Grauňa Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Nazdar všichni, nedávno sem si udělal radost a pořídil novou dvojkovou octavu v kombiku 1,9TDI 77kw. Přemýšlím o nalepení folií na skla jaký je na folie váš názor??? Díky všem za rady a názory. A jakou doporučuješ udělat prostupnost světla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 To je asi na každym,dle vkusu...ale správně na předních by snad nemělo být jak 30%..ale víš jak to je Já používám ty od VW sunset a ty jsou jen v jedné tón.variantě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grauňa Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 To je asi na každym,dle vkusu...ale správně na předních by snad nemělo být jak 30%..ale víš jak to je Já používám ty od VW sunset a ty jsou jen v jedné tón.variantě. Jojo díky moc. Já sem viděl takoví hezký co nahore přechazely do barevnýho pruhu bylo to na červené oktávě a bylo to super. Nevíte někdo co je to za provedení?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Podle toho jak si to napsal vůbec netušim a to že po autech s foliema pokukuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 to jsem v životě neviděl. co se týče zatmavení tak mam 33%, prostě docela málo, nemám rád skla uplně černý a s timhle mě nepruděj policajti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 to jsem v životě neviděl. co se týče zatmavení tak mam 33%, prostě docela málo, nemám rád skla uplně černý a s timhle mě nepruděj policajti Jj,souhlas.....ty co mám já,alá VW sunset..ty jsou 30%+mám vzadu záclonku a je to tmavý až až. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grauňa Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Jj,souhlas.....ty co mám já,alá VW sunset..ty jsou 30%+mám vzadu záclonku a je to tmavý až až. http://www.sunshield.cz/?menu=foto1 Bylo to neco podobnýho jak je to na té první fotce, akorat ten vrch byl do takové grafitové barvy, a nebylo to tak tmavý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 http://www.sunshield.cz/?menu=foto1 Bylo to neco podobnýho jak je to na té první fotce, akorat ten vrch byl do takové grafitové barvy, a nebylo to tak tmavý. Tak to fakt vidim poprvé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 a to se ti fakt líbí?mě vubec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 mě teda taky ne ......ale co,každý dle svého vkusu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grauňa Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 mě teda taky ne ......ale co,každý dle svého vkusu No ja pávě nevím ja mám tu grafitku 9153 tak nevím jak by to na ní vypadalo. Ale na té červené to bylo dobrý ale je pravda že na můj vkus moc tmaví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 (editace) na grafitu to vypadaj normální folie takhle Editováno: 18. leden 2008, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 na grafitu to vypadaj normální folie takhle Až na ty 18"kola máme Luke totožný auta,mám taky v laku i lišty+fólie a v první moment jsem myslel že je to moje auto na té foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grauňa Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Až na ty 18"kola máme Luke totožný auta,mám taky v laku i lišty+fólie a v první moment jsem myslel že je to moje auto na té foto Tak vidím podle fotky co poslal Luke na svoji krasavici že zůstanu u klasickyho černýho odstínu fólie. Luke ještě mam jeden dotaz ten přední nárazník mas uplně celej v barvě?? Podle fotky to vypadá že máš nalakovaný i ten spodmí plast. Nevim možná se mě to jenom zdá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vvcrx Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Tak vidím podle fotky co poslal Luke na svoji krasavici že zůstanu u klasickyho černýho odstínu fólie. Luke ještě mam jeden dotaz ten přední nárazník mas uplně celej v barvě?? Podle fotky to vypadá že máš nalakovaný i ten spodmí plast. Nevim možná se mě to jenom zdá. Luke mm stejný dotaz,máš u nárazníků lakované i ty spodní plasty :-)?A mohl by si sem přihodit prosím fotku ze předu i ze zadu,díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 jj kluci, mám v laku komplet všechny černý plasty, tzn i ty spodky předního a zadního nárazníku lepší fotky bohužel nemám, snad vám budou stačit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grauňa Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 jj kluci, mám v laku komplet všechny černý plasty, tzn i ty spodky předního a zadního nárazníkulepší fotky bohužel nemám, snad vám budou stačit Luke to je supr kára!!!!!!! Co na ty 18ky říkají kuláče a podvozek?? Ty lyšty jsou přelakovaný ty původní nebo jsou to nejaky jiný třeba jak na RS??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 (editace) na 18kách mám odjetý dvě sezony, takže takových 40-50tis km a zatím je všechno uplně v pohodě, mám i ten sportovní podvozek eibach z originálního příslušenství škoda, protože jinak to byla neskutečná koza, protože původně byla holka na 16kách, takže na tom nejvyššim podvozku. ale jak říkám, zatim všechno v naprostým pořádku. ty lišty jsou lakovaný nový, původně jsem si myslel, že přelakovali starý, ale nakonec prej lakovali novou sadu a jsou to klasický lišty původní. já se přestavbě na RS bráním, takže kromě kol tam není z RS nic, koncovka je klasická škodovácká na TDI jinak děkuju za pochvalu Editováno: 19. leden 2008, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Luke to je supr kára!!!!!!! Co na ty 18ky říkají kuláče a podvozek?? Ty lyšty jsou přelakovaný ty původní nebo jsou to nejaky jiný třeba jak na RS??? RS má jiný celý nárazník, takže asi origo nalakované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 dyt o tom píšu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grauňa Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 na 18kách mám odjetý dvě sezony, takže takových 40-50tis km a zatím je všechno uplně v pohodě, mám i ten sportovní podvozek eibach z originálního příslušenství škoda, protože jinak to byla neskutečná koza, protože původně byla holka na 16kách, takže na tom nejvyššim podvozku. ale jak říkám, zatim všechno v naprostým pořádku. ty lišty jsou lakovaný nový, původně jsem si myslel, že přelakovali starý, ale nakonec prej lakovali novou sadu a jsou to klasický lišty původní. já se přestavbě na RS bráním, takže kromě kol tam není z RS nic, koncovka je klasická škodovácká na TDIjinak děkuju za pochvalu To máš pravdu a souhlasím s tebou dneska má skoro každej předělaný nárazniky z RS. Já sem uvažoval o originál sport paketu ale na kombi dělaji jenom přední nárazník, tak nevím jak to dopadne. Jinak koncovku mám taky stejnou a stejně jak ty su naštvanej že na TDI nejde ta oválná. A dneska sem nalepil ochraný lišty prahů taky originál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 ty, já už ani moc naštvanej nejsem, tyhle koncovky taky nejsou k zahození, pořád lepší než ty origo hrůzy zahnutý dolu. jinak prahový lišty mám taky, dobrá věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grauňa Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 ty, já už ani moc naštvanej nejsem, tyhle koncovky taky nejsou k zahození, pořád lepší než ty origo hrůzy zahnutý dolu. jinak prahový lišty mám taky, dobrá věc No já sem to špatně napsal naštvanej to není to praví slovo. Já jenom že ta oválná by se mě libila víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grauňa Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 No já sem to špatně napsal naštvanej to není to praví slovo. Já jenom že ta oválná by se mě libila víc Křidýlko do zadu dávat nebudeš?? Nějaký malí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 kdepak, nechci z mýho auta dělat něco co není. navíc jediný přijatelný křídlo je zrovna RS, jiný hezký jsem neviděl. navíc jsem si řekl, že v takovým stavu v jakým ted oktávka je jí i prodám, takže ted už žádný upgrady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.