Duchaček Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Po výmneně pneumatik zimní -letní začalo auto hučet takže mám pocit že není něco v pořádku. Letí pneumatiky už na autě jsem měl namontovaný a nikdy to tak nehučelo Mám pocit jako by to hučelo ložisko. Setkal se někdo z Vás takovouto závadou ? Děkuji za odpověd . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 tohle snad patří do podvozku ne? od čeho jsou tu různé sekce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 tohle snad patří do podvozku ne? od čeho jsou tu různé sekce tak tak, taky todle nechapu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Po výmneně pneumatik zimní -letní začalo auto hučet takže mám pocit že není něco v pořádku. Letí pneumatiky už na autě jsem měl namontovaný a nikdy to tak nehučelo Mám pocit jako by to hučelo ložisko. Setkal se někdo z Vás takovouto závadou ? Děkuji za odpověd . Také jsem měl ten pocit, ale jak čím více jezdím, tím jsem si více zvykl a někdy to hučí někdy ne, asi jde o subjektivní pocit. Po jízdě jsem chodil okolo auta, rukou šahal na elektrony, jestli nejsou moc horké, ale nic. Prostě to už neřeším a mám pocit, že to asi opravdu hučelo mi v uších a nebo jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 A vyvážil sis ty kola před tím, než si je dal na auto? PS: Nauč se používat forum, jsou tu různé sekce a ty si to dal do špatné! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Po výmneně pneumatik zimní -letní začalo auto hučet takže mám pocit že není něco v pořádku. Letí pneumatiky už na autě jsem měl namontovaný a nikdy to tak nehučelo Mám pocit jako by to hučelo ložisko. Setkal se někdo z Vás takovouto závadou ? Děkuji za odpověd . duchaček to zaridi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 A vyvážil sis ty kola před tím, než si je dal na auto?PS: Nauč se používat forum, jsou tu různé sekce a ty si to dal do špatné! JJ, mám je uskladněny u kamaráda i s elektrony, nechal jsem přehodit přední pneu za zadní, elektrony zůstaly na každé kolo jak byly a vyváženo. |Stejně je tam nějaký divný zvuk, hluk. Asi koupím nové elektrony, 3kusy už byly rovnány, z toho jeden dvakrát Asi jsem prase, které se neumí vyhnout dírám nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.