mbecko Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Jaký máte názor na volbu zabezpečení?Co je lepší? Elektronicky například Jablotron nebo mechanicky třeba zamykání řadicí páky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 nejlepší bude asi sherlog nebo kombinace mechanickyho a elektronickýho zabezpečení. sám mám jenom construct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Jaký máte názor na volbu zabezpečení?Co je lepší?Elektronicky například Jablotron nebo mechanicky třeba zamykání řadicí páky. Určitě bych nešetřil, takže kombinace obojího..tak to mám já.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Určitě kombinace více druhů zabezpečení. a tohle taky není špatné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 tak tohle zabezpečení je spíš signálem pro místní Technické služby, že ještě nemaj auto odvážet do šrotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Spíš jde o to, že magneti, co kradou po městech dekly na kanály, k tomu nejspíš přiberou i tu škůdku..jako takový malinkatý přilepšeníčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbecko Vloženo 26. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Dík za rady,ale těmito odpověďmi jste mi moc neporadili.Je mi jasné,že nejlepší je kombinace několika zabezpečení.Bohužel celý život je o penězích a proto jsem myslel,že mi poradíte čím začít.Ne každý si může dovolit vzít 10000kč a vrazit je hned do zabezpečení.Budu kupovat ročník 2001 a tak musím v první řadě vyměnit rozvody(caa 6000kč) atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 tak proč se ptáš lidí v sekci OII, kde mají všichni víceméně nový nebo zánovní auta a jistě o tom zabezpečení přemýšlejí trochu jinak, než ty ?! Pokud má být zabezpečení velmi účiný, těžko bude levný. Jediná vyjímka je asi ukrytej odpojovač vlastní výroby, na kterej se nedá přijít. A jinak se na to zeptej v sekci OI, kde určitě tyhle věci už mockrát řešili. Rozhodně se dovíš víc, než tady. Pokud teda vůbec hodláš kupovat Octavii. Není to z dotazu patrný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Ja to tak nemyslel Taky nemám na růžích ustláno neboj nejsi v tom sám. Koupil jsem taky ročník 2001 je to už model 02 a měl jsem to štěstí že tam už vše bylo.Bývalý majitel si ji asi cenil. Měl tam Defend,zaslepení zámků, Cobra alarm a Modul Patriot který hlásí neoprávněnou manipulaci na mobolní telefon. Ale pro profika i tato kombinace není nepřekonatelná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 no on vlastně ten řetěz, jako simbolika účinnýho a levnýho zabezpečení není až tak od věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 (editace) Pokud někdo chce tak nějak zajistit auto, tak právě rozhodně zamykání zpátečky, alarm a klidně i pager. Podle mně jde u těchhle aut o to, aby čorkař to tvé zajištěné autí nechal být a vzal radši to vedle (určitě tam v případě Škody najde i nějaké další), kteÉá tak zajištěná nebude.. No a každopádně já ji mám i pojištěnou. A proč tam dávad další "pojistky", když ji mám pojištěnou? Můj názor je, že když budu v neděli chtít odjet s rodinkou z výletu domu a auto tam nebude, tam mi bude naprd, že do měsíce mi ho pojišťovna zaplatí..bude takhle větší jistota, že moje O II tam bude stát, zatímco se ztratí ta vedle Je to možná smutný, ale to je realita..bohužel Editováno: 26. Březen 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Ale pro profika i tato kombinace není nepřekonatelná hm, pro profíka neni žádná kombinace nepřekonatelná. neni to tak dávno co snad Eclestonovi nebo komu ukradli novýho medvěda s nejnovějším zabezpečením, co bylo k dispozici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 To je fakt realita. S výběrem zabezpečení ti asi těžko někdo poradí konkrétní věc,nebo co je lepší protože ti co kradou profi je stejně umí překonat. Ale odradíš ty co to jen tak chtějí otevřít a podívat se jestli tam něco pro ně nemáš A nebo taky né. Případ nedaleko od mého domu,jeden den ukradené rádio a druhý cele auto Oll. A to si majitel myslel že to rádio bylo to horší co ho potkalo. Tak že je to těžký. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 alarmy, pagery, defend locky a nástražný miny jsou sice výborný, ale tady kolega do toho nehodlá dát moc peněz, takže to bude asi rada k hovnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Hned ako prve by som si vybral zamok z vodicovych dveri dal tam tu kovovu nahradu a tu krytku ako je na drujej strane /ak dojde bateraka.. moznost pruseru, treba tu ktrytku nastriekat/, odpadava tim moznost otvorenia auta bez rozbitia okna alebo vrtania...i po rozbiti okna dvere nejdu otvorit takze bude musiet vojst cez okno... moznosti je vela..to to je zaklad .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 (editace) Ale pro profika i tato kombinace není nepřekonatelná hm, pro profíka neni žádná kombinace nepřekonatelná. neni to tak dávno co snad Eclestonovi nebo komu ukradli novýho medvěda s nejnovějším zabezpečením, co bylo k dispozici Jen jestli nechtěl podělat pojišťovnu..to víš, pro něj každá kačka dobrá Jinak pokud nechce moc investovat, tak jedině ten řetěz.. Já sám jsem si na favorita dal pro klid duše Accent, ten si myslím, je i pro O I solidní zajištění..a hlavně cenově dostupné. Editováno: 26. Březen 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 A nebo tohle.Když je to dobré pro Wv tak pro Škodovku to musí být taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Hned ako prve by som si vybral zamok z vodicovych dveri dal tam tu kovovu nahradu a tu krytku ako je na drujej strane /ak dojde bateraka.. moznost pruseru, treba tu ktrytku nastriekat/, odpadava tim moznost otvorenia auta bez rozbitia okna alebo vrtania...i po rozbiti okna dvere nejdu otvorit takze bude musiet vojst cez okno... moznosti je vela..to to je zaklad .. A taky zámek kueru.Když není odpojenej tak odemkne celé auto. Někde jsem tu četl návod jak nato.Jak to zaslepit. Taky jsem to dělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 na OII žádnej zámek kufrunaštěstí není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 jj, zaslepení zámku kufru je takový zabezpečení u OII zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 To je dost že na to soudruzi přišli. Tak to buďte rádi že tam není. Tak u O ll nejde otvírat kufr vůbec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 ne, tam je kufr normálně zavařenej a leze se do něj krz zadní sedačky. blbý je, když máš velkej nákup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 To je dost že na to soudruzi přišli. Tak to buďte rádi že tam není. Tak u O ll nejde otvírat kufr vůbec? jasně že jde, ale když to někomu prozradíme, tak ho pak musíme zabít ..tak je to tajný ..jinak by nám tam furt někdo lez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Tak to jo Už jsem se lekl že zase někde udělali chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Teď mě tak napadlo kdyby na Ol použily to zavírání ze š105 tak jsme taky nemusely ta zámky zaslepovat.Určitě jim v MB nějaké zbyly. Ale tema bylo uplně jiné a je taky asi jinde než by mělo být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.