dědek Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Možná by stálo za to popřemýšlet i o tomhle http://t-mobile.cz/Web/Business/TarifySluz...uzby/KdeJe.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steve_G Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Podla mna uz hned system Zederu je lepsi, lebo uzatvara riadenie a nie radiacu paku...tu aspon nestaci vyslapnut spojku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 3. Duben 2007 Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 Vždyt řízení je zamčené už zámkem z výroby a myslím že zlodějům to moc nevadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Myslím, že odolné auto sa nedá dosiahnuť. Jediné riešenie je mať nejaké nezaujímavé auto. Ale to zase nie je ono. Ja auto neberiem len ako približovadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Ja ho taky neberu jako posunovadlo.je to muj mazánek. :kol-135: Taky si myslím ze nedobytné auto není žádné. Méně zajímavé auto už jsem měl (Rendolf) o něj jsem se tak nebál to je fakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctII Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Možná by stálo za to popřemýšlet i o tomhle http://t-mobile.cz/Web/Business/TarifySluz...uzby/KdeJe.aspx Tak to vůbec není špatný! Čím víc (zabezpečení), tím líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Ja o tom přemyšlím.Mam tam Patriota a dal bych do něj sim T mobile (teď O2) a zkusil jak to funguje Uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steve_G Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Vždyt řízení je zamčené už zámkem z výroby a myslím že zlodějům to moc nevadí. No neviem, ci je to to iste, ale reklamu robit nechcem Ja som iba povedal moj nazor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 neřekl jsem že je to stejné. Jenom neví jak odemknou tovární zámek volantu.Aby stejnym zpusobem neodemkly to zařízení. Je to jen muj názor ja to neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 neřekl jsem že je to stejné.Jenom neví jak odemknou tovární zámek volantu.Aby stejnym zpusobem neodemkly to zařízení. Je to jen muj názor ja to neviděl. Já si myslim,že každé zabezpečené auto má svůj smysl i když je pravda,že jestli někdo chce auto ukrást,tak ho ukradne i kdyby to měli v noci naložit na odtahovku...Bohužel.A proto jediné řešení proti krádeži je Scherlog.Auto Vám sice taky ukradnou ale během několika hodin ho máte zpátky.Vlastní zkušenost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 ani sherlog neni vsemocnej. staci betonovej nebo olověnej kryt, garaz pod zemí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 ani sherlog neni vsemocnej. staci betonovej nebo olověnej kryt, garaz pod zemí... Přesně tak, přijede Avie s betonovou skříní, auto do ní naloží a je po signálu To ne, ale je to tak, pak si ce budou bloudit kolem, ale nenajdou ho..proto sice zabezpečení, podle hesla lepší něco než nic a každopádně pojistku..jako pojistku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 vim, ze to mozna zni divne, ale ve chvili, kdy by se někdo zabejval čorkama aut nad ja nevim třeba mego, dvě, tak si myslim, ze nebude az zas takovej problem, udělat si na nákladák nějakou, jak píšeš skříň. a podle mě by stačil i blbej alobal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 vim, ze to mozna zni divne, ale ve chvili, kdy by se někdo zabejval čorkama aut nad ja nevim třeba mego, dvě, tak si myslim, ze nebude az zas takovej problem, udělat si na nákladák nějakou, jak píšeš skříň. a podle mě by stačil i blbej alobal To vůbec nezní divně..Slyšel jsem i , že se vyplatí v případě např.specializace na OII si jednu takovou v plný palbě pořídit a pak vklidu v garáži zkoušet, zkoušet a zase zkoušet..až to jde skoro samo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 vim, ze to mozna zni divne, ale ve chvili, kdy by se někdo zabejval čorkama aut nad ja nevim třeba mego, dvě, tak si myslim, ze nebude az zas takovej problem, udělat si na nákladák nějakou, jak píšeš skříň. a podle mě by stačil i blbej alobal To vůbec nezní divně..Slyšel jsem i , že se vyplatí v případě např.specializace na OII si jednu takovou v plný palbě pořídit a pak vklidu v garáži zkoušet, zkoušet a zase zkoušet..až to jde skoro samo.. Hmmm...tak jestli si myslite,že uspěšnost 97-98 procent je málo tak pak asi nemám co na to napsat.Zvláštní je že se auta s sherlogem většinou najdou.A dalši věc je,že se většinou kradené auto odstaví někde pár km od místa krádeže a čeká se den...dva.Nic neni sto procent ale musite uznat,že i pojištovny dávaji největši bonus za auta s sherlogem.Proč asi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 nebud hned urazenej, ze se nad tvyma příspěvkama nerozplýváme. je jasný, že sherlog je nejlepší zabezpečení, co se v týhle době dá pořídit. ale těch 97% uspesnost, tos vyčet na jejich stránkách nebo u nich pracuješ? to, že se auto ukradne a pár km odstaví na den, dva je zkušenost? o tom jsem nikdy neslyšel. jiste, tata ho ma v audine taky a funguje bezvadně, stačí měnit kola a nezavolat jim a uz volaj, co jako se děje, stačí nenahlášení servisu a uz volaj, jaktože se auto pohybuju třeba na zdviži.jenze co v príprade, ze se nedovolaj? tatu takhle jednou nezastihli a volali me, co ze se děje, ale kdyby nezastihli ani mě, tak co? výjezd? ani nahodou, protoze kvuli nám uz by vyjížděli x-krát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 nebud hned urazenej, ze se nad tvyma příspěvkama nerozplýváme. je jasný, že sherlog je nejlepší zabezpečení, co se v týhle době dá pořídit. ale těch 97% uspesnost, tos vyčet na jejich stránkách nebo u nich pracuješ? to, že se auto ukradne a pár km odstaví na den, dva je zkušenost? o tom jsem nikdy neslyšel. jiste, tata ho ma v audine taky a funguje bezvadně, stačí měnit kola a nezavolat jim a uz volaj, co jako se děje, stačí nenahlášení servisu a uz volaj, jaktože se auto pohybuju třeba na zdviži.jenze co v príprade, ze se nedovolaj? tatu takhle jednou nezastihli a volali me, co ze se děje, ale kdyby nezastihli ani mě, tak co? výjezd? ani nahodou, protoze kvuli nám uz by vyjížděli x-krát Přesně tak.Jakmile se ti nedovaji tak zkoušeji i jiná čisla uvedená ve smlouvě.Jakmile se nikam nedovolaji,tak vyjižději to auto lokalizovat.Jinak to,že to auto odstavěji na den,dva je prý zkušenost na policii a v sherlogu.S těma kolama to funguje protože auto ma náklonovy čidla a každý pohyb je signalizovan jako neoprávněné použiti vozidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 ty máš sherlog? dost pochybuju, protoze uz se parkrat stalo, ze se nedovolali, protoze maj spoustu cisel a obcas ty neznamý neberem, ale nikdy se nestalo, ze by nekam vyjeli. sami maj mam pocit i v podminkach, ze dokud nepotrvdis, ze nevis co se s autem děje, tak nevyjízdej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 ty máš sherlog? dost pochybuju, protoze uz se parkrat stalo, ze se nedovolali, protoze maj spoustu cisel a obcas ty neznamý neberem, ale nikdy se nestalo, ze by nekam vyjeli. sami maj mam pocit i v podminkach, ze dokud nepotrvdis, ze nevis co se s autem děje, tak nevyjízdej Taky záleži na tom co ma Tvůj táta v té Audině...jestli má classica tak to je pasivní systém a dokud nepotvrdíš odcizení,tak nikdo nikam nevyjiždi.Od produktu Optimum a premium(aktivní systém) to auto se hlídá 24 hod.denně a jakmile se z Scherlogu nedovolaji,tak vyjižději.Je to o penězich... Pasivni stoji včetně ročního poplatku cca 24 tisice a aktivní včetně poplatku 40 tisic.Roční poplatek je 6500,- a když prodáš auto,tak si to mužeš vymontovat a dát to zařizení do jiného vozidla.Jde jen o vstupní investici a potom platiš jen 6500 ročně což neni až taková položka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 mno, vzhledem k tomu, ze uz jsme ho měli ve starý audině a ted se ten přístroj přehazoval do nový, tak cena pořízení dnes už je asi jinde než tenkrát před 5ti lety, ale bylo to něco k 60ti tisícům, tak nevim a nezdá se mi, že by si tatík dal do auta nějakej low-end Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 mno, vzhledem k tomu, ze uz jsme ho měli ve starý audině a ted se ten přístroj přehazoval do nový, tak cena pořízení dnes už je asi jinde než tenkrát před 5ti lety, ale bylo to něco k 60ti tisícům, tak nevim a nezdá se mi, že by si tatík dal do auta nějakej low-end Jasně.Tak to má nejspíš Sherlog Satellite a je to jejich špička. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 ale jeste nevyjeli kdyz nas nezastihli. no nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 Já myslim, že nejlepší varianta je Sherlog Rubber Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 ja to tušil, že to musí přijít lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 ja to tušil, že to musí přijít lol Tak to je hustota jak to vypadá? nebude to tlustý gumový lano? Ať ti auto ukradnou a odvezou kamkoliv,díky tomu se ti vždycky dřív nebo později vrátí zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.