gorca25 Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Ahoj všichni měl bych takový malý dotaz.Koupil jsem od kámoše křídlo za 1000,- na golfa fungl nové,jelikož golfa kamoš rosekal.Zkoušel jsem ho dát na octavii dozadu na kufr a docela bomba.Chtěl jsem však poradit má dva podstavce extra a křídlo zvlášt.Takže se bude muset to křídlo napasovat a ty 2 podstavce vlepit do křídla a pak komplet po laku přidělat na auto.Chtěl jsem se zeptat jak se tyto křídla /všeobecně/ na auto přidělávají a jaké se na to používá lepidlopopř šrouby. ale raději bych do auta nevrtal.Kamarád mi říkal že se na uchycení používá nějaké lepidlo jak se tím lepí skla na auta,snad nějaké tekuté hřebíky či co.Nevim proto vám píši.Díky za odpovědi.Gorca25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavianus Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 No viděl jsem spoustu možných i nemožných křídel na Oktáviích a líbí se mi pouze origoš RS a ještě WRC. Jinak ta ostatní jsou děs. Taky měj na paměti, že sportovnímu "looku" by měla odpovídat motorizace. WRClook a 1.6 motor nejdou moc dohromady. Já nejsem ale velký příznivce ospoilerovaných aut a lepení volovin na auto (spíš než křídlo nebo spoiler bych si koupil lepší brzdy nebo pneu), takže tohle co jsem tu napsal ber s rezervou. Ohledně tvého dotazu: Lepidel na exteriér je spousta jedno i vícesložkových. Asi bych se zašel zeptat do nějakého obchodu s tuzing věcma a tam koupil lepidlo, které Ti doporučí. Prodavači v nich jsou většinou stejní nadšenci, co by si na auto přilepili i toaleťák, kdyby měl nápis Race, takže mají určitě zkušenosti a budou se snažit dobře poradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 ja pouzival na fabii na spojlery lepidlo na sklo od bernera,tuba myslim stala dve kila,bral jsem to rychlejsi,ktere tvrdne 2hodky,jeste maji na 24h,ale stejne jsem to nechal clou noc zapaskovane pri 20st Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilda Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Přesně tak!!! RS je nej!!! ostatní na octavii nepasujou (opticky). Lepí se to lepidlem na sklo!!!! drží to pak jako bejk!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Prodavači v nich jsou většinou stejní nadšenci, co by si na auto přilepili i toaleťák, kdyby měl nápis Race, takže mají určitě zkušenosti a budou se snažit dobře poradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 lepidlo na skla úplně dostačující Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 jo to lepidlo na sklo je ok a jinak jsi tam dej křídlo jaké se ti líbí a na rady to tam nedávej,nejlepší je to a to, na to nedej,mi se třeba to křídlo rs zrovna lelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorca25 Vloženo 25. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 jo to lepidlo na sklo je ok a jinak jsi tam dej křídlo jaké se ti líbí a na rady to tam nedávej,nejlepší je to a to, na to nedej,mi se třeba to křídlo rs zrovna lelíbí Cha tak to máš pravdu mě se také to rs křídlo nelíbí.Tohle je křídlo na WV golf 4řada je tak trochu natočené a ukazoval a zkoušeli jsme to jen tak na octavii a vypadá to docela bomba.Prostě kamarád který tak nějak dělá do tuningu řekl že je to velmi dobré a že na octavii takovéto křídlo ještě neviděl.Tak jsem na to zvědav až bude v laku užb se těším.Vyjde mě to s lepením i lakem v servisu na max 3000,- tak je obětuju.Právě jsem se tady na foru ptal jaké se používá na lepení těch křídel lepidlo a ono je to tedy lepidlo na skla.Bomba.Snad mi neulítne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sr5 Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 je origo RS křídlo a i origo WRC křídlo? dejte prosím odkazy. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Ja mam origo WRC co delaj pro skodamotorsport u LBC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rominator33 Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Co říkáte na toto křídlo od Milotecu, dal bych si jej na svého Kombíka co jsem před nedávnem koupil. Máte ho někdo, máte s ním zkušenosti jestli dobře pasuje. Díky za rady up Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 (editace) Já tam mám tohle: http://www.autostyl-janko.cz/auto_tuning_f...&car=5& Editováno: 5. Duben 2007, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 http://www.skodaoctavia.cz/opravy.htm Tady najdes skoro stejne kridlo jako to janko ale za 1500,- a vypada krasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robin Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 Co říkáte na toto křídlo od Milotecu, dal bych si jej na svého Kombíka co jsem před nedávnem koupil. Máte ho někdo, máte s ním zkušenosti jestli dobře pasuje. Díky za rady up Nie je to náhodou RS krídlo na O1 combi? Mne sa najviac pozdáva na combi origo RS... ;-) musím ale zohnať ešte tretie brzdové svetlo... ;-) a bude sa lepiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukurelli Vloženo 24. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2011 no taky bych potreboval sehnat aspon to brzdové světlo:) nemá někdo tip? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.