Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj všem a dík těm kdo tipoval,že budu holčička :D přišla jsem dnes ve 2.17 hod.na svět a jmenuji se Adélka Semotánová a jsem zdravá i maminka je v pohodě a přeštastný tatínek SEMI ,včetně dědy Sejise a babičky Dany :wub::wub::wub:

Ja to tipoval a pral!

Nyni preji v prvni rade zdravi holcicce a vsem moc gratuluji ( i vam mladym prarodicum :D )

Posilam dortik holcine... Semi, vitej mezi pysnymi otci! ;)

tipoval jsem dobře.takže i já s Lucinkou a Deniskou se připojuji ke gratulaci a přeji Adélce hodně zdravíčka,štěstíčka,lásky a všeho jen krásného.mamince zdravíčko.oběma rodičům ať dělá jen samou radost a děda s babí si to stáří :smich: konečně užijou.a vítej v naší velké octavianské rodině :skoda:

Gratulace a ať dělá jen radost :palec2:

taktéž gratuluji ať jsou holky moc zdraví a malá ať dělá jen samé radosti ;)

Gratulace a at hodně zlobí :smich:

gratulace ,slečna to je radost -_--_--_-

Vééééliká gratulace a holky ať jsou v pohodě a brzo doma -_--_--_-

gratulace ,slečna to je radost -_--_--_-

Jak říká Carlos, děvče je radost (jak říkal Vladimír Menšík, je to radost těch posledních 5min. a 9měsíců před narozením), tak že gratulace Seminu (až jí bude 13 kup si brokovnici, aby jsi to mohl odhánět od domu) a vééélikááá gratulace DĚDKOVI SEJDOVI A BÁBĚ DANĚ. Konečně došlo na má slova a už sami víte kam patříte vy dva :smich:

No a teď vážně, ať je ta šmudlinka malinká zdravá a šťastná a ať je jen jednou obrovskou radostí pro Vaši rodinu Semotáni :palec2:

Taky gratulace, vse nej nej nej a hlavne zdravicko !!!

Gratulace i ode mě...

kucí děéééééékuji všem moooooc :palec2::palec2::palec2::) jsem štastný,vše je v pohodě :palec2: a to je důležitý :):wub:

pádím o5 za holkama a dám sem brzo fotky :palec2::palec2::):)

Již jsem gratuloval osobně dědkovi po sms ale tady se ještě jednou taky připojím veliká gratulace a hlavně vše nej nej nej do života ať se vše daří :palec2::palec2::palec2::palec2:

Již jsem gratuloval osobně dědkovi po sms ale tady se ještě jednou taky připojím veliká gratulace a hlavně vše nej nej nej do života ať se vše daří :palec2::palec2::palec2::palec2:

já vím a díííííííííííííííííík :D-_--_--_--_--_--_--_--_-

Posílám gratulaci k Semotánům. -_- Užijte si tu radost, příjdou starosti :D Sejdo, od teď ti můžem beztrestně říkat dědku lol

Posílám gratulaci k Semotánům. -_- Užijte si tu radost, příjdou starosti :D Sejdo, od teď ti můžem beztrestně říkat dědku lol

dědku :smich: to já takýýýýý lol:smich:lol:smich:

kde sou fotkýýý já fotil hned jak byl venku tos te neměli foták jo vy jste teda rodinka ;)

Hezkyyyyyyyyyyyyyyyyy

no konecne!!!

hlavne at je zdrava a samozrejme gratulace velika

tak od nás taky malé hodně štěstíčka do života, rodiče ať nezlobí a dědka ať pořádně prožene -_--_-

Taky přeji.... -_-

Semi tak i ja s Deniskou a s Šakalem se pridavame ke gratulantum a prejem Adelce hodne zdravicka,štesticka :)

• Autor
:):wub::wub::wub: děda a Adélka kol5

post-31-1174850328_thumb.jpg

Upraveno od Sejis

Take se pridavam - gratuluji :palec2:

no konečně dědku sejdo

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.