Publikováno Březen 25, 200718 r Ahoj všem a dík těm kdo tipoval,že budu holčička přišla jsem dnes ve 2.17 hod.na svět a jmenuji se Adélka Semotánová a jsem zdravá i maminka je v pohodě a přeštastný tatínek SEMI ,včetně dědy Sejise a babičky Dany
Březen 25, 200718 r Ja to tipoval a pral! Nyni preji v prvni rade zdravi holcicce a vsem moc gratuluji ( i vam mladym prarodicum ) Posilam dortik holcine... Semi, vitej mezi pysnymi otci!
Březen 25, 200718 r tipoval jsem dobře.takže i já s Lucinkou a Deniskou se připojuji ke gratulaci a přeji Adélce hodně zdravíčka,štěstíčka,lásky a všeho jen krásného.mamince zdravíčko.oběma rodičům ať dělá jen samou radost a děda s babí si to stáří konečně užijou.a vítej v naší velké octavianské rodině
Březen 25, 200718 r gratulace ,slečna to je radost Jak říká Carlos, děvče je radost (jak říkal Vladimír Menšík, je to radost těch posledních 5min. a 9měsíců před narozením), tak že gratulace Seminu (až jí bude 13 kup si brokovnici, aby jsi to mohl odhánět od domu) a vééélikááá gratulace DĚDKOVI SEJDOVI A BÁBĚ DANĚ. Konečně došlo na má slova a už sami víte kam patříte vy dva No a teď vážně, ať je ta šmudlinka malinká zdravá a šťastná a ať je jen jednou obrovskou radostí pro Vaši rodinu Semotáni
Březen 25, 200718 r kucí děéééééékuji všem moooooc jsem štastný,vše je v pohodě a to je důležitý pádím o5 za holkama a dám sem brzo fotky
Březen 25, 200718 r Již jsem gratuloval osobně dědkovi po sms ale tady se ještě jednou taky připojím veliká gratulace a hlavně vše nej nej nej do života ať se vše daří
Březen 25, 200718 r Již jsem gratuloval osobně dědkovi po sms ale tady se ještě jednou taky připojím veliká gratulace a hlavně vše nej nej nej do života ať se vše daří já vím a díííííííííííííííííík
Březen 25, 200718 r Posílám gratulaci k Semotánům. Užijte si tu radost, příjdou starosti Sejdo, od teď ti můžem beztrestně říkat dědku
Březen 25, 200718 r Posílám gratulaci k Semotánům. Užijte si tu radost, příjdou starosti Sejdo, od teď ti můžem beztrestně říkat dědku dědku to já takýýýýý
Březen 25, 200718 r kde sou fotkýýý já fotil hned jak byl venku tos te neměli foták jo vy jste teda rodinka
Březen 25, 200718 r tak od nás taky malé hodně štěstíčka do života, rodiče ať nezlobí a dědka ať pořádně prožene
Březen 25, 200718 r Semi tak i ja s Deniskou a s Šakalem se pridavame ke gratulantum a prejem Adelce hodne zdravicka,štesticka
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.