Sejis Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Ahoj všem a dík těm kdo tipoval,že budu holčička přišla jsem dnes ve 2.17 hod.na svět a jmenuji se Adélka Semotánová a jsem zdravá i maminka je v pohodě a přeštastný tatínek SEMI ,včetně dědy Sejise a babičky Dany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Ja to tipoval a pral! Nyni preji v prvni rade zdravi holcicce a vsem moc gratuluji ( i vam mladym prarodicum ) Posilam dortik holcine... Semi, vitej mezi pysnymi otci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 tipoval jsem dobře.takže i já s Lucinkou a Deniskou se připojuji ke gratulaci a přeji Adélce hodně zdravíčka,štěstíčka,lásky a všeho jen krásného.mamince zdravíčko.oběma rodičům ať dělá jen samou radost a děda s babí si to stáří konečně užijou.a vítej v naší velké octavianské rodině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Gratulace a ať dělá jen radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 taktéž gratuluji ať jsou holky moc zdraví a malá ať dělá jen samé radosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Gratulace a at hodně zlobí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 gratulace ,slečna to je radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Vééééliká gratulace a holky ať jsou v pohodě a brzo doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 gratulace ,slečna to je radost Jak říká Carlos, děvče je radost (jak říkal Vladimír Menšík, je to radost těch posledních 5min. a 9měsíců před narozením), tak že gratulace Seminu (až jí bude 13 kup si brokovnici, aby jsi to mohl odhánět od domu) a vééélikááá gratulace DĚDKOVI SEJDOVI A BÁBĚ DANĚ. Konečně došlo na má slova a už sami víte kam patříte vy dva No a teď vážně, ať je ta šmudlinka malinká zdravá a šťastná a ať je jen jednou obrovskou radostí pro Vaši rodinu Semotáni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Taky gratulace, vse nej nej nej a hlavne zdravicko !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Gratulace i ode mě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 kucí děéééééékuji všem moooooc jsem štastný,vše je v pohodě a to je důležitý pádím o5 za holkama a dám sem brzo fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Již jsem gratuloval osobně dědkovi po sms ale tady se ještě jednou taky připojím veliká gratulace a hlavně vše nej nej nej do života ať se vše daří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Již jsem gratuloval osobně dědkovi po sms ale tady se ještě jednou taky připojím veliká gratulace a hlavně vše nej nej nej do života ať se vše daří já vím a díííííííííííííííííík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Posílám gratulaci k Semotánům. Užijte si tu radost, příjdou starosti Sejdo, od teď ti můžem beztrestně říkat dědku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Posílám gratulaci k Semotánům. Užijte si tu radost, příjdou starosti Sejdo, od teď ti můžem beztrestně říkat dědku dědku to já takýýýýý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 kde sou fotkýýý já fotil hned jak byl venku tos te neměli foták jo vy jste teda rodinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Hezkyyyyyyyyyyyyyyyyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 no konecne!!! hlavne at je zdrava a samozrejme gratulace velika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 tak od nás taky malé hodně štěstíčka do života, rodiče ať nezlobí a dědka ať pořádně prožene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Taky přeji.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivana Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Semi tak i ja s Deniskou a s Šakalem se pridavame ke gratulantum a prejem Adelce hodne zdravicka,štesticka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 25. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 (editace) děda a Adélka Editováno: 25. Březen 2007, autor: Sejis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Take se pridavam - gratuluji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 no konečně dědku sejdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.