Grygy Vloženo 26. Březen 2007 Vloženo 26. Březen 2007 http://tuning.jcauto.pl/nasze_bolidy/skoda Citovat
Grygy Vloženo 26. Březen 2007 Autor Vloženo 26. Březen 2007 Jeste zajimavejsi je ta origo spojka=)) Citovat
Hoblik Vloženo 26. Březen 2007 Vloženo 26. Březen 2007 Polska fabulace .-))))pres telefon, po netu atd je vsecko rewelacijne, ale ja pak clovek prijde na misto a zjisti vsecky pravdy tak je v soku .-)))) Citovat
mira Vloženo 27. Březen 2007 Vloženo 27. Březen 2007 a zrychlení 0-100km/h za 5s. je taky dobrý............. Citovat
jogofogo Vloženo 27. Březen 2007 Vloženo 27. Březen 2007 Tak to mne by uplne postacovalo polovicu vykonu z tejto fabky . ........... aj ked origo spojka hmmmmm KUWA to musi klouzat jak v zime na lyziach po snehu RELEWACYJNY SAMOCHOD Citovat
McsEb Vloženo 28. Březen 2007 Vloženo 28. Březen 2007 Yealous Martin's written this post becouse that ugly JC Fabia'd beaten him on speedway at 290km/h using original clutch Citovat
brunoos Vloženo 28. Březen 2007 Vloženo 28. Březen 2007 Polska fabulace .-))))pres telefon, po netu atd je vsecko rewelacijne, ale ja pak clovek prijde na misto a zjisti vsecky pravdy tak je v soku .-)))) mluviš mi z duše a nejhorši že u nas sou ještě kokoti co jim všechny jejich odkyvnuti věři Citovat
Grygy Vloženo 28. Březen 2007 Autor Vloženo 28. Březen 2007 (editace) Polska fabulace .-))))pres telefon, po netu atd je vsecko rewelacijne, ale ja pak clovek prijde na misto a zjisti vsecky pravdy tak je v soku .-)))) mluviš mi z duše a nejhorši že u nas sou ještě kokoti co jim všechny jejich odkyvnuti věři Ukaz me tady nekoho kdo by tomu uveril?, Editováno: 28. Březen 2007, autor: Grygy Citovat
brunoos Vloženo 28. Březen 2007 Vloženo 28. Březen 2007 Polska fabulace .-))))pres telefon, po netu atd je vsecko rewelacijne, ale ja pak clovek prijde na misto a zjisti vsecky pravdy tak je v soku .-)))) mluviš mi z duše a nejhorši že u nas sou ještě kokoti co jim všechny jejich odkyvnuti věři Ukaz me tady nekoho kdo by tomu uveril?, Ja nemyslel přímo toto ale obecně jak psal Hoblík Citovat
Grygy Vloženo 28. Březen 2007 Autor Vloženo 28. Březen 2007 Acha, sorac=)) V Polsku jim taky skoro nikdo neveri, ten vykon pry maj akorat na sve brzde=))NA druhe maj o 100ps mene Citovat
Sinius Vloženo 4. Duben 2007 Vloženo 4. Duben 2007 příšerný je jak to má druhy litáku a dost mě pobavili ty závodácký rukavice na palubovce Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.