Grygy Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 http://tuning.jcauto.pl/nasze_bolidy/skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svanco Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 no ten V-Max zajimavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 26. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Jeste zajimavejsi je ta origo spojka=)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Polska fabulace .-))))pres telefon, po netu atd je vsecko rewelacijne, ale ja pak clovek prijde na misto a zjisti vsecky pravdy tak je v soku .-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 a zrychlení 0-100km/h za 5s. je taky dobrý............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Tak to mne by uplne postacovalo polovicu vykonu z tejto fabky . ........... aj ked origo spojka hmmmmm KUWA to musi klouzat jak v zime na lyziach po snehu RELEWACYJNY SAMOCHOD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McsEb Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Yealous Martin's written this post becouse that ugly JC Fabia'd beaten him on speedway at 290km/h using original clutch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 28. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 No co ty=)))))))))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McsEb Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 No co ty=)))))))))))))))) just kidding Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Polska fabulace .-))))pres telefon, po netu atd je vsecko rewelacijne, ale ja pak clovek prijde na misto a zjisti vsecky pravdy tak je v soku .-)))) mluviš mi z duše a nejhorši že u nas sou ještě kokoti co jim všechny jejich odkyvnuti věři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 28. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 (editace) Polska fabulace .-))))pres telefon, po netu atd je vsecko rewelacijne, ale ja pak clovek prijde na misto a zjisti vsecky pravdy tak je v soku .-)))) mluviš mi z duše a nejhorši že u nas sou ještě kokoti co jim všechny jejich odkyvnuti věři Ukaz me tady nekoho kdo by tomu uveril?, Editováno: 28. Březen 2007, autor: Grygy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Polska fabulace .-))))pres telefon, po netu atd je vsecko rewelacijne, ale ja pak clovek prijde na misto a zjisti vsecky pravdy tak je v soku .-)))) mluviš mi z duše a nejhorši že u nas sou ještě kokoti co jim všechny jejich odkyvnuti věři Ukaz me tady nekoho kdo by tomu uveril?, Ja nemyslel přímo toto ale obecně jak psal Hoblík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 28. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Acha, sorac=)) V Polsku jim taky skoro nikdo neveri, ten vykon pry maj akorat na sve brzde=))NA druhe maj o 100ps mene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 příšerný je jak to má druhy litáku a dost mě pobavili ty závodácký rukavice na palubovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.