///M5 Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Na této stránce do okna search zadej značku auta (třeba Skoda) a budeš se divit. www.made-in-china.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Na této stránce do okna search zadej značku auta (třeba Skoda) a budeš se divit.www.made-in-china.com nic novýho, to se sem do Evropy vozí už asi 4 roky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 i když komický je spíš to jak je všechno "developed" čili copied Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
///M5 Vloženo 26. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Já to dal sem spíš aby si lidi dali pozor co kupují... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Já to dal sem spíš aby si lidi dali pozor co kupují... to nepoznáš odkud to je...většinou je to i s nápisem "Made in EC" nebo členská země a rozdíl poznáš až po nějakém čase, v lepším případě při montáži... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
///M5 Vloženo 26. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Já to dal sem spíš aby si lidi dali pozor co kupují... to nepoznáš odkud to je...většinou je to i s nápisem "Made in EC" nebo členská země a rozdíl poznáš až po nějakém čase, v lepším případě při montáži... Ty nepoznáš orig. výrobek a pajchl? hmm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Já to dal sem spíš aby si lidi dali pozor co kupují... to nepoznáš odkud to je...většinou je to i s nápisem "Made in EC" nebo členská země a rozdíl poznáš až po nějakém čase, v lepším případě při montáži... Ty nepoznáš orig. výrobek a pajchl? hmm... no, divil by ses jak jsou schopný zamaskovat skutečnost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Já to dal sem spíš aby si lidi dali pozor co kupují... to nepoznáš odkud to je...většinou je to i s nápisem "Made in EC" nebo členská země a rozdíl poznáš až po nějakém čase, v lepším případě při montáži... Ty nepoznáš orig. výrobek a pajchl? hmm... no, divil by ses jak jsou schopný zamaskovat skutečnost... Si myslím že některe díly budou "origo" - myslím tím že je odebíra i přímo škodovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 jo čína to je mazec, známej je výhradním prodejcem/výrobcem jednoho dílu pro starší vozy škoda, poláci zkoupili jeho výrobky a nechali je udělat v číně, naprosto věrohodné kopie i s logem atd,ale samozdřejmě kvalitou naprostá hruza, nejen že prodejci berou jako ND tydle čínské výrobky a prodavaji je jako ty original české,navic vubec se nestydí mu ty napodobeniny vracet na reklamace. Když se zjištovalo na jakou cenu by asi musel s tímto dílem jít, aby jim mohl konkurovat tak myslel že pujde pod mašlu, vyrobní cena v čině je 4,50 a s dopravou vyjde cca cele na 22,- on jen materiálem neni schopen dostat se pod 200,- A takových bude.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 jo hoši, všichni jsou z Číny podělaný a jsem hodně zvědav co s tím jednou budeme dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 jo hoši, všichni jsou z Číny podělaný a jsem hodně zvědav co s tím jednou budeme dělat S Cinou nic neurobis. Pomaly ale isto sa tlaci to kazdeho statu. Aj ked su cina produkty vseobecne nekvalitne, no je rozdiel ci si si vedomy od predajcu, ze kupujes Cinu alebo kupujes origo. Bezny smrtelnik niekedy tazko zisti ci je to origo diel alebo kopia. Osobne som kupoval CHINA diel a to Tyc stabiku, za 200 stovky /kus. ALE JE JASNY POVOD-CHINA PRODUCT a predajca to aspon NEZATAJUJE Ako spotrebitel som mal na vyber bud origo diel za 6 nasobok ceny alebo chinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Známímu jednou nabízeli jestli nechce rifle. všech nožnej značek... od A do Z. Musí ale vzít celej kontejner. No oblíknul by stim celou republiku, ale jedny takový rifle by mu přišli tak na cca 0,60 halířů... tak to bude se všim. výrobní cena halířová a prodejní tisícová. a tak je to se vším, akorát v něčem to nejsou halíře, ale koruny, či stakoruny... MADE IN CHINA - dělaj vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.