Geoo Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Nazdárek, chtěl jsem se zeptat jestli je možné někde sehnat a vyměnit logo škody na klasickém klíči k oktávce. Na jednom klíči ho mám takové podefotmované a tak jsem ho chtěl kopit ..myslíte že je to možné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 27. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Ach jo ...tak koukám že nikdo neví nebo nechce poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Ach jo ...tak koukám že nikdo neví nebo nechce poradit Já jsem též zvědav, mám to samé!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 (editace) Je to mozne, je to jen nalepka, vedel bych i od koho, ale domluva s nim je slozitejsi...ale pouze ny vystrelovak, obyc nevim jak je... Editováno: 27. Březen 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 27. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 No já si myslím že je to jedno jestli je to vystřlovák nebo není ...ono je tam samolepka stejná ...nebo ne? Každopádně jsem to už tak koupil a tak jsem ten jeden klíč oloupal uplně a mám tam jenom stříbný kolečko .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píst Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 (editace) Na vystřelovácích není rozhodně "samolepka". Je to hliníkové kolečko na kterém je "logo" škoda nastříkáno. To kolečko je na klíči nalepeno. Mám ho už celkem "ohmatané" také bych ho chtěl vyměnit. Editováno: 28. Březen 2007, autor: Píst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 28. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 No to na normálním klíči je taky hliníkové kolečko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.cz Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 (editace) Tak já mám také ošuntělé klče a dokonce mám na jedom ze dvou vystřelováků ulomené to chromované očko. Ne že bych byl takový lajdák, ale předchozí majitel.. Takže nejleší řešení které vidím je koupit funglovou, krásnou, voňavou sadu klíčů i se zámkama za 1300,-, kamarád mi je vymění a naprogrmauje a bude po problému Editováno: 28. Březen 2007, autor: honza.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 28. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 No počkej ...to jako za 1300,- koupíš dva vysřelováky se zámkama? To by bylo celkem dobré řešení i pro mě. Já mám přední zámky zaslepené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Tak já mám také ošuntělé klče a dokonce mám na jedom ze dvou vystřelováků ulomené to chromované očko. Ne že bych byl takový lajdák, ale předchozí majitel..Takže nejleší řešení které vidím je koupit funglovou, krásnou, voňavou sadu klíčů i se zámkama za 1300,-, kamarád mi je vymění a naprogrmauje a bude po problému To by Ti stačil ten díl s tlačítkama! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 (editace) No počkej ...to jako za 1300,- koupíš dva vysřelováky se zámkama? To by bylo celkem dobré řešení i pro mě. Já mám přední zámky zaslepené. Prodavam nove sady, origo skoda, vystrelovaky jen za 1300,-. viz.: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=16715 Editováno: 28. Březen 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Hele JasteR, psal jsem ti na ICQ a až tu nějak budeš tak se dohodnem ....i když jsem četl vše co je tu napsáno o vystřelovákách tak pořád si nejsem jist zda to na mojí oktávku pujde. Mám na klíči frekvenci 433mhz a oktu mám z 2000 jedenáctý měsíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 (editace) Hele JasteR, psal jsem ti na ICQ a až tu nějak budeš tak se dohodnem ....i když jsem četl vše co je tu napsáno o vystřelovákách tak pořád si nejsem jist zda to na mojí oktávku pujde. Mám na klíči frekvenci 433mhz a oktu mám z 2000 jedenáctý měsíc. Popsal jsem to v inzeratu, souvisi to s komfortkou 3generace ty maj Octy od MR02, R.V.8/01 vejs, nebo se to da predelat.... napis me radsi email, nebo SZ, sem mimo barak v praci a vracim se az zitra, tak na ICQ zatim nemuzu odpovedet....vsechno jde, kdyz se chce a jsou penize Editováno: 29. Březen 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murdoc Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 A nedá se třeba nechat někde klíč dodělat? Třeba podle druhýho klíče, nebo podle tý plastový sračičky s tim číslem? Nebo nedá se sehnat jenom ten plastovej kryt na ten klíč? Dneska mi můj vystřelovák upad na kamínky a kolega ho přejel na motorce...přežil to, ale nevypadá nijak zvlášť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 A nedá se třeba nechat někde klíč dodělat? Třeba podle druhýho klíče, nebo podle tý plastový sračičky s tim číslem? Nebo nedá se sehnat jenom ten plastovej kryt na ten klíč? Dneska mi můj vystřelovák upad na kamínky a kolega ho přejel na motorce...přežil to, ale nevypadá nijak zvlášť... Ten klic pres skodu te vyjde pomalu draz jak cela nova sada co prodavam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 A nedá se třeba nechat někde klíč dodělat? Třeba podle druhýho klíče, nebo podle tý plastový sračičky s tim číslem? Nebo nedá se sehnat jenom ten plastovej kryt na ten klíč? Dneska mi můj vystřelovák upad na kamínky a kolega ho přejel na motorce...přežil to, ale nevypadá nijak zvlášť... Ten klic pres skodu te vyjde pomalu draz jak cela nova sada co prodavam... jjj chtěl jsem si doobjednat zámek kufru k té sadě zámku a ve Škodovce mi řekl asi 2500,-! Nevěděl přesně, ale jeho odhad směřoval k cenám ve Škodovce!! ! Nakonec mi doporučil přeskládání zámku za 500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 19. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 No ..já bych vystřelovák chtěl ...ale když mi to potom nebude fungovat na dálku tak je to k ničemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 No ..já bych vystřelovák chtěl ...ale když mi to potom nebude fungovat na dálku tak je to k ničemu Proc by ti nesel DO ? co mas za r.v. ? vypada to nafacelift ..ten jde prinejhorsim predelat na 3g sam jsem to delala mam MR01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 24. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 No jo, ale když to budu předělávat na 3g tak to nebude nic levného ne? Jinak mám rok 2000/11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 28. Duben 2007 Sdílet Vloženo 28. Duben 2007 No jo, ale když to budu předělávat na 3g tak to nebude nic levného ne? Jinak mám rok 2000/11 RE: Neni to tak hrozny, dverni jednotky mam nove 4x600kx, klice nove origo 1300,- ,MaxDot novy 2600,- , komfortka 799B cca litra tu neumim..tot vse... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 No ale to se tady uteklo od tematu,dá se někde sehnat ta část klíče nebo logo škody? Mám to taky odřený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 30. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 Tak já už jsem to s logem vyřešil ..udělal jsem si ozdobu klíče doma sám. Sloupl jsem staré logo a udělal jsem si tam logo sám. Dal jsem tam logo starého L&K a vypadá to celkem dost dobře. Kdyby to náhodou někoho zajímalo tak bych sem dal fotku:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 No ale to se tady uteklo od tematu,dá se někde sehnat ta část klíče nebo logo škody? Mám to taky odřený Sehnat se dá.Koupil jsem na VW fóru. http://www.vw-club.cz/modules.php?name=For...pic&t=29048 Logo je jisované z Al plechu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 Teď ho tady nabízí kačer http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...31&hl=znaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Teď ho tady nabízí kačer http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...31&hl=znaky Tak sorry,chtěl jsem pomoct. Jinak Kačer stále nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.