Přejít na obsah

Logo klíče

Geoo

Doporučené příspěvky

Na vystřelovácích není rozhodně "samolepka". Je to hliníkové kolečko na kterém je "logo" škoda nastříkáno. To kolečko je na klíči nalepeno. :huh: Mám ho už celkem "ohmatané" také bych ho chtěl vyměnit.

Editováno: , autor: Píst
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já mám také ošuntělé klče a dokonce mám na jedom ze dvou vystřelováků ulomené to chromované očko. Ne že bych byl takový lajdák, ale předchozí majitel..

Takže nejleší řešení které vidím je koupit funglovou, krásnou, voňavou sadu klíčů i se zámkama za 1300,-, kamarád mi je vymění a naprogrmauje a bude po problému

Editováno: , autor: honza.cz
Odkaz ke komentáři

Tak já mám také ošuntělé klče a dokonce mám na jedom ze dvou vystřelováků ulomené to chromované očko. Ne že bych byl takový lajdák, ale předchozí majitel..

Takže nejleší řešení které vidím je koupit funglovou, krásnou, voňavou sadu klíčů i se zámkama za 1300,-, kamarád mi je vymění a naprogrmauje a bude po problému

To by Ti stačil ten díl s tlačítkama!

Odkaz ke komentáři

Hele JasteR, psal jsem ti na ICQ a až tu nějak budeš tak se dohodnem ....i když jsem četl vše co je tu napsáno o vystřelovákách tak pořád si nejsem jist zda to na mojí oktávku pujde. Mám na klíči frekvenci 433mhz a oktu mám z 2000 jedenáctý měsíc. :unsure:

Odkaz ke komentáři

Hele JasteR, psal jsem ti na ICQ a až tu nějak budeš tak se dohodnem ....i když jsem četl vše co je tu napsáno o vystřelovákách tak pořád si nejsem jist zda to na mojí oktávku pujde. Mám na klíči frekvenci 433mhz a oktu mám z 2000 jedenáctý měsíc.  :unsure:

Popsal jsem to v inzeratu, souvisi to s komfortkou 3generace ty maj Octy od MR02, R.V.8/01 vejs, nebo se to da predelat.... napis me radsi email, nebo SZ, sem mimo barak v praci a vracim se az zitra, tak na ICQ zatim nemuzu odpovedet....vsechno jde, kdyz se chce a jsou penize :)

Editováno: , autor: JasteR
Odkaz ke komentáři

A nedá se třeba nechat někde klíč dodělat? Třeba podle druhýho klíče, nebo podle tý plastový sračičky s tim číslem? Nebo nedá se sehnat jenom ten plastovej kryt na ten klíč? Dneska mi můj vystřelovák upad na kamínky a kolega ho přejel na motorce...přežil to, ale nevypadá nijak zvlášť... :(

Odkaz ke komentáři

A nedá se třeba nechat někde klíč dodělat? Třeba podle druhýho klíče, nebo podle tý plastový sračičky s tim číslem? Nebo nedá se sehnat jenom ten plastovej kryt na ten klíč? Dneska mi můj vystřelovák upad na kamínky a kolega ho přejel na motorce...přežil to, ale nevypadá nijak zvlášť... :(

Ten klic pres skodu te vyjde pomalu draz jak cela nova sada co prodavam...

Odkaz ke komentáři

Ten klic pres skodu te vyjde pomalu draz jak cela nova sada co prodavam...

jjj chtěl jsem si doobjednat zámek kufru k té sadě zámku a ve Škodovce mi řekl asi 2500,-! Nevěděl přesně, ale jeho odhad směřoval k cenám ve Škodovce!! ;) ! Nakonec mi doporučil přeskládání zámku za 500,-

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Tak já už jsem to s logem vyřešil ..udělal jsem si ozdobu klíče doma sám. Sloupl jsem staré logo a udělal jsem si tam logo sám. Dal jsem tam logo starého L&K a vypadá to celkem dost dobře. Kdyby to náhodou někoho zajímalo tak bych sem dal fotku:-)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...