Boco Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 TO: velkaosa mam L&K s paketom na 17'' a predtym som mal Eleg s paketom na 16''. foto L&K: Nieco o skusenostiach som pisal v tomto vlakne. Sumar: je to perfektna vec , uz nepoznam problem so suchanim spodku. Momochodm mal som paket aj na OI, ale tam to bolo vyssie iba minimalne voci standardu, takze paket mal viac ochrannu funkciu. Ale pomohol aj tam. Co ja jazdnych vlastnosti tyka, nevidim ziaden problem, ale ked mam prazne auto to dost poskakuje, ale to robia vsetky OII combi a navyse tomu neprispievaju ani moje 17'' nejake dalsie foto mojej starej aj sucasnej OII je aj tu: http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=917203 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkaosa Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 TO: velkaosamam L&K s paketom na 17'' a predtym som mal Eleg s paketom na 16''. foto L&K: Nieco o skusenostiach som pisal v tomto vlakne. Sumar: je to perfektna vec , uz nepoznam problem so suchanim spodku. Momochodm mal som paket aj na OI, ale tam to bolo vyssie iba minimalne voci standardu, takze paket mal viac ochrannu funkciu. Ale pomohol aj tam. Co ja jazdnych vlastnosti tyka, nevidim ziaden problem, ale ked mam prazne auto to dost poskakuje, ale to robia vsetky OII combi a navyse tomu neprispievaju ani moje 17'' nejake dalsie foto mojej starej aj sucasnej OII je aj tu: http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=917203 dakujem za skusenost, a nejake foto spodku by nebolo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 nie, nemam ziadne foto spodku. Dole je ocelovy kryt motora a prevodovky, takze ak ked nieco trafis s maximalne poohyba plech, ale vani sa nic nestane. ked ma napadne spravim foto a dam ho sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
empi Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Videl z vas uz nekdo Octavku s paketem a RS naraznikem? Kdyby jo, nebylo by i foto? Ten bastl od nikity ze zacatku tohoto vlakna neberu :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkaosa Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 nech sa páči, síce staršie a nekvalitné fotky, ale kedže tu iných niet, tak: farebné označenie predných a zadných pružín, označenie tlmičov, ocelový plech pod motorom, plastové kryty ramien zadnej nápravy, lanko ručnej brzdy ... asi všetko. auto vyzerá vyššie, aj je o 2,5cm, mäkšie nie je, pohodlnejšie nie je, nasadá sa doň málinko príjemnejšie, ale hlavne, nikdy nikde som v meste pri parkovaní neškrtol spodok ako na O1. príjemné km/h želám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 chlapi ako zistim ci ten paket mam alebo nie? kupoval som starsiu octu II diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkaosa Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 chlapi ako zistim ci ten paket mam alebo nie? kupoval som starsiu octu II diky moc si robis srandu ne? citaj moje prispevky, kukni foto a kukni pod svoje auto a zaklop na kryt pod motorom a keby si to nezistil zajdi za mnou, ja ti to kuknem ciao Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 si robis srandu ne? citaj moje prispevky, kukni foto a kukni pod svoje auto a zaklop na kryt pod motorom a keby si to nezistil zajdi za mnou, ja ti to kuknem ciao a kde byvas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 a kde byvas? sorry ze sa ti do toho vkladam, ale ked si otvoris jeho profil (staci kliknut na jeho meno v prispevku a tam to ponuka: zobrazit clenov profil) tak tam je napisane Trnava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 sorry ze sa ti do toho vkladam, ale ked si otvoris jeho profil (staci kliknut na jeho meno v prispevku a tam to ponuka: zobrazit clenov profil) tak tam je napisane Trnava v pohode z mojej strany to bol iba vtip...jasne ze by som nikoho neotravoval nech sa mi pozrie ci mam paket alebo nie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkaosa Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 v pohode z mojej strany to bol iba vtip...jasne ze by som nikoho neotravoval nech sa mi pozrie ci mam paket alebo nie... no schválne, máš ho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 no schválne, máš ho? netusim...vcera vecer sa mi uz nechcelo ist k autu a dnes rano tiez nie...jazdim teraz na druhom aute-fabka I a ta paket urcite nema :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 navyse by ma celkom zaujimala kolko by vyslo prerobenie na podovzok pre zle cesty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkaosa Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 navyse by ma celkom zaujimala kolko by vyslo prerobenie na podovzok pre zle cesty oproti sériovke som priplácal 222 europenazí potrebuješ 4 pružiny a 4 tlmiče, sú dlhšie ak nejazdíš po strašných jamách, ten plech pod motorom nepotrebuješ, ak áno, dosť sa to predraží, lebo potrebuješ držiaky toho plechu, ceny zistíš v ktoromkoľvek salóne škoda, oddelenie náhradné diely - servis potom to samozrejme hoď na tieto stránky, aby vedeli aj ostatní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 (editace) dik moc...v podstate chodime na ryby, nalozene auta a dakedy je ta cesta vseliaka..sama jama, kolajnice v blate atd...a neviem ci by som nahradne diely kupoval zrovna v skodovke (ceny) Editováno: 10. Prosinec 2009, autor: pajko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavianus I Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 Ptal jsem se na to pružení u dealera při koupi nové oktávky a bylo mi řečeno, že u paketu pro špatné cesty je nastavené tvrdší pružení proto, aby se nezhoršovaly jízdní vlastnosti vozu kvůli zvýšenému těžišti. Dává mi to smysl, ale zatím jsem neměl možnost to nějak porovnat. a nedalo by se tohle všechno vyřešit stavitelnym podvozkem, když budeš potřebovat, tak to zvedneš, jinak to budeš mít u země, tak jak to má být nebo i trošku víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcat007 Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Paket špatné cesty jde poznat už jen okem...jinak jednoduše stačí kouknout na štítek kódu výbavy(nalepený v kufru u rezervy...je i v servisce myslim...)nevim akorát z hlavy ten kód pro paket ale mrknu ti na můj štítek až budu doma...a zjistim ti ho. Pak se mužeš bez zašpinění přesvědčit, zda máš či ne... Jo a s paketem je auto nejen vyšší ale i tvrdší...to mi nikdo nevyvrátí...jel jsem s normální OII a pak hned dojel dom tou mojí a znát to bylo...nebo už mam vymlácený tlumiče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Ten kód je: 2UB - provedení pro špatné cesty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 se schvalne cihnu,jestli ma Scoutik taky paket pro spatne cesty... nebo jestli je to oznacene uplne jinak??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza 29 Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 Tak se podívej pod motor-jestli tam máš plech,tak má paket.Ale já myslím že každá OCT scout má.Ještě jsem neviděl scouta bez plechu pod motorem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 no plech tam je... to vím... spíš mi jde o to, jaký mám tlumiče a pružiny... jestli stejný jako O II s paketem nebo nějaký úplně jiný.... víš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 Iné vyššie, paket je ako doplnková výbava nielen pre Octavie ako aj Octavie 4x4, Scout má podvozok svoj, a ten sa trošku odlišuje od paketu, ale niektoré diely sú zhodné, napr. plech pod motorom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 Já teda nevím, ale když SCOUT vychází ze 4x4 tak by to mělo být stejné, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcat007 Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 v sobotu jsem dělal destičky...tak pár fotek auta s paketem...pod motorem plech...zbytek plasty...tlumiče/pružiny - foto dodám, foceno tel tak sorry za kvalitu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 Myslím, že Scout je to samý jako normální Octa 4x4 s paketem. Tu větší světlost Scoutu oproti 4x4 s paketem dělají akorát 17" kola s vyšším profilem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.