stihacka Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Tak při řazení 2.kvaltu mi v ruce zůstal ten vršek řadičky, docela jsem na to čuměl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 31. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 vršek co mi zůstal v ruce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 pekna reklama pro Milotec...jak byla stara?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 31. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 pekna reklama pro Milotec...jak byla stara?? Měl jsem jí tam asi 4. den... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 pekna reklama pro Milotec...jak byla stara?? Měl jsem jí tam asi 4. den... no tak to nic moc...hold jsi zrovna chytnul asi spatnej kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavianus Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Hehe. No jo. Milotec. Já jsem si koupil origoš koženou s chromem, v mé Oktávečce vypadá nádherně a mám pokoj Né teď vážně. Pokud si jí měl tak krátce tak určitě nebude problém s reklamací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 1. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Hehe. No jo. Milotec. Já jsem si koupil origoš koženou s chromem, v mé Oktávečce vypadá nádherně a mám pokoj Né teď vážně. Pokud si jí měl tak krátce tak určitě nebude problém s reklamací. Docela mě to překvapilo, ale proto že jsem jí musel vrtat, měla malou díru, tak těžko něco reklamuju. V tom jednom o-kroužku je spoj, takže trochu lepidla na šrouby to spraví, spíš jsem chtěl ukázat jak je to vlastně vyrobený...asi odlehčení... Jinak s věcma od Milotecu jsem nikdy problémy neměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasino Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Tak při řazení 2.kvaltu mi v ruce zůstal ten vršek řadičky, docela jsem na to čuměl... Ty musíš mít ukrutnou sílu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 ... spíš jsem chtěl ukázat jak je to vlastně vyrobený...asi odlehčení... To není odlehčení, to je tajný úložný prostor pro kontraband... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Hehe. No jo. Milotec. Já jsem si koupil origoš koženou s chromem, v mé Oktávečce vypadá nádherně a mám pokoj Né teď vážně. Pokud si jí měl tak krátce tak určitě nebude problém s reklamací. Docela mě to překvapilo, ale proto že jsem jí musel vrtat, měla malou díru, tak těžko něco reklamuju. V tom jednom o-kroužku je spoj, takže trochu lepidla na šrouby to spraví, spíš jsem chtěl ukázat jak je to vlastně vyrobený...asi odlehčení... Jinak s věcma od Milotecu jsem nikdy problémy neměl. Jéje,po tédle řadičce jsem toužil a až jsem si ji chtěl obědnat,tak mi řekli,že to na 1.6/55kw nejde. můžeš mi présím popstat,nebo nafotit,jaks to upravoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 1. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Jéje,po tédle řadičce jsem toužil a až jsem si ji chtěl obědnat,tak mi řekli,že to na 1.6/55kw nejde. můžeš mi présím popstat,nebo nafotit,jaks to upravoval? Opatrně přes pásek hliníkovýho plechu jsem to upnul do soustruhu, vyrovnal podle hrotu a pomalu vrtal, já měl průměr klacku v autě 20mm to budeš mít asi taky, takže jen o něco málo větším vrtákem, ale potom se i ty zajišťovací červíci musej převrtat, bohužel do viditelný části, ale při jejich velikosti a při použití stříbrnejch se to ztratí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Myslíš,že by se to dalo zvládnout i vrtačkou?Asi ne,že?Už je to moc velkej průměr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 1. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Myslíš,že by se to dalo zvládnout i vrtačkou?Asi ne,že?Už je to moc velkej průměr. To ne, to by sis to zničil, dej to nějakýmu strojařovi...ono to přecejen není nic levnýho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 OK,dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Nevíš prosimtě,kde se dá ještě sehnat?Milotec už tu stejnou nemá v nabýdce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Nevíš prosimtě,kde se dá ještě sehnat?Milotec už tu stejnou nemá v nabýdce. zkus nějaký tuněný autodoplňky, tyto drobnosti mívají skladem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 No zatím se mě to nedaří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 No zatím se mě to nedaří. dej klasiku L&K nebo RS a už se netrap.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Tak při řazení 2.kvaltu mi v ruce zůstal ten vršek řadičky, docela jsem na to čuměl... Ty musíš mít ukrutnou sílu Hovno síla, má v rukou nasrané a tak to dopadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasino Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Tak při řazení 2.kvaltu mi v ruce zůstal ten vršek řadičky, docela jsem na to čuměl... Ty musíš mít ukrutnou sílu Hovno síla, má v rukou nasrané a tak to dopadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 2. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Tak při řazení 2.kvaltu mi v ruce zůstal ten vršek řadičky, docela jsem na to čuměl... Ty musíš mít ukrutnou sílu Hovno síla, má v rukou nasrané a tak to dopadá Jen abys neměl v rukách nasráno ty, troubo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lajos Vloženo 3. Duben 2007 Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 (editace) Alebo ma eroticke ruce, co chyti, to po- Editováno: 3. Duben 2007, autor: Lajos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 3. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 Alebo ma eroticke ruce, co chyti, to po- Další pošuk... Smažte někdo ty přiblblý příspěvky, please. (I s tímhle ať to dává smysl) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Když jsem lezl do tohoto tématu tak jsem myslel že to bude o radící páce ....ale jak tak koukám tak se tu někdo pomalu ale jistě dostává to jiného tématu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Tak při řazení 2.kvaltu mi v ruce zůstal ten vršek řadičky, docela jsem na to čuměl... Ty musíš mít ukrutnou sílu Hovno síla, má v rukou nasrané a tak to dopadá Jen abys neměl v rukách nasráno ty, troubo... To už se mi také stalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.