Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Hmmmmm, Roxetaci, to je klasika ;)-_- Moc rad je posloucham ;)

Byl jsem na dvou jejich koncertech a super, jen škoda, že nového nic nebude.

Ty brdo, jejich koncert bych chtel zazit ;) Kamos na nich byl v Praze a rikal, ze to bylo naprosto vyborny! Tak doufam, ze tady jeste nekdy koncertovat budou...

Jo Praha byla super ! Koncerty už asi nebudou, Mariška měla nádor v hlavě v roce 2002, dnes je už po úspěšné léčbě, chce lehce začít hrát, snad bude i LP, ale nikdy se hudbě nebude věnovat jako dřív, což chápu, tak jak jsem viděl na vlastní oči, neumí dělat věci bez 200% nasazení a to už nepůjde.

Ty woe, jak to tady tak ctu, tak Dj Boba, 247, Kelly Family, apod. mi teda nemate proc vycitat :smich: Prej Citron, Vitacit, Duvenblejt :smich: Co treba jeste "Suchejhadrnadnemorskym" nebo "Koupalasevziletkach"?? :smich:;)

aspon to byla puvodni, ceska tvorba a bez nakejch pocitacovejch serepeticek

No, to je fakt argument ;)-_-

poslouchal si to nekdy??? tak se tomu nesmej

Praveze ano. A proto se tomu nesmeju. A tady v diskusi jsem se tomu ani nikde nesmal. Jen tem nazvum kapel. A smat se tomu nejde, ta muzika je depresivni.

oká:-))

na me nepusobi depresivne

No vis jak, ja tu hudbu neodsuzuju ani nezatracuju. Proste to neni muj salek kavy. Pokud se to nekomu libi, proc ne, je to jeho vec :) Stejne je to s holkama, jednomu se libi tahle, jinymu zase jina :) Nemam rad skatulkovani, a proto at si o me kdo chce co chce mysli, me se libi jak muzika od DJ Boba, tak i nektery pisnicky od Kelly Family. Stejne tak se mi ale libi Ray Charles, miluju Abbu, Queeny, Beatles... Zboznuju Armina Van Buurena, obdivuju Michaela Jacksona... Obcas si poslechnu i Landu... A takhle bych mohl pokracovat... Od kazdyho interpreta si dokazu najit to, co se mi libi... Pisnicka hlavne musi mit melodii a pokud textu rozumim, tak i zajimavy text. Orliky jsem nikdy nemusel prave kvuli jejich silenym textum. Vitacity, Citrony a podobne pochutiny znam prave jen jako pochutiny, takze jejich muziku nekomentuju ;)

Jedine Beat kdyz radio... a jedine Floydy kdyz CD.....jinak radsi kdyz je v aute ticho .-))

amogh kdyz ses v Praze proc neposlouchas Rockzone? ted nevim fm ale maj i solidni dopravni servis a hrajou i pres net www.rockzone.cz

jinak ja preferuju rock, metal a nekdy taky jen zvuk motoru :)

no tak ja muzu vsechno mozny i nemozny...

nej jsou pro me Queeni...to je klasika na kterou nedam dopustit a to kdyz uz nevim coby tak si pustim tohle

jinak posloucham hlavne rap, hip hop, r and b mi taky nevadi a tak podobne...ovsem i nejaka ta tranceovy Cdcka s u najdou stejne jako rockova...takze ja vozim vsechn a podle nalady...

mezi cesky jedine landa, i kdyz i gotaka sem tam minule mel ze srandy ale to se neda vydrzet dyl jak 15 minut

amogh kdyz ses v Praze proc neposlouchas Rockzone? ted nevim fm ale maj i solidni dopravni servis a hrajou i pres net www.rockzone.cz

jinak ja preferuju rock, metal a nekdy taky jen zvuk motoru :)

covece me beat pripadne lepsi

jako na rockzone me obcas prekvapi nejakou kapelou ale zbytek nic moc

Aaaaaaa, RockZone ;) Znam moc dobre, i zevnitr ;)-_-

Aaaaaaa, RockZone ;) Znam moc dobre, i zevnitr ;)-_-

tam jsi taky varil kafe? :ph34r:

Menil jsem jim tam ponozky :p

jsem rad, ze jsi to priznal, ja to vim, jsem jeden z tech, kterym jsi je menil :smich::smich::smich:

Kecas.... Priznej barvu, kdo jsi pane sveta?? :) Posli SZ ;) Ze by Jiricek? -_-

mas SZ ;)

tak ja sem spis na ty modernejsi kapely..heavymetalova klasika mi nic moc nerika...

posloucham manzelku, ktera furt jeci, at jedu pomalu, pritom jedu predpisove :ble

Ale všeci mysleli náký rádio nebo tak,starou poslócháme asi šeci!!!!!!

• 2 měsíce později...
jeeee to sem necekal az tak sem to nemyslel :-)) dekujuuu

ale kde ja si pustim cernou desku :-(((

a to je problem LP převést na cd?teda musíš mít gramec :doh

Já poslouchám 80.léta,Italskou music -i tu současnou(např.Gigi D'Agostino) a můžu i Madonnu a pod,někdy i český bez vybírání.Vše z mp3,rádio jen kvůli dopr.zpr. :band

jeeee to sem necekal az tak sem to nemyslel :-)) dekujuuu

ale kde ja si pustim cernou desku :-(((

a to je problem LP převést na cd?teda musíš mít gramec :doh

samozrejme ze nemam gramec myslis ze sem tak blbej ze bych se jinak takle ptal?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.