Martinoslav Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 obcas radio, ale to jen minimalne, pac mam profesionalni deformaci z toho kopcovitýho rádia se mi deformuje i přehrávač...prej "hezky česky" A pak ze to neposlouchas :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 no ja taky teda napisu co posloucham, Tri sestry - a co ten prst? zhnisal Komunalni odpad - ja nechci mezi Vama bej uz ani chvili Morcata na uteku - ja jsem vzdycky touzil po tom mit tvoje cislo... Znouzectnost - na prvniho maje roku 005 secet jeden kral kolik je mu let.... E!E - no smoking.... Horkyze slize - a ja sprosta som si kvoli tebe.... Landa - 200 v meste 300 z mista.... Kabat - rok co rok hledam so job.... Alkehol - ja mam bol a ten bol me boli, alkohol vsechny rany zhoji.... Divokej Bill - je je jedinecnej, prepychovej Tlusta Berta - tlusta Berta to je kus.... Sverak, Uhlir - Sona vi, Sona vi, jak je seno vonavi... Vceli medvidci - tak jsme capli zlodejicka... pisnicky z pohadek, vecernicku, filmu kdyz cestuji smer Praha, tak obcas radio HEY a BLANIK (ale to fakt jen nekdy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 :ble :ble :ble Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 co se ti nezda? ten Blanik vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 No, ten prave nejmin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 No, ten prave nejmin tak povidej, co presne ti nesedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 No, ten prave nejmin tak povidej, co presne ti nesedi Jak chces Tohle: **************************** Tri sestry - a co ten prst? zhnisal Komunalni odpad - ja nechci mezi Vama bej uz ani chvili Morcata na uteku - ja jsem vzdycky touzil po tom mit tvoje cislo... Znouzectnost - na prvniho maje roku 005 secet jeden kral kolik je mu let.... E!E - no smoking.... Horkyze slize - a ja sprosta som si kvoli tebe.... Landa - 200 v meste 300 z mista.... Kabat - rok co rok hledam so job.... Alkehol - ja mam bol a ten bol me boli, alkohol vsechny rany zhoji.... Divokej Bill - je je jedinecnej, prepychovej Tlusta Berta - tlusta Berta to je kus.... Sverak, Uhlir - Sona vi, Sona vi, jak je seno vonavi... Vceli medvidci - tak jsme capli zlodejicka... pisnicky z pohadek, vecernicku, filmu kdyz cestuji smer Praha, tak obcas radio HEY ***************************** :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 tak to mi bylo jasny, ze vypustis jednu cast.... to ti opravdu nesedi ani jedno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Tak cestou do prace pocuvam radio Fun alebo Express(iba kvoli matke ktoru by vystrelo pri 2packovych slovach v piesnach co pocuvavam ja) Ked jazdim sam a mam spatnu naladu pustim Lucie - V opere -Chci zas v tobe spat.Pokial je dobra naladicka tak si pustim Trance alebo R'n'B.Rozhodne nemusim dychovku a kalaneticke piesne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Bobik: Nic z toho bych si dobrovolne nepustil Ale kdyz se ti to libi, tak proti gustu ... Ta jista cast byl vtip Osobne ji v aute mam na predvolbe jen kvuli kontrole kolegu Nejcasteji opravdu posloucham CD. A kdyby sel v aute net, tak, jak uz jsem psal, naladil bych www.1.fm - nekeca se tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Bobik: Nic z toho bych si dobrovolne nepustil Ale kdyz se ti to libi, tak proti gustu ... Ta jista cast byl vtip Osobne ji v aute mam na predvolbe jen kvuli kontrole kolegu Nejcasteji opravdu posloucham CD. A kdyby sel v aute net, tak, jak uz jsem psal, naladil bych www.1.fm - nekeca se tam vsak to byl vtip... ale ty skupiny opravdu posloucham a nedam na ne dopustit, kazdej je preci jenej, by bylo docela smutny, kdyby jsme poslouchali vsichni to samy, meli stejny auta (vlaste RS naraznik nas ma uz dost )...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 (editace) obcas radio, ale to jen minimalne, pac mam profesionalni deformaci z toho kopcovitýho rádia se mi deformuje i přehrávač...prej "hezky česky" A pak ze to neposlouchas :smich: Já ne, to skorotchýně na chalupě - ač chodim okolo rádia v okruhu 30-ti metrů, stejně těm libozvučným songům a vlezlým hlasům neuniknu . Navíc rádio je i v kuchyni a člověk jíst musí Editováno: 23. Květen 2006, autor: P2M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 tak to mi bylo jasny, ze vypustis jednu cast.... to ti opravdu nesedi ani jedno? Martin je na takový to disko tanyny z poloviny 90tých let - 2Unlimited, East17, DJ Bobo , TakeThat!, Špajz Girls, 2 Brother on the 4th floor atd atd.... ...pak si v Ústí stáhne wokna, pustí tohle nahlas, nahodí děsně kchůl fejs a je svěží a napohodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 a především dostatečně trendy :-) s DJ boba mam naprosto stejny pocity jako pédvěem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 tak to mi bylo jasny, ze vypustis jednu cast.... to ti opravdu nesedi ani jedno? Martin je na takový to disko tanyny z poloviny 90tých let - 2Unlimited, East17, DJ Bobo , TakeThat!, Špajz Girls, 2 Brother on the 4th floor atd atd.... ...pak si v Ústí stáhne wokna, pustí tohle nahlas, nahodí děsně kchůl fejs a je svěží a napohodu čeče, že ale ty skupiny znáš taky dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 no zrovny tyhle songy nemusim a desne kůl a na pohodu to teda nejni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 tak to mi bylo jasny, ze vypustis jednu cast.... to ti opravdu nesedi ani jedno? Martin je na takový to disko tanyny z poloviny 90tých let - 2Unlimited, East17, DJ Bobo , TakeThat!, Špajz Girls, 2 Brother on the 4th floor atd atd.... ...pak si v Ústí stáhne wokna, pustí tohle nahlas, nahodí děsně kchůl fejs a je svěží a napohodu čeče, že ale ty skupiny znáš taky dobře já jsem je taky tenkrát (čti v roce 1992-4) poslouchal (mimo toho telete Švýcarskýho (Bobo)), ale Martin je drhne furt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 P2M: a co Kelly Debilly ty te taky oslovili... v letech tenkrát.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 P2M: a co Kelly Debilly ty te taky oslovili... v letech tenkrát.... když jsem viděl toho pačesatýho Paddyho (nebo jak jse jmenoval) tak mi bylo vždycky trochu šoufl. I když vona byla celá ta jejich famílie nějaká zarostlá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 tak to mi bylo jasny, ze vypustis jednu cast.... to ti opravdu nesedi ani jedno? Martin je na takový to disko tanyny z poloviny 90tých let - 2Unlimited, East17, DJ Bobo , TakeThat!, Špajz Girls, 2 Brother on the 4th floor atd atd.... ...pak si v Ústí stáhne wokna, pustí tohle nahlas, nahodí děsně kchůl fejs a je svěží a napohodu čeče, že ale ty skupiny znáš taky dobře já jsem je taky tenkrát (čti v roce 1992-4) poslouchal (mimo toho telete Švýcarskýho (Bobo)), ale Martin je drhne furt jo, jo. taky jsem to poslouchal, ale to sem byl tak v 6-7 třídě. Ale už jsem taky začal rockovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 P2M: a co Kelly Debilly ty te taky oslovili... v letech tenkrát.... ee, "Prasátkovy" jsem prohlídl už od začátku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 tak to mi bylo jasny, ze vypustis jednu cast.... to ti opravdu nesedi ani jedno? Martin je na takový to disko tanyny z poloviny 90tých let - 2Unlimited, East17, DJ Bobo , TakeThat!, Špajz Girls, 2 Brother on the 4th floor atd atd.... ...pak si v Ústí stáhne wokna, pustí tohle nahlas, nahodí děsně kchůl fejs a je svěží a napohodu čeče, že ale ty skupiny znáš taky dobře já jsem je taky tenkrát (čti v roce 1992-4) poslouchal (mimo toho telete Švýcarskýho (Bobo)), ale Martin je drhne furt jo, jo. taky jsem to poslouchal, ale to sem byl tak v 6-7 třídě. Ale už jsem taky začal rockovat no já byl taky tak nějak - 6. až 7. třída Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 no já byl taky tak nějak - 6. až 7. třída Ještě jsi zapomněl na Twenty 4 Seven. Toho negříka s tou pěknou blodýnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 a fun facktory :-))))))) ale to uz sem byl na prumce a strasne sem to vsehcno nesnasel pce sem byl velkej metalák :-))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 jj, Citroni apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.