Martinoslav Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Hmmmmm, Roxetaci, to je klasika Moc rad je posloucham Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Byl jsem na dvou jejich koncertech a super, jen škoda, že nového nic nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Ty brdo, jejich koncert bych chtel zazit Kamos na nich byl v Praze a rikal, ze to bylo naprosto vyborny! Tak doufam, ze tady jeste nekdy koncertovat budou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Jo Praha byla super ! Koncerty už asi nebudou, Mariška měla nádor v hlavě v roce 2002, dnes je už po úspěšné léčbě, chce lehce začít hrát, snad bude i LP, ale nikdy se hudbě nebude věnovat jako dřív, což chápu, tak jak jsem viděl na vlastní oči, neumí dělat věci bez 200% nasazení a to už nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Ty woe, jak to tady tak ctu, tak Dj Boba, 247, Kelly Family, apod. mi teda nemate proc vycitat Prej Citron, Vitacit, Duvenblejt Co treba jeste "Suchejhadrnadnemorskym" nebo "Koupalasevziletkach"?? aspon to byla puvodni, ceska tvorba a bez nakejch pocitacovejch serepeticek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 No, to je fakt argument Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 poslouchal si to nekdy??? tak se tomu nesmej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Praveze ano. A proto se tomu nesmeju. A tady v diskusi jsem se tomu ani nikde nesmal. Jen tem nazvum kapel. A smat se tomu nejde, ta muzika je depresivni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 oká:-)) na me nepusobi depresivne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 No vis jak, ja tu hudbu neodsuzuju ani nezatracuju. Proste to neni muj salek kavy. Pokud se to nekomu libi, proc ne, je to jeho vec Stejne je to s holkama, jednomu se libi tahle, jinymu zase jina Nemam rad skatulkovani, a proto at si o me kdo chce co chce mysli, me se libi jak muzika od DJ Boba, tak i nektery pisnicky od Kelly Family. Stejne tak se mi ale libi Ray Charles, miluju Abbu, Queeny, Beatles... Zboznuju Armina Van Buurena, obdivuju Michaela Jacksona... Obcas si poslechnu i Landu... A takhle bych mohl pokracovat... Od kazdyho interpreta si dokazu najit to, co se mi libi... Pisnicka hlavne musi mit melodii a pokud textu rozumim, tak i zajimavy text. Orliky jsem nikdy nemusel prave kvuli jejich silenym textum. Vitacity, Citrony a podobne pochutiny znam prave jen jako pochutiny, takze jejich muziku nekomentuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 Jedine Beat kdyz radio... a jedine Floydy kdyz CD.....jinak radsi kdyz je v aute ticho .-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asphalt Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 amogh kdyz ses v Praze proc neposlouchas Rockzone? ted nevim fm ale maj i solidni dopravni servis a hrajou i pres net www.rockzone.cz jinak ja preferuju rock, metal a nekdy taky jen zvuk motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 no tak ja muzu vsechno mozny i nemozny... nej jsou pro me Queeni...to je klasika na kterou nedam dopustit a to kdyz uz nevim coby tak si pustim tohle jinak posloucham hlavne rap, hip hop, r and b mi taky nevadi a tak podobne...ovsem i nejaka ta tranceovy Cdcka s u najdou stejne jako rockova...takze ja vozim vsechn a podle nalady... mezi cesky jedine landa, i kdyz i gotaka sem tam minule mel ze srandy ale to se neda vydrzet dyl jak 15 minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 amogh kdyz ses v Praze proc neposlouchas Rockzone? ted nevim fm ale maj i solidni dopravni servis a hrajou i pres net www.rockzone.czjinak ja preferuju rock, metal a nekdy taky jen zvuk motoru covece me beat pripadne lepsi jako na rockzone me obcas prekvapi nejakou kapelou ale zbytek nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Aaaaaaa, RockZone Znam moc dobre, i zevnitr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantomas Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Aaaaaaa, RockZone Znam moc dobre, i zevnitr tam jsi taky varil kafe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Menil jsem jim tam ponozky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantomas Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 jsem rad, ze jsi to priznal, ja to vim, jsem jeden z tech, kterym jsi je menil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Kecas.... Priznej barvu, kdo jsi pane sveta?? Posli SZ Ze by Jiricek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantomas Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 mas SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asphalt Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 tak ja sem spis na ty modernejsi kapely..heavymetalova klasika mi nic moc nerika... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 posloucham manzelku, ktera furt jeci, at jedu pomalu, pritom jedu predpisove Ale všeci mysleli náký rádio nebo tak,starou poslócháme asi šeci!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 19. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2006 jeeee to sem necekal az tak sem to nemyslel :-)) dekujuuuale kde ja si pustim cernou desku :-((( a to je problem LP převést na cd?teda musíš mít gramec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 19. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2006 Já poslouchám 80.léta,Italskou music -i tu současnou(např.Gigi D'Agostino) a můžu i Madonnu a pod,někdy i český bez vybírání.Vše z mp3,rádio jen kvůli dopr.zpr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 jeeee to sem necekal az tak sem to nemyslel :-)) dekujuuuale kde ja si pustim cernou desku :-((( a to je problem LP převést na cd?teda musíš mít gramec samozrejme ze nemam gramec myslis ze sem tak blbej ze bych se jinak takle ptal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.