George Couser Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 (editace) Ačkoliv je dneska 1. dubna a mnozí by tuto zprávu mohli považovat za nejapný aprílový žertík, tak vězte, že všechny informace jsou pravdivé! Tak a je to tady, zapomeňte na Octavii RS. Již letos bude na trh uvedena nová škodovka s výkonem, jaký nemá v historii obdoby ani u závodních modelů! Informace ze škodovky jsou zatím jenom kusé, ale podle všeho každý kdo se na ní podílí říká, že to nebude mít konkurence lehké. Interní označení modelu je 109E a proto se jí interně přezdívá Messerchmitt. Z informací zatím unikly jen kusé informace: na designu se podíleli odborníci z Porsche bude mít trvalý pohon všech kol (žádný Haldex) bude to výhradně kusová výroba na objednávku akcelerace z nuly na 200 km/h má být pod 17 sekund vzniká na základě přání jistého zákazníka, který by měl první kus obdržet již koncem tohoto roku, z důvodu vysokých nákladů na vývoj a testování se rozhodlo, že musí odebrat alespoň 20 kusů všech 20 kusů bude výhradně v modré barvě v kombinaci s bílou ačkoliv to bude nejvýkonější model, tak bude mít nejnižší emise CO2 ze všech dosud vyráběných modelů (hybrid? :hm ) má jít o nejbezpečnější vozidlo ve své kategorii, má to být navíc první vozidlo odpovídající přísným evropským normám TSI ver 1.2 má být schopná jezdit na víc zdrojů energie (na Úpv má již zaregistrovanou ochranou známku Multipower adaptive system, ale co tím myslí fakt nevím) Jinak k dispozici je i první 3D render budoucí podoby vozu, takže se můžete podívat zde. První reálné fotografie mají být koncem dubna/začátkem května. Toť vše, co se zatím ke mě dostalo, pokud někdo ví něco bližšího, tak budu jedině rád. :hm Editováno: 1. Duben 2007, autor: George Couser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Dobrej vtipek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 zorzi .. nieco lepsie si si nemohol vymisliet ? ako napr. novu verziu 1203 ? ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 (editace) Bude to žihadlo Editováno: 1. Duben 2007, autor: Mustafa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 1. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 zorzi .. nieco lepsie si si nemohol vymisliet ? ako napr. novu verziu 1203 ?ZDE Proč bych měl něco vymýšlet? Pouze jsem tady dal informace, které se ke mě dostaly...jinak už mám i nějaké spy fotos z fabriky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 čekal jsem ledasco za kokotinu, ale ta lokotka mně fakt dostala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 čekal jsem ledasco za kokotinu, ale ta lokotka mně fakt dostala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goku Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 moooc hezké akorát s předjížděním bude asi problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 zorzi .. nieco lepsie si si nemohol vymisliet ? ako napr. novu verziu 1203 ?ZDE Proč bych měl něco vymýšlet? Pouze jsem tady dal informace, které se ke mě dostaly...jinak už mám i nějaké spy fotos z fabriky. Hah dostal si MAAA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Proč bych měl něco vymýšlet? Pouze jsem tady dal informace, které se ke mě dostaly...jinak už mám i nějaké spy fotos z fabriky. Fakt máš něco z fabriky? Se poděl s náma nebo aspon se mnou skříně už tři maj, podvozky snad taky, výzbroj taky až na ten transformátor. Kdy to hodlaj poskládat do prvního prototypu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 2. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Proč bych měl něco vymýšlet? Pouze jsem tady dal informace, které se ke mě dostaly...jinak už mám i nějaké spy fotos z fabriky. Fakt máš něco z fabriky? Se poděl s náma nebo aspon se mnou skříně už tři maj, podvozky snad taky, výzbroj taky až na ten transformátor. Kdy to hodlaj poskládat do prvního prototypu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Hustýýýý, málem jsem se lekl, že 147 kW bude málo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Myslim, že bude mít kolem 6400kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 jsem zvědav jak se mi s tím bude couvat do řady aut na sídlišti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 2. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Myslim, že bude mít kolem 6400kW Špičkový dokonce 7400kW...to vám cimbu neudělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 2. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 jsem zvědav jak se mi s tím bude couvat do řady aut na sídlišti. Stačí, když bude sídliště podporovat AVV a je to brnkačka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 jsem zvědav jak se mi s tím bude couvat do řady aut na sídlišti. Stačí, když bude sídliště podporovat AVV a je to brnkačka... Hlavně aby zas někdo nezaparkoval auto na přejezd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Hlavně, že je prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 24. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 zorzi .. nieco lepsie si si nemohol vymisliet ? ako napr. novu verziu 1203 ?ZDE Proč bych měl něco vymýšlet? Pouze jsem tady dal informace, které se ke mě dostaly...jinak už mám i nějaké spy fotos z fabriky. Hah dostal si MAAA Co je to MAAA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 4. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Exkluzivní fotky, z příprav na testování jednoho škodováckého prototypu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Ta bude jezdit někde ve Švýcarsku ne? Nebo to je prototyp pro ČD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.