VladaTP Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Ahoj, dnes jsem pichnul auto VAG a objevila se mi zavada "18062 - Please check DTC Memory of Instrument Cluster P1654 - 35-00 - -". Kdyz ji vymazu, zase se objevi. Koukal jsem i na chyby panelu pristroju a tam nic neni. S autem neni zadny problem. Nevite nekdo, co by to mohlo znamenat, popripade jak se toho zbavit? Diky V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 1. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 A druha zavada: "01274 - Air Flow Flap Positioning Motor (V71) 37-00 - Faulty" ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Ahoj,dnes jsem pichnul auto VAG a objevila se mi zavada "18062 - Please check DTC Memory of Instrument Cluster P1654 - 35-00 - -". Kdyz ji vymazu, zase se objevi. Koukal jsem i na chyby panelu pristroju a tam nic neni. S autem neni zadny problem. Nevite nekdo, co by to mohlo znamenat, popripade jak se toho zbavit? Diky V. 18062 - cidlo teploty a stavu oleje vadne, vedeni k cidlu vadne Doporuceny postup: kontrola vedeni k cidlu, cist pamet zavad pristojove desky, cidlo vymena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 A druha zavada: "01274 - Air Flow Flap Positioning Motor (V71) 37-00 - Faulty" ??? 01274 - ovladaci motor tlakove klapky V71 Vic info k tyhle chybe ve VISU neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AtomTS Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 A druha zavada: "01274 - Air Flow Flap Positioning Motor (V71) 37-00 - Faulty" ??? 01274 - ovladaci motor tlakove klapky V71 Vic info k tyhle chybe ve VISU neni Mám úplně stejnou, zkus uvést do základního nastavení, vymazat chyby, proveď diagnostiku akčních členů a podívej se znovu do chyb zda se objevila. U mne ano, tak jsem provedl Načtení bloku naměřených hodnot, kanál 005 (V71) a zjistil, že je vadný. Asi bude nutná výměna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.