Thomas_HTP Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Zdravím, tak jsem o víkendu pokřtil moji 2 měsíce starou Fabii. Vítr mi během couvání poslal do cesty dveře, tak to odnesl lak na zadním nárazníku.Viz přiložené fotky Můžete mi prosím poradit jestli s tím půjde něco udělat. Na funkci auta to samozřejmě nemá vliv, ale přinejmenším to pěkně se*e. Kdyby se to alespoň stalo manželce, a ne mě. Teď když s autem něco udělá ona, tak jí už nemůžu říct ani půl slova Když jsem procházel jiná témata, tak jsem narazil na zmínky o Tempu, Motipu, Wax Polish. Nemám s těmito přípravky žádné zkušenosti a nevím jestli je v tomto případě můžu použít. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas_HTP Vloženo 2. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 A ještě jeden.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 (editace) obavam se ze je to n lak, neni to odreny ale popraskany a casem by se to mohlo loupat. p.s. ja bych to nereseil a pockal az toho bude vic (bez urazky). Editováno: 2. Duben 2007, autor: mr.pecoun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Bohuzel mam stejnej nazor, vypada to na popraskanej lak. Na to plati asi jen lakovna... Ovsem priklanim se k nazoru, ze bych pockal na vetsi porci, ted bych to neresil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas_HTP Vloženo 2. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Máte pravdu, to první foto je popraskaný lak, to druhý je sedřený lak. Nepomohlo by to popraskání přejet nějakým bezbarvým lakem, abych zabránil dalšímu praskání a pozdějšímu odloupnutí?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Nikdy to nedostanes do puvodniho stavu a myslim, ze i vrstva bezbarveho laku bude videt. Nechal bych to byt, az by doslo k loupani laku, sup do lakovny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 anebo počkej až do tebe někdo ťukne zezadu , doufám, že nebudeš teď brzdit jako blázen na volné silnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Tak to ti nezavidim, stalo se mi neco podobnyho, stal jsem s tatovou Zafirou na sidlisti a najednou obrovska rana-prilit plastovej kontejner. Dusledek-promackly zadni dvere od bocni listy dolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Tak to ti nezavidim, stalo se mi neco podobnyho, stal jsem s tatovou Zafirou na sidlisti a najednou obrovska rana-prilit plastovej kontejner. Dusledek-promackly zadni dvere od bocni listy dolu. Kontejnery jsou fakt mrchy, ještě když je popeláři nezabrzdí. U nás před barákem jezdí při každym většim větru. Od tý doby co mi promáčkli blatník tam neparkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Připojuji se k většině...počkej chvili co tu udělá..možná bych to zkusil přeleštit....a nebo pokud nechceš čekat dej to na havarijní pojistku jestli máš 1% a likvidátor ti uzná nárazník a jak sem viděl i parkovací čidla a lištu tak možná ještě vyděláš Taky sem křtil tedka v neděli moji Fabču zrovna 8.4.měla 3měsíce od novoty:(...ale zepředu holt sem neubrzdil tak mě to stálo 1000kč na pokutě a budu mít new RS nárazníček a kliky v barvě....... zároven mám na vás dotaz...pasujou kulaté mlhovky z normálního nárazníku do RS nárazníku???díky za odpověď!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas_HTP Vloženo 10. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 xtrack: Havarijní pojistku sice mám, ale 5%. Jinak s parkovacími čidli nic není, jen ta oděrka a popraskaný lak na nárazníku. Už jsem si na to za těch 14 dní zvyknul :-), tak to teď fakt nebudu řešit a počkám co to časem udělá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Hmlovky nepasujú, na RS sú z Felicie a teda majú iné uchytenie a iné konektory Připojuji se k většině...počkej chvili co tu udělá..možná bych to zkusil přeleštit....a nebo pokud nechceš čekat dej to na havarijní pojistku jestli máš 1% a likvidátor ti uzná nárazník a jak sem viděl i parkovací čidla a lištu tak možná ještě vyděláš Taky sem křtil tedka v neděli moji Fabču zrovna 8.4.měla 3měsíce od novoty:(...ale zepředu holt sem neubrzdil tak mě to stálo 1000kč na pokutě a budu mít new RS nárazníček a kliky v barvě....... zároven mám na vás dotaz...pasujou kulaté mlhovky z normálního nárazníku do RS nárazníku???díky za odpověď!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Hmlovky nepasujú, na RS sú z Felicie a teda majú iné uchytenie a iné konektoryPřipojuji se k většině...počkej chvili co tu udělá..možná bych to zkusil přeleštit....a nebo pokud nechceš čekat dej to na havarijní pojistku jestli máš 1% a likvidátor ti uzná nárazník a jak sem viděl i parkovací čidla a lištu tak možná ještě vyděláš Taky sem křtil tedka v neděli moji Fabču zrovna 8.4.měla 3měsíce od novoty:(...ale zepředu holt sem neubrzdil tak mě to stálo 1000kč na pokutě a budu mít new RS nárazníček a kliky v barvě....... zároven mám na vás dotaz...pasujou kulaté mlhovky z normálního nárazníku do RS nárazníku???díky za odpověď!!! Aha...no dík v servise říkali že to půjde a nárazník je už objednaný achjoooooooooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 xtrack:Havarijní pojistku sice mám, ale 5%. Jinak s parkovacími čidli nic není, jen ta oděrka a popraskaný lak na nárazníku. Už jsem si na to za těch 14 dní zvyknul :-), tak to teď fakt nebudu řešit a počkám co to časem udělá.. ahoj jj vím že čidlům nic není ale to na pojišťovně vědět nemusí někdo do tebe tukne ze zádu a budeš mít rs nárazník jako nic ti nepřeju to ne...ale pokavad je malý tukanečeček tak se to dá ošmelit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traktor 1_9 TDI Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 tak to ma podrzte.hmlovky z feldy pasuju do RS naraznika?Este zohnat ten RS naraznik.Hmlovky by aj boli, rodicia mali feldu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Tak jsem vcera taky pokrtil predni naraznik. Stal jsem pred kruhacem a prede mnou octavka 2 kombajn, slunce primo do oci. Uz se zacla rozjizdet k najezdu, tak jsem se kouknul doleva jestli muzu najet. Chvili jsem cekal a pak jsem se rozjel, v tu chvili koukam, ze ta oktavka tam stoji tak jsem ji trochu nabral, nastesti v pohode, jen takova decentni promacklina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.