Jirkasss V//RS Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 (editace) Kucííííí please o radu. Zadní pružiny zapluly jak do maminy, ale s předkama bych potřeboval trocha helpnout: jsou k nim takové kroužky s červíkem, prý na omezení rejdu v řízení. Ale kam s nima? Máte někto zkušenost? Editováno: 5. Duben 2007, autor: Jirkasss V//RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss V//RS Vloženo 6. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 ...nakonec myslím, že to ani není potřeba cpát tam tyhle kroužky... Co mě ale zaráží? Vzadu to ihned kleslo o slibovaných -25mm, ale vpředu jen cca o 5-7mm :-( Tak nevím, zda-li si to bude ještě sedat... ale o tolik? To je divné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 s kroužkama nevim co, ale pravda je že si pérka ještě většinou trochu sednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss V//RS Vloženo 7. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 (editace) ...nakonec jsem kroužky neřešil a myslím, že vpoho. Dnes jsem byl na Renocaru v Brně a bez problémů, jooo a předek si fakt sedl postupem času, teda kilometrů... Jen musím ještě jednu stranu rozhodit, vyjela mi zvrchu prachovka :-( Editováno: 7. Duben 2007, autor: Jirkasss V//RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 ta prachovka tam jde bez rozdělání, jen na heveru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss V//RS Vloženo 7. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 ...myslíš??? To by bolo skvělé, nějak se mi zas nechce vytahovat tlumič, ale i vrch jde? Spodek vpoho, to je jasný, ale i vrch??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 ta prachovka drží jen nahoře ve vybrání horního uložení, zvedni to na hever a prstíkama přes pružinu to najustuj a postupným otáčením prachovky to zaklesneš do vybrání po celém obvodu - dělal jsem to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss V//RS Vloženo 9. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 Tož jsem to zkoušel a celým obvodem jí tam za boha nedostanu, tak ale je tam alespoň polovinou obvodu, tak lepší než spadená... ještě se o to budu muset pokusit jak bude čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 to máš dané na rs? jak se změnly jízdní vlastnosti a jak to vypadá snížené? hod foto. a taky cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss V//RS Vloženo 10. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 (editace) Jo jo na RS. V rejdech super!!! Ale jinak na delší cesty je to pěkná tvrdost! Záleží na cestách, jsou-li pěkné, tak to je supr, ale jak se jede samá díra, vyjetý koleje atd. tak to teda žádnej zážitek a pak docílíš i dobré spotřeby, včera jsem jel z Pacova 200 km, fakt hrozný cesty, ale spotřeba 4,6 l Naopak v sobotu z Brna a to bylo tam pak byla spotřeba 6,0 l A cena? Bez 2 kaček 4000 v Renocaru. Editováno: 12. Květen 2011, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 a jak si je objednával, přímo na rs? Ptám se proto , protože rs je nižší než klasická fabka. Jsou ty pružiny nižší než cos vydělal z auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonin Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Nevim jestli se to tu psalo ale zajima me od jake značky co dela sport.pružiny se mužu spolehnou na dane sniženi ktere udavaji?nevite nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss V//RS Vloženo 11. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 (editace) Těžko říct, mě bylo slibeno -25 mm, zadek nachlup přesně, předek se lepší, tak si pomalu nějak sedá, ale k 25 mm ještě kus chybí, ale opticky tomu dalo hodně... Editováno: 12. Květen 2011, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss V//RS Vloženo 11. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 a jak si je objednával, přímo na rs? Ptám se proto , protože rs je nižší než klasická fabka. Jsou ty pružiny nižší než cos vydělal z auta? Přímo na RS, normálně je tuším -30 mm, RS je už z výroby -15 oproti klasické fabii a k tomu těchto -25 mm více na: http://www.eibach.cz/vypis.php?par_id=1124&cat_id=1125 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.