david3658 Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Vy ste mali v origo loketke závit/foto/? lebo ja tam mam len dieru a neviem či zabudli alebo si ten závit mám urobiť sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miressek Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Nezabudli, ten závit tam prostě není Prořízneš to rovnou při montáži, tím šroubem co tam patří... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david3658 Vloženo 7. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 tak to mi je divné, lebo som to skúšal a ide to velmi ťažko, aj tak ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miressek Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Jo, taky sem se nad tím při montáži chvilku podivoval, ale pak si říkám že když to nejde silou, půjde to větší a... šlo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Jo, taky sem se nad tím při montáži chvilku podivoval, ale pak si říkám že když to nejde silou, půjde to větší a... šlo to Jj, taky jsem nadával... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavko Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 To je samořezný šroub a proto jde ztuha, taky jsem s ním zápasil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 To je samořezný šroub a proto jde ztuha, taky jsem s ním zápasil. To jo, ale šel hooodně z tuha až tak, že bratr to vzdal a musel jsem to dodělat sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 To je samořezný šroub a proto jde ztuha, taky jsem s ním zápasil. To jo, ale šel hooodně z tuha až tak, že bratr to vzdal a musel jsem to dodělat sám Ale povedzme si pravdu, zas to drží nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 projeď to závitníkem a vše bude v pohodě-já to udělal jen třetím-šestkou a nebylo co řešit-a drží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 To je samořezný šroub a proto jde ztuha, taky jsem s ním zápasil. To jo, ale šel hooodně z tuha až tak, že bratr to vzdal a musel jsem to dodělat sám Ale povedzme si pravdu, zas to drží nie? Hej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.