zabiak Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 (editace) Tohle mi taky dělá. Asi to vyměním. Jen z toho nejsem moc moudrej. Nemáte někdo fotku. Nebo až to sundám tak ten drát poznám ? Jinak tady návod jak sundat plast okolo volantu: http://skodaoctavia.cz/Interiernavody/Jak-...od-volantem.htm A tady návod jak vyndat budíky: http://skodaoctavia.cz/Interiernavody/Vyme...rovkyBudiku.htm Editováno: 7. Listopad 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 (editace) Takže pokud to dobře chápu tak odsud Vedou ty dva káble do jedné z této svorkovnic ?: Editováno: 7. Listopad 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
free.hacker Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 Tohle mi taky dělá. Asi to vyměním. Jen z toho nejsem moc moudrej. Nemáte někdo fotku. Nebo až to sundám tak ten drát poznám ? Jinak tady návod jak sundat plast okolo volantu: http://skodaoctavia.cz/Interiernavody/Jak-...od-volantem.htm A tady návod jak vyndat budíky: http://skodaoctavia.cz/Interiernavody/Vyme...rovkyBudiku.htm NO fotku nemam ten svazek od spinaci skříňky je jestli si pamatuju dobře černý a zelený smotaná do sebe na jedne straně svorkovnice a na druhe dva šušně co se strčí do svorkovnice tam kde předem oddělám ten starý.Jinač jako já si koupil v nejmenovaným suprmarketě (OBI)... :-)) sadu nařádí takovej kufřík jsou tam ruzný tisicihrany torxy atd stalo mě to 299,- a supr věc bez toho bych na autě nic neudělal.Vlastní zkušenost předělával jsem si šedej interier za černej včetně palubky...............Docela sranda :- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
free.hacker Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 (editace) Takže pokud to dobře chápu tak odsudVedou ty dva káble do jedné z této svorkovnic ?: jj přesně tak,ale ted z hlavy nevim jestli do te levé nebo pravé ale poznáš to podle drátku Editováno: 10. Listopad 2008, autor: olisoft necituj s obrazkami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
free.hacker Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 NO fotku nemam ten svazek od spinaci skříňky je jestli si pamatuju dobře černý a zelený smotaná do sebe na jedne straně svorkovnice a na druhe dva šušně co se strčí do svorkovnice tam kde předem oddělám ten starý.Jinač jako já si koupil v nejmenovaným suprmarketě (OBI)... :-)) sadu nařádí takovej kufřík jsou tam ruzný tisicihrany torxy atd stalo mě to 299,- a supr věc bez toho bych na autě nic neudělal.Vlastní zkušenost předělával jsem si šedej interier za černej včetně palubky...............Docela sranda :- nebo spíš ten káblík je černá a žlutý fakt už nevím,ale kdyř si ho koupíš v kšeftě škoda tak už viš kterej to je :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 (editace) Nazdar chcem sa spytat auto nastartuje a hned aj skape kontrolka imobilizera nesvieti ani neblika pekne ked pootocim klucik do druhej polohy sa rozsvieti a potom zhasne ani pri starte sa nerozsvieti ani nerozblika naftu z cerpadla na trysky tlaci .Nestretol sa niekto s tymto problemom jedna sa o 1,9TDI 66 Kw 2003 .Javy sa to ako imo ale preco nesvieti ani neblika .dik za rady Editováno: 24. Prosinec 2012, autor: stukator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 Nakoniec to bol EGR ventil udajne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 Nemusel to být přímo EGR, ale "chcípací" klapka, která je jeho součásti. Zkrátka, zůstala zavřená. No, a někdo to jednoduše vysvětlil: "Byl to EGR". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tukytron Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 zdravim chci se zeptat je mozne aby chcipaci klapka vyhazovala chybu s imobilizerem O1 2,0L. Blika mi totiz kontrolka imobilizeru. Kablik od civky do budiku mam vymeneny.Diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirsont Vloženo 21. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2014 Pokud ti bliká kontrolka imobilizéru, tak to je problém někde mezi klíčem a přístrojovým panelem. Může to být transpondér v klíči (neboli také čip či skleněná tyčinka), cívka na spínací skříňce, kabelové spojení nebo příslušná elektronika panelu. Panel vyhodnocuje stav autorizace oprávněného klíče a pokud není vše uvedené v pořádku, má to za následek rozblikání uvedené kontrolky po otočení klíče do pohotovostní polohy a zablokování řídící jednotky motoru. Pokud máš možnost nechat vozidlo připojit na diagnostiku, ta rozliší, zda se jedná o slabý signál (většinou problém s mezizávitovými zkraty v cívce nebo přechodový odpor kontaktů, vzácně pak transpondér), přerušení obvodu (proudová cesta cívka - kontakty - kabeláž, el. spoje panelu) nebo nesprávná identifikace (vadný nebo neautorizovaný transpondér). Máš náhradní klíč? Pokud ano, je uvedený problém při použití obou klíčů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tukytron Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 tak jsem vyzkousel jinou civku a problem pretvava. mam dva klice a oba to delaji takze my odeslo imo v budikach. v pondeli prijde znamej co dela v servisu skoda a vypne my imo na porad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirsont Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 Podle mého názoru příliš předčasný závěr, ale nechám se překvapit. Dej vědět, jak to dopadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tukytron Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 (editace) takze dopadlo to tak ze my to vypnout nejde a tim padem musim sehnat nove budiky. nevite nekdo kdo proda budiky cislo dilu 1U0 920 810 B Editováno: 25. Srpen 2014, autor: Tukytron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas10 Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 Dobrý den, Mám Octavii 1.6 55 KW , a mám tento problém-Bliká žlutá kontrolka auta a v něj je klíč ,auto nejde nastartovat, prosím o pomoc. Jsem lajk a nevím čím to muže být , muže to být imobilizérem ? nebo špatný klíč ? nebo uplně něco jiného ? .. auto už jsem dal do servisu , ale tak také zatím nevědí , nejdrív si myslel že je to jen nákým kabílkem v palubovce , ale nakonec to tím vubec není , a klíč mi také vyvrátil .. že to tím nebude .. tak prosím o pomoc tady vás , jsem stoho už na prášky , dřív než mi to uplně kleklo , tak mi to také občas tohle dělalo , ale vždy jsem vyndal klíč znovu zandal , a takhle třeba udělal třikrát , a ten žlutý klíč přestal blikat a šlo nromálně nastartovat , ale když se mi to stalo ted naposledy , tak jsem to mohl třeba dělat do nekonečna a furt nic , tak jsem si musel nechat auto až odtáhnout . Předem vám děkuji za vaší pomoc .. Nashledanou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bokko Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 (editace) nazdar,ja som mal tento problém,čo popisuješ na espere,tiež bol problém na to príst,lebo raz to šlo a raz nie. nakoniec po všetkých špekulaciach bol problém v cievke imobilizera,ktorá sa nachádza v krúžku spínacej skrinky a pri zasunutí klúča táto zosníma kód z kiúčika,jednoducho tá cievka bola niekde prerušená a pri vybráciách sa to občas spojilo a zafungovalo to. treba vymeniť ten krúžok s cievkou,nestojí to svet a uvidíš.... ak ti táto informácia pomôže budem rád. nazdar.http://www.rozvody.kvalitne.cz/spinacia_skrinka/ Editováno: 1. Září 2014, autor: bokko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirsont Vloženo 2. Září 2014 Sdílet Vloženo 2. Září 2014 Dobrý den, Mám Octavii 1.6 55 KW , a mám tento problém-Bliká žlutá kontrolka auta a v něj je klíč ,auto nejde nastartovat, prosím o pomoc. Jsem lajk a nevím čím to muže být , muže to být imobilizérem ? nebo špatný klíč ? nebo uplně něco jiného ? .. auto už jsem dal do servisu , ale tak také zatím nevědí , nejdrív si myslel že je to jen nákým kabílkem v palubovce , ale nakonec to tím vubec není , a klíč mi také vyvrátil .. že to tím nebude .. tak prosím o pomoc tady vás , jsem stoho už na prášky , dřív než mi to uplně kleklo , tak mi to také občas tohle dělalo , ale vždy jsem vyndal klíč znovu zandal , a takhle třeba udělal třikrát , a ten žlutý klíč přestal blikat a šlo nromálně nastartovat , ale když se mi to stalo ted naposledy , tak jsem to mohl třeba dělat do nekonečna a furt nic , tak jsem si musel nechat auto až odtáhnout . Předem vám děkuji za vaší pomoc .. Nashledanou. Cívka na spínací skříňce je docela možný viník, ale rozhodně bych nevyloučil ani problém s transpondérem (čipem) v klíči. Pokud to máš jediný klíč k vozidlu, vyloučit jej s jistotou nelze. Může být závada v transpondéru klíče, která způsobuje, že přenos dat mezi klíčem a elektronikou vozidla je na samé hranici nebo již pod ní. Další možnost je prosté znečištění kontaktů mezi kabelem a cívkou - tam bych začal s nápravou. Pak bych doporučil vyzkoušet výměnu cívky. Také by neškodilo připojení na diagnostiku, která jednoznačně pozná např. rozdíl mezi přerušenou vodivou trasou cívky a sníženou kvalitou signálu - to je dost důležitá informace pro volbu postupu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tukytron Vloženo 3. Září 2014 Sdílet Vloženo 3. Září 2014 Dobrý den, Mám Octavii 1.6 55 KW , a mám tento problém-Bliká žlutá kontrolka auta a v něj je klíč ,auto nejde nastartovat, prosím o pomoc. Jsem lajk a nevím čím to muže být , muže to být imobilizérem ? nebo špatný klíč ? nebo uplně něco jiného ? .. auto už jsem dal do servisu , ale tak také zatím nevědí , nejdrív si myslel že je to jen nákým kabílkem v palubovce , ale nakonec to tím vubec není , a klíč mi také vyvrátil .. že to tím nebude .. tak prosím o pomoc tady vás , jsem stoho už na prášky , dřív než mi to uplně kleklo , tak mi to také občas tohle dělalo , ale vždy jsem vyndal klíč znovu zandal , a takhle třeba udělal třikrát , a ten žlutý klíč přestal blikat a šlo nromálně nastartovat , ale když se mi to stalo ted naposledy , tak jsem to mohl třeba dělat do nekonečna a furt nic , tak jsem si musel nechat auto až odtáhnout . Předem vám děkuji za vaší pomoc .. Nashledanou. taky sem mel tento problem mam dva klice a nemohl sem prijit cim to bylo menil jsem kablik civka-budiky a nic potom jsem sehnal civku na zkousku a taky nic. takze jsem predpokladal ze jsou v haji budiky ale nedalo my to hodil sem auto na diagnostiku vymazal chybu (slaby signal) a ejhle najednou sem nastartoval a uz jezdim vic jak tyden bez problemu. nemam tuseni cim to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 (editace) Problem neni ani tak v kabelu jako v konektoru k civce, pokud si ho rozeberete a mate dobre oci, tak zjisite, ze kabel je nedostatecne oholeny a spatne nakrimpovany a po x letech dochazi, ze chranicka kabelu vytlaci vnitrni zilu, ktera je spatne nakrimpovana, setkal jsem se i s kouskem kde uz ani nevycnivala oholena zila. Problem odstranuji - oholit kabel na konektoru a cele to proletovat. Dale cele to vlozit zpet do rozcvaknuteho plastoveho konektoru. Editováno: 7. Září 2014, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal_Reitmajer Vloženo 15. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2016 Ahoj. Koupil jsem si novy, nenakodovany transponder do klicku k Octavii II. Je jedno, jakou stranou je do klicku vlozen? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
no107064 Vloženo 2. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2017 (editace) x lidí se ptá co stím, milion lidí říká káblík, a na to tři čtvrtě milionu lidí se ptá jaký to je. Bože stačilo vložit mezi první příspěvky napsat číslo dílu a všichni by dostali odpověď jakou potřebují ... pročítám to tady a všude jen káblík ... chtěl bych si ho objednat, ale bez toho čísla je to prostě nemožný najít na netu, a u nás ve škodovce to ta ženská na dílech už tuplem nenajde. Je to ono? http://www.cc-autodily.cz/svazek-el-inst-imobil?brand=SKODA&model=OCTAVIA Editováno: 2. Srpen 2017, autor: no107064 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Andrle Vloženo 25. Únor 2021 Sdílet Vloženo 25. Únor 2021 Ahoj, mam problem s autem. Nastartuju hned chcipne a blika imobilizer. Poradi mi nekdo kde najdu ty kontakty nebo civku spinacky? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.