Přejít na obsah

Trepani podlahy pri zataceni na miste

octavka19tdi

Doporučené příspěvky

Mel bych prosbu o pomoc. Neco mi dneska odeslo a nebo odchazi.Mam Octavku19tdi 81kW a pri zataceni na miste se vevnitr auta ve predu trepe podlaha( hlavne u spolujezce )a je slyset nejakej zvuk asi od posilovace kterej neumim definovat. Ten zvuk a trepani se deje po celou dobu zataceni na miste.Jak dotocim na konec tak to prestane delat.Za jizdy to asi nedela nebo to nejde poznat.Bojim se ze odchazi posilovac rizeni.Doufam ze se pletu nebo uz me jebn.. zacina se to sypat jedno za druhym.Na palubce zadna zavada nesviti.Predem diky za radu .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mel bych prosbu o pomoc. Neco mi dneska odeslo a nebo odchazi.Mam Octavku19tdi 81kW a pri zataceni na miste se vevnitr auta ve predu trepe podlaha( hlavne u spolujezce )a je slyset nejakej zvuk asi od posilovace kterej neumim definovat. Ten zvuk a trepani se deje po celou dobu zataceni na miste.Jak dotocim na konec tak to prestane delat.Za jizdy to asi nedela nebo to nejde poznat.Bojim se ze odchazi posilovac rizeni.Doufam ze se pletu nebo uz me jebn.. zacina se to sypat jedno za druhym.Na palubce zadna zavada nesviti.Predem diky za radu .

Pro začátek se podívej kolik máš v servu oleje.

Odkaz ke komentáři

Pro začátek se podívej kolik máš v servu oleje.

OK mrknu na to.Jak procitam ruzna fora tak taky me to napadlo.Doufam ze je to jen tim olejem.Horsi je ze ted pres svatky ten olej nikde nekoupim. A co se tam leje za olej kdyby tam nebyl.

Editováno: , autor: octavka19tdi
Odkaz ke komentáři

Kapalina zmerena a je ji tam dost :( Takze se bojim toho nejhorsiho ,ze odchazi posilovac.Nejvic to vybruje na strane spolujezce a i nejvic to brni kdyz se zataci na tu stranu.Kdyz se dotoci volant na konec je slyset takove pulzovani.Pri poslechu v motorove casti neni od toho nic slyset,jen klapot motoru.Okoli posilovace je suche.Volantem to neklepe.

Odkaz ke komentáři

Ne ted vazne.Bohuzel nemam moznost to doma zvednout cele takze to uz je na servis kde to zvednou na zvedak.

Byl jsem to ted svalne projed a vyzkouset.Vypozoroval jsem ze zataceni na miste ve smeru k spolujezci zacina i mlatit volant,ALE JAK ZVISIM OTACKY TAK TO PRESTAVA .

Napadame jestli neodchazi cerpadlo.

Editováno: , autor: octavka19tdi
Odkaz ke komentáři

Cerpadlo to byt muze protoze se toci ruznou rychlosti podle otacek motoru.A tim padem dava ruzny tlak kapaline.A zvedet jen jednu stranu nebudu protoze by mi pri otaceni volantem skoncil hever v podlaze :crutch:

Navstivil jsme dneska skodovku.Bylo mi receno at to zatim neresim.Ze sice neco odchazi a ze mi to muzou opravit,ale prej se neda presne definovat zavada.Takze by to menili postupne a cena by se mohla vysplhat az na 30tis.Servisak co mi to prohlizel rikal ze by zacali prave tim cerpadlem a ze asi odchazi nejakej ventyl co propouti tu kapalinu.Takze zaverem, necham to bejt a zacinam setrit.

Pokud by ale nekdo presne vedel co to muze byt tak at da prosim vedet.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...