Duben 8, 200718 r Měl jsem je na toledu TDI a byl jsem spokojenej, vzhledem k tomu, že se dají sehnat velmi levně mi ani ten hluk tolik nevadil, rep. jsem ho nepostřehnul..
Duben 8, 200718 r Hluk je asi jedina spatna vlastnost - stejne jako u P6000. Ostatni vlastnosti jsou podle mych zkusenosti velmi dobry.
Duben 13, 200718 r měl jsem 185/60 R 14 a hluk byl teda strašnej hlavně když se trošku sjely jinak spokojenost ale je spousta jiných lepších
Duben 17, 200718 r Mam je druhou sezonu, vice mene spokojenej, lepsi nez brilantisky z vyroby. Mam je 195/50 R 15 na Fabii. Pravda ze me prijdou trosku hlucnejsi, ale drzi dobre a ani se moc nesjizdi. Kdyz jsem je vybiral, dal jsem na radu ADAC. V dane cenove skupine byly nejlepsi. Mrkni na testy a muzes vybirat. Urcite jsou lepsi, ale za ty prachy neprohloupis.
Duben 17, 200718 r Měl jsem je také v rozměru 195/50 15 a moc spokojený jsem nebyl, jednak hluk hlavně při rychlosti okolo 40km/ h když jsem dojížděl ke křižovatce bez kvaltu a při razatní jízdě v zatáčkách pískaly. Rozhodně bych je znovu nebral.
Duben 18, 200718 r Měl jsem je také v rozměru 195/50 15 a moc spokojený jsem nebyl, jednak hluk hlavně při rychlosti okolo 40km/ h když jsem dojížděl ke křižovatce bez kvaltu a při razatní jízdě v zatáčkách pískaly. Rozhodně bych je znovu nebral. Presne!!
Duben 19, 200718 r Mám je taky v 15. Hučej a po dvou letech mám všechny hrbolatý. Jsem si jistej, že tlumiče vyskákaný nejsou.
Duben 30, 200718 r Mam ich tiez. 15-ky.Uz druhu sezonu a az tuto, po prezuti, som si vsimol zvyseny hluk.Pred rokom som ho nepostrehol. Som s nimi max. spokojny,lebo na nicom lepsom som zatial nejazdil.Na moj vkus drzia dobre,aj za mokra,ale ak budem kupovat dalsie, tak urcite nieco ine.Niezeby som nebol spokojny,ale chcem vyskusat nejake ine.A o tych par rokov sa asi uz nebudu dat ani zohnat. Vyroba sa uz tusim skoncila. Upraveno Květen 2, 200718 r od ramon
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.