Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Jaké máte zkušenosti ???

Ja, co se hluku tyce, spatne :-(

Měl jsem je na toledu TDI a byl jsem spokojenej, vzhledem k tomu, že se dají sehnat velmi levně mi ani ten hluk tolik nevadil, rep. jsem ho nepostřehnul..B)

Hluk je asi jedina spatna vlastnost - stejne jako u P6000. Ostatni vlastnosti jsou podle mych zkusenosti velmi dobry.

měl jsem 185/60 R 14 a hluk byl teda strašnej hlavně když se trošku sjely jinak spokojenost ale je spousta jiných lepších

Mam je druhou sezonu, vice mene spokojenej, lepsi nez brilantisky z vyroby. Mam je 195/50 R 15 na Fabii. Pravda ze me prijdou trosku hlucnejsi, ale drzi dobre a ani se moc nesjizdi. Kdyz jsem je vybiral, dal jsem na radu ADAC. V dane cenove skupine byly nejlepsi. Mrkni na testy a muzes vybirat.

Urcite jsou lepsi, ale za ty prachy neprohloupis.

Měl jsem je také v rozměru 195/50 15 a moc spokojený jsem nebyl, jednak hluk hlavně při rychlosti okolo 40km/ h když jsem dojížděl ke křižovatce bez kvaltu a při razatní jízdě v zatáčkách pískaly. Rozhodně bych je znovu nebral.

Měl jsem je také v rozměru 195/50 15 a moc spokojený jsem nebyl, jednak hluk hlavně při rychlosti okolo 40km/ h když jsem dojížděl ke křižovatce bez kvaltu a při razatní jízdě v zatáčkách pískaly. Rozhodně bych je znovu nebral.

Presne!!

Mám je taky v 15. Hučej a po dvou letech mám všechny hrbolatý. Jsem si jistej, že tlumiče vyskákaný nejsou.

• 2 týdny později...

Mam ich tiez. 15-ky.Uz druhu sezonu a az tuto, po prezuti, som si vsimol zvyseny hluk.Pred rokom som ho nepostrehol. :huh: Som s nimi max. spokojny,lebo na nicom lepsom som zatial nejazdil.Na moj vkus drzia dobre,aj za mokra,ale ak budem kupovat dalsie, tak urcite nieco ine.Niezeby som nebol spokojny,ale chcem vyskusat nejake ine.A o tych par rokov sa asi uz nebudu dat ani zohnat. Vyroba sa uz tusim skoncila.

Upraveno od ramon

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.