aleshh Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Jaké máte zkušenosti ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xandrew Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 Ja, co se hluku tyce, spatne :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 Měl jsem je na toledu TDI a byl jsem spokojenej, vzhledem k tomu, že se dají sehnat velmi levně mi ani ten hluk tolik nevadil, rep. jsem ho nepostřehnul.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 Hluk je asi jedina spatna vlastnost - stejne jako u P6000. Ostatni vlastnosti jsou podle mych zkusenosti velmi dobry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 měl jsem 185/60 R 14 a hluk byl teda strašnej hlavně když se trošku sjely jinak spokojenost ale je spousta jiných lepších Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevodap Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Mam je druhou sezonu, vice mene spokojenej, lepsi nez brilantisky z vyroby. Mam je 195/50 R 15 na Fabii. Pravda ze me prijdou trosku hlucnejsi, ale drzi dobre a ani se moc nesjizdi. Kdyz jsem je vybiral, dal jsem na radu ADAC. V dane cenove skupine byly nejlepsi. Mrkni na testy a muzes vybirat. Urcite jsou lepsi, ale za ty prachy neprohloupis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEZENT Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Měl jsem je také v rozměru 195/50 15 a moc spokojený jsem nebyl, jednak hluk hlavně při rychlosti okolo 40km/ h když jsem dojížděl ke křižovatce bez kvaltu a při razatní jízdě v zatáčkách pískaly. Rozhodně bych je znovu nebral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xandrew Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Měl jsem je také v rozměru 195/50 15 a moc spokojený jsem nebyl, jednak hluk hlavně při rychlosti okolo 40km/ h když jsem dojížděl ke křižovatce bez kvaltu a při razatní jízdě v zatáčkách pískaly. Rozhodně bych je znovu nebral. Presne!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Mám je taky v 15. Hučej a po dvou letech mám všechny hrbolatý. Jsem si jistej, že tlumiče vyskákaný nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 (editace) Mam ich tiez. 15-ky.Uz druhu sezonu a az tuto, po prezuti, som si vsimol zvyseny hluk.Pred rokom som ho nepostrehol. Som s nimi max. spokojny,lebo na nicom lepsom som zatial nejazdil.Na moj vkus drzia dobre,aj za mokra,ale ak budem kupovat dalsie, tak urcite nieco ine.Niezeby som nebol spokojny,ale chcem vyskusat nejake ine.A o tych par rokov sa asi uz nebudu dat ani zohnat. Vyroba sa uz tusim skoncila. Editováno: 2. Květen 2007, autor: ramon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.