Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
4 koberce do fab RS - prodavaji se zvlast, takze to ma ctyri cisla - cena cca 1600 s DPH za komplet

aha, diky, takze kdyz chci jenom predni dva, tak ta cena bude cca nekde kolem 1000,- vid? ;)

Vloženo
mno nevim to se mi moc nelibi

No ten obrázek jsem tam dal jen jako demo, ale myslel jsem tím, že si můžeš vybrat materiál, barvu obšití, znak automobilky, nápisy a tak, prostě vytvořit si origo koberce :kol-78:

Vloženo

Když mám pěkné auto z venku, tak chci aby bylo pěkné i ze vnitř. A ne aby to v něm vypadalo jak ve starém žigulovi.Tam byla taky samá guma. A nedělá mi probém ty textilní koberce jednou za čas vysát,nebo vytepovat. Gumové mám pouze na zimu, kdy ten bordel do toho auta nanosíš ať chceš nebo ne.

Vloženo

Tak bych se taky zeptal k těm kobercum látkovým, ať už origo nebo z toho EU. Jakým způsobem je přichytavate v autech. Ja teď mmám tež ty pgumové vany a nemam tam pod nima žadne uchytky pro ty latkové.

Vloženo (editace)

na zimu mam gumove to je jasne (uchycene sou jen predni dvouma sroubkama nebo co toje :)

a na leto prave chci nejake poradne koberecky at to vypada a ne gumu :p

Editováno: , autor: ReWegar
Vloženo (editace)

jako sory ze mam vyfocenou gumu jen vzadu ale nemyslim si ze to je fakt jak v zigulu ..

a vubec to neni jak v zigulu,dela to lepsi dojem ze je to furt cisci nez koberecky .. Ty z eresa jsou vecne spinavy tohle ne :) sam mam koberce a ty sli hned pryc eresacky a gumy hned tam! :D

+ kdyby nekdo chtel org latkovy tak mam je tady lezet na prodej .. jak z rs tak z normalni fabky (ktery byly dokupovany zvlast latkovy)

post-3022-1176138849_thumb.jpg

Editováno: , autor: kodemi
Vloženo
jako sory ze mam vyfocenou gumu jen vzadu ale nemyslim si ze to je fakt jak v zigulu ..

a vubec to neni jak v zigulu,dela to lepsi dojem ze je to furt cisci nez koberecky .. Ty z eresa jsou vecne spinavy tohle ne :) sam mam koberce a ty sli hned pryc eresacky a gumy hned tam! :D

+ kdyby nekdo chtel org latkovy tak mam je tady lezet na prodej .. jak z rs tak z normalni fabky (ktery byly dokupovany zvlast latkovy)

mas rs koberecky na prodej? ;)

Vloženo

tak ty co ma kodemi jsou super ale jen na zimu na nic jinyho v lete jedine koberecky...

ted budeme s OC si nechavat delat koberce u tepichy.eu a jelikoz bereme cca. 20 sad tak je cena hooodne moc zajimava a uz jen zalezi jak to bude kvalitni

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...