fanous Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 Nemate nekdo v octe tuhle navigaci ? muzu ji mit za 4500 - ale zajmalo by me jak vypada v aute nez ji koupim. http://home.tiscali.de/matthiasklumpp/CdcE...hics/VW_MCD.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 Nemate nekdo v octe tuhle navigaci ? muzu ji mit za 4500 - ale zajmalo by me jak vypada v aute nez ji koupim. http://home.tiscali.de/matthiasklumpp/CdcE...hics/VW_MCD.jpg i nějak takhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 neumí česky.Jinak za ty prachy ji mám taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 neumí česky.Jinak za ty prachy ji mám taky myslíš že je i ta šipka zizí ? já jí ale věřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 komunikuje to s maxidotem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 komunikuje to s maxidotem? mě jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka__ Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 (editace) že nekomunikuje v CZ znamená že ani nenaviguje (nevluví při navigaci) v CZ nebo jen menu je v jiném jazyce Editováno: 10. Duben 2007, autor: Jirka__ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 neumí česky.Jinak za ty prachy ji mám taky myslíš že je i ta šipka zizí ? já jí ale věřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 (editace) No hlas bych na češtinu ukecal Editováno: 10. Duben 2007, autor: cosby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka__ Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 nějaký info o ní není někde? Umí to přehrávat i CD??? Za kolik by jsi ji nechal? Co všechno je k tomu potřeba aby to fungovalo? Nějaká kabeláž,anténa??? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 umí hudební CD je k tomu potřeba GPS anténa a správně zapojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka__ Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 aktualizují se k této navigaci mapy? nebo spíš dají se koupit nové? lze k ní připojit HF?? jaké to má podsvícení? zelené? tato navigaci se nepřipojuje na čidla ABS a zpátečku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 mapy jsou ty samý co do velké DX navi HF k tomu jde připojit podsvit bud škoda (zelená) nebo VW (červeno-modrá) připojení na ABS, zpátečku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Tak ja už ju mám taky, ale naivně jsem si myslel, že ji jen prohodim za Symphony a bude fungovat jako CDčko a radio, než seženu anténu a mapy a hle vono nic. Sice se rozsvítí, vpravo nahoře začne blikat dioda, ale zapnout nejde... Poradí někdo v rychlosti v čem je trik? Nevěřim tomu, že by nešla bez kompletního naistalování... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicouncz Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Chtel bych si doplnit diru ve vzdelani..Proc se pripojuje na cidla ABS?? Jinak kdyz jsem sehnal mapy Cech a Polska,bude ten hlas v cestine,nebo v defaultnikm nastaveni navigace(tzn..englicky nebo nemecky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicouncz Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Chtel bych si doplnit diru ve vzdelani..Proc se pripojuje na cidla ABS?? Jinak kdyz jsem sehnal mapy Cech a Polska,bude ten hlas v cestine,nebo v defaultnikm nastaveni navigace(tzn..englicky nebo nemecky) Nikdo nevi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raptor181 Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Preco z ABS to neviem, ale aj keby si mal mapu japonska, tak ti to bude hovorit v DEFAULT. Prehodit rec sa da prepalenim, co zvladne Cosby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicouncz Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Preco z ABS to neviem, ale aj keby si mal mapu japonska, tak ti to bude hovorit v DEFAULT. Prehodit rec sa da prepalenim, co zvladne Cosby. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Preco z ABS to neviem, ale aj keby si mal mapu japonska, tak ti to bude hovorit v DEFAULT. Prehodit rec sa da prepalenim, co zvladne Cosby. malou navi MCD nikdo počeštit neumí tak aby uměla česky psát z ABS si to bere informace (impulsi) o pohybu auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladan Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Já si dodělával navi dx a impulsy z ABS jsem nezapojoval, připojil jsem místo toho "galu" kterou jsem jen rozdvojil a zpátečku vůbec. ABS je tam připojeno kvůli přesnému počítání trasy, hlavně v případě ztráty GPS, třeba v tunelu, kdy každé z předních kol se točí jinak při průjezdu zatáčky a navi si to nějak přepočítává. To zkreslení je tak malé, že to za běžného provozu ani nepoznám, hlavně po opět. získání GPS se to po chvilce srovná. Galu jsem našel přímo v napajecím ISO konektoru. GPS anténu jsem dal pod palubu, montáž trvala 20min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 komunikuje to s maxidotem? mě jo mně taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Já si dodělával navi dx a impulsy z ABS jsem nezapojoval, připojil jsem místo toho "galu" kterou jsem jen rozdvojil a zpátečku vůbec. ABS je tam připojeno kvůli přesnému počítání trasy, hlavně v případě ztráty GPS, třeba v tunelu, kdy každé z předních kol se točí jinak při průjezdu zatáčky a navi si to nějak přepočítává. To zkreslení je tak malé, že to za běžného provozu ani nepoznám, hlavně po opět. získání GPS se to po chvilce srovná. Galu jsem našel přímo v napajecím ISO konektoru. GPS anténu jsem dal pod palubu, montáž trvala 20min. jj přesně tak jsem to taky udělal... Se mi nechtělo ten rychlostní signál z ABS tahat... A hle? Funguje úplně normálně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 jelikož má MCD jen jeden vstup na signál rychlosti tak to ani jinak udělat nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 jelikož má MCD jen jeden vstup na signál rychlosti tak to ani jinak udělat nejde Aha, tak proto... :) a já si říkal jak jsem s tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
talec Vloženo 9. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2012 Tak ja už ju mám taky, ale naivně jsem si myslel, že ji jen prohodim za Symphony a bude fungovat jako CDčko a radio, než seženu anténu a mapy a hle vono nic. Sice se rozsvítí, vpravo nahoře začne blikat dioda, ale zapnout nejde... Poradí někdo v rychlosti v čem je trik? Nevěřim tomu, že by nešla bez kompletního naistalování... Ahoj, sice nemám škodovku, ale golfa IV, tak snad mi někdo poradí V autě mám neoriginál rádio SONY, dával jsem tam i ten fantómový napáječ antenního zesilovače a v isokonektorech je nějaký bordel od předchozího majitele. Sehnal jsem si RNS MCD navigaci a když odpojím SONY a napojím MCD, tak jen svítí červeně tlačítka, ale navi nelze zapnout. Po odpojení od ISO konektorů chvíli bliká červená diodka na navi. Neví někdo čím to může být? Mohl by mi někdo popsat, nebo poslat schéma zapojení ISO konektoru podle obrázku? Potřebuji pro konektor A a B. Dále, poradil by někdo, kam natahat kabely pro tento konektor? Na obrázku je to D. Mám Golfa IV, 1.9TDI ARL, r.v. 2001, Can budíky a polodot...co a jak z toho konektoru napojit, aby jela navi jak má a nemusel jsem po každém zapnutí zadávat kód. Děkuji za každou pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.