Galaxy64 Vloženo 9. Duben 2007 Vloženo 9. Duben 2007 (editace) Tak jsem po procteni par prispevku o tempomatu na AKL-AEH, tedy 1.6/74 lankoplyn, zacal doufat, ze si jej taky poridim, kdyz vymenim klapku za, ted nevim jaky cislo a prodratuju kabely az do RJ, jak zde bylo naznaceno. Ve VISu, je pro tyhle motory login pro aktivaci uveden, tim spise jsem si rikal pujde to. Dneska jsem bezel s notebookem k autu, zadal login a nic, RJ login neakceptuje. Je mozny ze ho bude akceptovat az tam bude ta "spravna" klapka? To je asi kravina myslim. Pripada mi, ze tempomat na AKL je jak Yetti, kazdy o nem mluvi, ale nikdo ho nevidel. Teda chlapi jakekoliv info vitano, ale nechci slyset, ze to nejde. Pry to maji nejake lankove 1.8icky, ale rad bych tohle tema omezil jen na 1.6/74. Editováno: 9. Duben 2007, autor: Galaxy64 Citovat
Georg Vloženo 10. Duben 2007 Vloženo 10. Duben 2007 Me jednou napsal jeden borec toto: prodava se primo tempomat klapka do 1.6 74Kw http://www.skoda-dily.cz/index.php?action=...omat&error= Musite mit klapku na 1.6 74Kw - cislo 133.066 pokud mate 133.064J je bez tempomatu - zdar lidi - kdyby neco cinknete 774 153143. :feve: Citovat
Planeta Vloženo 10. Duben 2007 Vloženo 10. Duben 2007 Take se pripojuji k prani o nejake info jestli to tam teda pujde nejak "narvat" nebo definitivne ne Citovat
Georg Vloženo 10. Duben 2007 Vloženo 10. Duben 2007 Asi neumis cist,ze??Mas to napsane v mem prispevku i s tel.cislem...Tak kdyz to tak chces,zavolej... Citovat
Dave0401 Vloženo 17. Duben 2007 Vloženo 17. Duben 2007 loginem aktivujes tempomat na RJ k elektronickym klapkam... u klapek s lankem bez tempomatu a s tempomatem jsou jine RJ!!! tam se zadny login nepouziva. (teda to mam overeno na 1,8T) ale melo by to byt i na 1,6 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.