Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 9 měsíců později...
Vloženo
Ja to vím ale sam bych se do toho nepustil a ani na to nic nemám.

O tom programu vím. :)

Rok vyroby 8.2001 MR 02 by měla byt komfort G3 vid?

Rok vyroby 6.2001 MR 02 nejsem si jistý jestli je komfort G3 ? Podle schémat by mě spíš napadlo jestli to není 2.5? Ale opravte mě jestli se mýlím?

Vloženo (editace)
Mohla by být... sice se za MR02 považovala výroba 8/02 a dál, ale možný je všechno. Jak jsi poznal, že je to MR02?

Dle WIN karoserie, že na příslušné pozici je 2, a někde na konferenci mi bylo objasněno, že Škoda auto, dělá MR tak v 2. polovině roku, ale že zrovna v r. 2001 byl nějaký přelom a začali s MR02 od května, tak nevím, mám auto vyrobené 21.6.2001 WIN určuje MR02, jinak komfortka podle č. je 3 gen, arbagovka je tam z r.v. 2003 (asi měněná prý v r.01 byly nějaký vadný serie), tak právě se ptám.... takovejch nesrovnalostí mám v autě spoustu, třeba NAVI jsou typ A,B,C dá se to přečíst VAGEM a Vag mi ukazuje H? tak nevím, hold budu muset všechno rozšroubovat a opsat si ze všeho označení...

Sice o tom tady bylo všude na konferenci popsanýho dost, ale když vyměním minidot za maxidot, půjde ještě použít ten minidot v Octavii, kde předtím nebyl žádný dot, nebo je to už k ničemu? (nebo se bude muset vyměnit taky komfortka + něco jiného)

A jde vyměnit pouze elektronika + polepy budíku nebo se to musí i z tým vrchním černým plastem (jde mi o to že mám nerezový kolem budíků!)

Jinak když už v autě mám tedy 3 generaci od výroby, musím taky přepinovávat, abych využil další funkce (myslím DO stahování oken)? Nebo stačí pouze aktivovat přes VAG?

Editováno: , autor: JarynR

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...