lukash Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 jo Nebo nevíš o někom okolo Pardubic?nebo Havl Brod kdo to umí Já jsem přímo z Pardubic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 Neni tady nekdo okolo jizni moravy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 (editace) A šly by udělat ty okna na do? Mužem se domluvit co a jak nebo napiš. Editováno: 3. Květen 2007, autor: dědek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 Neni tady nekdo okolo jizni moravy? brno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raptor181 Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 Malacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JarynR Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Ja to vím ale sam bych se do toho nepustil a ani na to nic nemám.O tom programu vím. Rok vyroby 8.2001 MR 02 by měla byt komfort G3 vid? Rok vyroby 6.2001 MR 02 nejsem si jistý jestli je komfort G3 ? Podle schémat by mě spíš napadlo jestli to není 2.5? Ale opravte mě jestli se mýlím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Mohla by být... sice se za MR02 považovala výroba 8/02 a dál, ale možný je všechno. Jak jsi poznal, že je to MR02? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JarynR Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 (editace) Mohla by být... sice se za MR02 považovala výroba 8/02 a dál, ale možný je všechno. Jak jsi poznal, že je to MR02? Dle WIN karoserie, že na příslušné pozici je 2, a někde na konferenci mi bylo objasněno, že Škoda auto, dělá MR tak v 2. polovině roku, ale že zrovna v r. 2001 byl nějaký přelom a začali s MR02 od května, tak nevím, mám auto vyrobené 21.6.2001 WIN určuje MR02, jinak komfortka podle č. je 3 gen, arbagovka je tam z r.v. 2003 (asi měněná prý v r.01 byly nějaký vadný serie), tak právě se ptám.... takovejch nesrovnalostí mám v autě spoustu, třeba NAVI jsou typ A,B,C dá se to přečíst VAGEM a Vag mi ukazuje H? tak nevím, hold budu muset všechno rozšroubovat a opsat si ze všeho označení... Sice o tom tady bylo všude na konferenci popsanýho dost, ale když vyměním minidot za maxidot, půjde ještě použít ten minidot v Octavii, kde předtím nebyl žádný dot, nebo je to už k ničemu? (nebo se bude muset vyměnit taky komfortka + něco jiného) A jde vyměnit pouze elektronika + polepy budíku nebo se to musí i z tým vrchním černým plastem (jde mi o to že mám nerezový kolem budíků!) Jinak když už v autě mám tedy 3 generaci od výroby, musím taky přepinovávat, abych využil další funkce (myslím DO stahování oken)? Nebo stačí pouze aktivovat přes VAG? Editováno: 3. Březen 2008, autor: JarynR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.