Mirek10 Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Dobrý den! Na Fábii 1.9SDi r.v. 2002 mi nefunguje kontrolka levého blinkru na přístrojové desce. Bude stačit pouze výměna vadné diody na desce nebo tuto závadu způsobilo něco jiného? Jaké parametry dioda má mít (napětí, proud) a kde se dá koupit. Prosím o radu. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Predpokladám že ti blinkre svietia hej? Je to ale zvláštny problém, pretože diody nie su preťažované takže moc by sama osebe nemala odísť. Rozober budíky, vymeň diodu za zelenú 1206 a skús. Skôr by som to videl že budíky nedostávajú po CAN info z BSG že bliká lavá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek10 Vloženo 12. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Blinkry svítí, relátko cvaká, jenom nesvítí ta kontrolka. Dá se poznat jestli to nekomunikuje po CANu dřív než rozeberu přístrojovku a budu pájet diodu? Dík za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 pokial ti ako píšeš cvaká relátko, čo robia vlastne budíky tak ti CAN podla všetkého funguje. Skús teda tú diodu vymeniť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frank831 Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 Ahoj, mám problém s budíky, nesvití mi kontrolka pravého blinkru na Fabii I m.r. 2005. Blinkr normálně funguje, vydává i zvukovou signalizace, ale pouze nebliká kontrolka. Neřešil jste to někdo? Pojistky jsou OK. Nedá se tam vyměnit jen žárovka, nebo tam jsou ledky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 Ahoj,žárovku tam nenajdeš je tam ledka. Tohle se moc často nestává,ale tak možné je vše. Rozebrat budíky a nechat na ten tišták mrknout někoho kdo tomu rozumí,pokud si netroufáš. Možná bude stačit přeletovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frank831 Vloženo 8. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2016 Jj, díky za radu. Už jsem si objednal novou diodu a zajedu za elektrikářem. Tak snad to bude OK... Pokud to bude na výměnu budíků, musí se to ještě nějak složitě programovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 8. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2016 Druhé budíky musíš samozřejmě přizpůsobit. Znát svůj pin a taky pin nových budíků. Pokud je nebudeš mít,tak zase někdo kdo ti jej vyčte. Na přizpůsobení ti už stačí jen Vag. Nebo to dát do auto elektroservisu. Max. do hodky vše hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frank831 Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 Dobře,takže určitě bude lepší to jenom zkusit přeletovat.. Akorát se obávám, že mám ty diody jiné. Objednal jsem SMD 1206 Green 120° - svítivost 40mcd, při 20mA a 2,0 V. Nevíte zda bude dobrá, nebo se bude muset doplnit nějaký odpor? Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FidelTDI Vloženo 9. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2019 Ahoj, jak jste nakonec dopadli s těmi nefunkčními kontrolkami? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.