tinima Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 chlapi potrebujem poradit dnes pri davani kolesa dolu,som zistil ze mam odtrhnutu srubku tu jednu malu co drzi brzdovy kotuc,(na prednom kolese) chcem sa opytat ci ju treba vyvrtat alebo ci to nechat tak,co vy na to?dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 chlapi potrebujem poradit dnes pri davani kolesa dolu,som zistil ze mam odtrhnutu srubku tu jednu malu co drzi brzdovy kotuc,(na prednom kolese) chcem sa opytat ci ju treba vyvrtat alebo ci to nechat tak,co vy na to?dakujem Já při výměně kotoučů nebyl schopný ho povolit ani teplem a tak se odvrtal. Nový jsem tam nedával a dělalo to problém jen při nasazování těch nových. Po čase to přirezne a zbytek drží šrouby kola. Nemyslím si, že by to měl být drastický problém. Když tak mne, vy zkušenější, opravte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johan Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 nic s tím nedělej není tam nutný. Neměj strach 50% aut ho tam určitě už taky nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Jedinej problém bys moh mít,pokud ti při sundání kola zapadne rez mezi kotouč a náboj.Já sem teda punťa a dal bych ho tam.Muj názor.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 mozna se ti bude hur nasazovat kolo,bude to trochu ujizdet,jak tam nebude ten sroub,v praci jak prezouvame,obcas to nemaji,u felicii to je v poho,to je male kolecko,ale octavka treba na elektronech,zapustena dira,to pak nejde tak rychle bojovat........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Když jsem koupil svou Oktávu, tak jsem taky na jednom kotouči ten šroubek neměl, a jak píšou ostatní, jedinej problém byl při nasazování kol a trefováním se na díry. Tak jsem to odvrtal a šel tam novej šroubek. Práce na chviličku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tinima Vloženo 12. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 ok dakujem za odpovede,niekedy sa na to dam a odvrtam tu srubu,len som sa bal ci sa nemoze nieco poskodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 Taky tam nemam pojistny sroub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Ja tam mam ode dneska novy ( oba dva ). Vymena kotoucu na predni naprave cca 2h20min, z toho cca 50min cisteho casu jsem se trapil s tema prirezlyma sroubama....neskutecne. Priste se na to take asi vyflaknu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Na tohle používam tzv. klepací šroubovák.Práce na obou šroubech tak max. na 5 minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Na tohle používam tzv. klepací šroubovák.Práce na obou šroubech tak max. na 5 minut. Samozrejme jsem pouzil taktez:) Asi jediny duvod, proc ty srouby vubec sly ven. Kotouce tak byly z jeste vyroby, takze skoro 6 let.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.