Přejít na obsah

Olej tečie z vypustneho srobu

colins

Doporučené příspěvky

nasiel som pod autom mlacku oleja. prezrel som to odspodu,

blok motora je suchy, kvapky som nasiel iba na vypustnom srobe oleja.

vypustil som olej a dal som tam novu podlozku. podla farby je z medi.

zatiahnute je to dobre, ale aj tak su tam este slzy oleja. kua, ako sa to da pretesnit ?

rozmyslal som nad novym srobom, alebo nad teflonovou paskou, co davaju instalateri na rozvody vody.

mate nejaky dobry napad ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Skús nie teflonovú pásku, ale je dostať taka "cverna" na tesnenie závitov (voda, plyn ...). keď chceš, dobehni, dám Ti kus.

myslis kúdel ?

vyzera to ako fuzy stareho certa ?

...kúdeľ je krátke vlákno získané pri trepaní a vyčesávaní ľanu a konopí; používajú sa na špagáty, vypchávky, tesnenie ap.

Editováno: , autor: colins
Odkaz ke komentáři

Mal som presne ten isty problem, dokonca som kupil pre istotu dve tesniace kruzky, dal som prvy po vymene oleja a slzilo to, tak som dal druhy a tiez slzilo, chcel som to riesit nejakou tesniacou paskou ale skusil som este poslednu moznost, zobral som kladivo a po kluci som pri dotahovani tukol a prestalo slzit, vsetko je v najlepsom poriadku.

Odkaz ke komentáři

Sa nehovorí, ale vo vodoinštalatérskych potrebách to majú. Nevýhoda je, že väčšinou len 150 m balenie cca 600 Sk. to pretesníš celé auto .:-)

tak to vidim, ze asi pojdeme spolu na pivo ! :palec2:

to bude lacnejsie...

:)

Seš si jisty že to je jen z vypustneho šroubu ja mel neco podobnehotaky to vypadalo že to jde z toho šroubu ale stikalo to po vane a u šroubu to kapalo.Nakonec to teklo merkou od oleje musel jsem ji přetesnit.
Odkaz ke komentáři

Skús nie teflonovú pásku, ale je dostať taka "cverna" na tesnenie závitov (voda, plyn ...). keď chceš, dobehni, dám Ti kus.

tak som dal obycajne hlinikove tesnenie a kusok Koldovho "zazraku" od firmy Loctite a vsade sucho !

ani kvapka.

takze som si vyliecil kvapavku...

vdaka za pomoc.

:palec2:

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...
Aby tá medená podložka zmäkla stačí ju nahriať nad plynom (doma na sporáku) a rýchlo strčiť do studenej vody. Určite pomôže. Netreba špekulovať s hliníkovou. Dobrá je tiež teflónová páska ale super je červená pasta na závity. Nelepí ale tesní.

vobec mi nie je jasne, preco mi v servise daju podlozku, ktoru clovek musi doma nahrievat nad plynom a potom zakalit vo vode. mozno Skoda chce, aby som nazakrnel a rozsiroval si obzory a tak s vymenou oleja absolvujem aj zaklady metalurgie a kalenia kovov.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...