Rubik Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Připadám si jako největší nešika, ale i přes obrázek, nejde dolů. Moc moc prosím, kdo poradí, nerad by jsem něco ulomil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 To moc dobře nejde - u mě to už 2 x skončilo výměnou spodního dílu....tak hodně štěstí v zadní částí na tom madlu je taková pacička a ta se podaří ulomit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rubik Vloženo 14. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2007 Tak vše dobře dopadlo, nechal jsem to na sluníčku nahřát a šlo to docela dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 14. Duben 2007 Sdílet Vloženo 14. Duben 2007 To moc dobře nejde - u mě to už 2 x skončilo výměnou spodního dílu....tak hodně štěstí v zadní částí na tom madlu je taková pacička a ta se podaří ulomit. Tak dej pro shrnutí ten správný postup..a na co si třeba dát pozor. Někdo to určitě taky bude potřebovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rubik Vloženo 14. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2007 Udělal jsem si "přípravek" , ten jsem zasunul za panel a v místě příchytek (tam kde se panel neprohýbal)jsem tahem nahoru panel vycvakl, pak už prsty šel ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.