Publikováno Duben 12, 200718 r Připadám si jako největší nešika, ale i přes obrázek, nejde dolů. Moc moc prosím, kdo poradí, nerad by jsem něco ulomil.
Duben 12, 200718 r To moc dobře nejde - u mě to už 2 x skončilo výměnou spodního dílu....tak hodně štěstí v zadní částí na tom madlu je taková pacička a ta se podaří ulomit.
Duben 14, 200718 r Autor Tak vše dobře dopadlo, nechal jsem to na sluníčku nahřát a šlo to docela dobře.
Duben 14, 200718 r To moc dobře nejde - u mě to už 2 x skončilo výměnou spodního dílu....tak hodně štěstí v zadní částí na tom madlu je taková pacička a ta se podaří ulomit. Tak dej pro shrnutí ten správný postup..a na co si třeba dát pozor. Někdo to určitě taky bude potřebovat..
Duben 14, 200718 r Autor Udělal jsem si "přípravek" , ten jsem zasunul za panel a v místě příchytek (tam kde se panel neprohýbal)jsem tahem nahoru panel vycvakl, pak už prsty šel ven.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.