Publikováno Duben 12, 200718 r Potřeboval bych ho potáhnout buď částečně,nebo celé.Kdo to tu dělá,nejlépe Praha
Duben 26, 200718 r nebo taky folieland v praze radotín tel. 777998998 pak tady kdyžtak napiš co jsi zjistil
Duben 27, 200718 r Autor tak nakonec to nebudu potahovat vůbec,celé auto je ranec a jen kousky je pak problém s odstínem původních nezakrytých ploch.
Duben 27, 200718 r A na kolik vyjde celé auto?? tak nakonec to nebudu potahovat vůbec,celé auto je ranec a jen kousky je pak problém s odstínem původních nezakrytých ploch.
Duben 28, 200718 r to by mě taky zajímalo kolik vyjde celé auto..... Jak kde, ale cca 12 bez dph jak píše Dan byl jsem v pátek v Holešovicích a ptal jsem se kolik by stalo celý autí a bylo i řečeno něco kolem 15tis třeba měnavka což je libová cena, když si vemete, že stříkat by to stalo kolem 100 litrů
Květen 2, 200718 r tak to jsem teda čekal víc to není tak hrozný ne? Taky si myslím, brácha furt chce stříkat, ale myslím, že ho ukecám na fólie. A co životnost, je to na roky či spíš měsíce?
Květen 3, 200718 r No chtělo by to vydět jejich výsledek já viděl na auto praha tohle vis fotka. A z blízka to bylo dost poznat že je to folie a mělo to takovej hrubej divnej povrch. A taky leckde bylo poznat že to auto bylo dříve červené. http://www.spyron.cz/ Upraveno Květen 3, 200718 r od zabiak
Květen 3, 200718 r no já viděl v Holešovicích taxi byla to hlavně trošku jiná barvička než mají AAA a bylo to velmi povedené prej jestli chcete se podívejte jsem to jen tak přelítnul a bylo to moc kvalitní
Květen 6, 200718 r mám kamaráda autosklo Ledinský zajistí jakýkoliv problém se okny nebo foliemy tel. 608336936 Hlásná Třebán u Karlštejna 20 Km od Prahy folie má za super cenu zavolejte odkažte se na Františka Svobodu, že vám dal kontakt
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.