MichalF Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 tak tahle besidka strasne moooc narocna a chudak Věrka recepční vid Michale jinak no commet a priste bych to bral s ubytovanim Vitto diky No narocny to bylo kazdopadne, jinak Michal pokud vim nekde ve 2 jel nekam pro segru ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Jinak dekuju vsem zucastnenym a samozrejme Vittoj za organizaci cele akce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 to ste prave meli strucne - po uzavreni hospody tam jeste nekteri premlouvali pana vrchniho at ijm proda flasku vodky...rikal ze za 400, tak to nechteli a vypanakovali ji za 600 - presun na pokoj funzehn - marast - kochtovo falesny narozeniny, ktery vubec nemel a lhal a pak sedel na hajzlu hodinu a pul - presun na recepci - bordel jak svina, skoro vsechno vypio co mela slecna Verka na baru tam na recepci.. - michalf jako recepcni, kdyz chudak slecna sla na zachod - kocht se zapalovacem ve Fiatu Tipo ty slecny - vlezl tam dovnitr bylo otevreno - slecna vybiha protoze to videla na kamere - kocht se ji lekl - bugr na recepci 3x3 metry, v deseti lidech a slecne Verce...ktera uz pak po trihodinovym michalove premlouvani pila trosku s nama - bugr nektrych na recepci az do pul sedmy do rana - spidak se zamkne v pokoji - jirka baurak spi za 500 na zemi u Dimiho - a to bylo nekolik pokoju volnejch, stacilo tam zalezt proste hukot na entou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 (editace) no hosi sem tady prvni z tech co byli pres noc. . . . . . . . . . masakr doufam ze nas tam jeste priste pustej . . . . . . . . jediny cerny moment besidky je to jak tam nekolikrat jaster proletel autem vecer kolem ostatnich a slysel sem jenom litat sterk na kastle...na to se priste vyserte, jinak se na to vyseru ja... Hele jen jednou jsem tam projel a trochu prohrabl, kdyz jsem svezl Speedyho, kdo byli ty ostatni to nevim...ale ja urcite ne... ..jinak pekna akcicka skoda ze jsem nemohl zustat pres noc... Editováno: 15. Duben 2007, autor: vittorio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 koukám pěkná akce ...jen ten Michal měl to auto zase špinavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 dobra no ja videl tvoje auta jax tam prosvistel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 co to je rychna ze sracek? To je přeci "smrad z fekálií" předsedo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 No asi bych to shrnula jako velice good besídku, kterou jsme doposud nezazili o5 jsem mela bauraka na pokoji, a musim rict, ze chrapal jak sfina, jen co sme dokecali coz bylo nekde pred sedmou rano velky dik patří dimimu, za poskytnutí jedné postele a všem se kterýma byla fajn zábava. Grnymu se omlouvám za noční focení příště hoši pijeme ale něco jiného, bo ten Jameson mi nesedl, do ted me boli hlava Prostě další parádní akce se vším všudy dobrá práce vitto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 No asi bych to shrnula jako velice good besídku, kterou jsme doposud nezazili o5 jsem mela bauraka na pokoji, a musim rict, ze chrapal jak sfina, jen co sme dokecali coz bylo nekde pred sedmou rano velky dik patří dimimu, za poskytnutí jedné postele a všem se kterýma byla fajn zábava. Grnymu se omlouvám za noční focení příště hoši pijeme ale něco jiného, bo ten Jameson mi nesedl, do ted me boli hlava Prostě další parádní akce se vším všudy dobrá práce vitto To máš z toho, že to do sebe kopeš. Kolega Jameson se musí vychutnávat . Jinak besídka jako vždy moc povedená. Už se těším na další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 MichalF a Garny za to vzali na D1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Za minutku se objevil hlavní peleton Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Bohužřel se nám tam srali nějací žebráci co jim to nejede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 (editace) Když se zastavilo, tak jsme se poKOCHTali pohledem na kolonku, jen Kocht nám dal jasně najevo, co mu máme políbit Editováno: 15. Duben 2007, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Proto se šel presidnet přesvědčit, zda se nám Kochtík opravdu nepos.al - - - Dodám, že neposral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Petrové - Molláček a Garny to jistili ze předu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 No comment . Nema v noci vetrat v aute slecna recepcni a mne nekdo napovedel,ja bych tam sam nelezl. Problem je v pichani a v komunikaci a za tim si stojim panove a vy vite,ze mam recht¨. na tom zachode jsem byl maximalne tak 3 minuty,tak neprudte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 15. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 (editace) tý jo no mi volal dopo garny a trošku naznačoval jak jste to tam rozjeli ...hele nechtěl jet náhodou domů? Editováno: 15. Duben 2007, autor: Hensel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Takže i něco z mého fotoaparátu: -na parkovišti je poněkud přeplněno -není to špatný auto, ale mám málo místa nad hlavou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 to byla akce jeste ted se rezu smichy bylo to fakt supeeer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Super akcička!!! Díky všem a spešl Vittovi!!! :rock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butch Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 díky za fotečky (na jedné jsem i vidět s příšerkou ) a popis dění teda ehm řádění ... podle toho to vypádá možná na nej octaviaclu akci P.S.: příště budu účasten s auti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 díky za fotečky (na jedné jsem i vidět s příšerkou ) a popis dění teda ehm řádění ... podle toho to vypádá možná na nej octaviaclu akci P.S.: příště budu účasten s auti Sliby = chyby. Takových jsem už slyšel a četl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 MichalF a Garny za to vzali na D1 Hezke fotky pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 -Jaster a Badys -Palo a Vitto -Garny, MichalF, Baurák a tuším Kokyn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Jo jo to jsem já! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.