Přejít na obsah

Kto tu je bajker

houmr

Doporučené příspěvky

ako zakladatel temy, bolo mojim cielom v sekcii fabia zistit ci tento sport ma aj medzi nami oblubu a ako vidim tak celkom slusnu comu som rad. mne osobne by to nevadilo presunut len by to chcelo tak ze nie hned nahle presunut, lebo sa moze stat ze clenovia fabia sekcie to nezaregistruju a su zvyknuty hladat tu temu a zrazu tu nebude tak nebudu vediet kde je, bud by som ju na chvilu nechaj zdvojenu ze este sa bude vyskytovat v sekcii fabia ale po kliknuti clena ho to presmeruje a po nejakom case ked sa si na to zvykneme tak sa necha iba v lamparni, alebo dalisa moznost presunut do sekcie lamparen ale nechat tu este nejaku dobu odkaz na presmerovanie temy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chystám se na Vranovskou přehradu :) Je tam mooc pěkné prostředí a ještě krásnější výlety na kole do Rakouska :palec2:

A v Rakousku spousta cyklostezek a když už člověk někde jede chvíli po normální silnici, tak chování místních řidičů je absolutně fantastické a ohleduplné, objíždějí člověka obrovským obloukem až u levé krajnice, když jede něco v opačném směru, tak v klidu přibrzdí a počkají, až auto v opačném směru projede a teprve potom předjíždějí, žádné cpaní se mezi cyklisty a auto v protisměru, prostě super :palec2:

Je tam krásná příroda a krásné cesty i v té nejzapadlejší rakouské díře u hranic... :) a na české straně zase super koupání na vranovské přehradě s pěknými zátokami a čistou vodou většinou až do konce července kol5 Takže já mám jasno :)

Odkaz ke komentáři

deko: tak skus navrh co lepsie by sa dalo za tie prachy ja som uz skusal a pozeral ale k nicomu som nedospel a toto je to najlepsie co som v pomere cena/vykon zo znaciek nasiel aby sa mi to aj pacilo.

ale ak ta nieco napada mozes dat radu uvidime.

Odkaz ke komentáři

No tak jestli lpis na karbonovem ramu.... Treba vidlici bych si vzal jetou Fox a nechal bych si ji vyladit v tuning-testu u Milana. R7 jsou sice hmotnostne pekne, ale citlivost nic moc. Ono jsem to myslel spise, ze si postavis kolo presne podle toho co ti vyhovuje. A ne katalogovky.

PS: spise vyuzijes takove kolo?

Editováno: , autor: deko
Odkaz ke komentáři

Tak kdyby sis pridal, tak bych volil radeji neco takoveho

http://www.teamsport.cz/kolo-pell-s-phanto...o-d-model-2008/

a nebo s V-brake

http://www.teamsport.cz/kolo-pell-s-phantom-pro-model-2008/

Da se pak vybrat neco podobnyho i v jine znacce. Tech BB7 od avidu bych se vubec nebal. Velmi me prekvapili, ze krom davkovani (nejsou tak citlive) se plne vyrovnaji hydraulikam. A radeji nez ty shima 525 tak bych vozil BB7.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...