Petřík junior Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Kluci tady minulost Od dnes uz jen poradam a vybiram Ne uz jen par marathonu a nekdy cross country:) Jinak zacinal jsem u nas v Chrudimi u Jenicku a skoncil u VCPK servsi Kolin pan Lacina Krasna zivotni zkusenost Bohuzel zdravi nepralo Jinak kazdy rok poradame MTBC Manitou Chrudim Cesky sporky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Zdravim. Mam dotazek pro cleny fabia fora. Vadilo by vam, kdyby se tema presunulo do lamparny at je pristupne vice lidem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 16. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 ako zakladatel temy, bolo mojim cielom v sekcii fabia zistit ci tento sport ma aj medzi nami oblubu a ako vidim tak celkom slusnu comu som rad. mne osobne by to nevadilo presunut len by to chcelo tak ze nie hned nahle presunut, lebo sa moze stat ze clenovia fabia sekcie to nezaregistruju a su zvyknuty hladat tu temu a zrazu tu nebude tak nebudu vediet kde je, bud by som ju na chvilu nechaj zdvojenu ze este sa bude vyskytovat v sekcii fabia ale po kliknuti clena ho to presmeruje a po nejakom case ked sa si na to zvykneme tak sa necha iba v lamparni, alebo dalisa moznost presunut do sekcie lamparen ale nechat tu este nejaku dobu odkaz na presmerovanie temy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 ja jsem tez pro presunuti a u fabiaku, at se necha odkaz, ze je tema presunuto v lamperne, nez si na to vseci zvyknou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Pouzivate to nekdo ? Docela pozitivni ohlasy na bike furu : http://www.zonefivesoftware.com/SportTracks/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Chystate se letos na dovcu nekam na kolo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Chystám se na Vranovskou přehradu Je tam mooc pěkné prostředí a ještě krásnější výlety na kole do Rakouska A v Rakousku spousta cyklostezek a když už člověk někde jede chvíli po normální silnici, tak chování místních řidičů je absolutně fantastické a ohleduplné, objíždějí člověka obrovským obloukem až u levé krajnice, když jede něco v opačném směru, tak v klidu přibrzdí a počkají, až auto v opačném směru projede a teprve potom předjíždějí, žádné cpaní se mezi cyklisty a auto v protisměru, prostě super Je tam krásná příroda a krásné cesty i v té nejzapadlejší rakouské díře u hranic... a na české straně zase super koupání na vranovské přehradě s pěknými zátokami a čistou vodou většinou až do konce července Takže já mám jasno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 tak panove jsem se rozhodl pro tohle kolecko mrknite a posudte http://www.teamsport.cz/kolo-kellys-spider-model-2009/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Kolik vazis jen pro info. Kdyz tak se vyprdni na kotouce a pridej si radeji na lepsi komponentovou sadu. No na dovcu ani moc ne. Chci si poridt RB monster EN , tak musim setrit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 vazim 75kg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Ja od lonska jezdim na Cube acid a max spokojenost, tedka shanim nejaky hadry do chladnejsiho pocasi abych uz mohl vyrazit hned jak slezou ty bile s....y Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Jestli tedy nejezdis nejaky extra teren, coz by asi s kolem ktere sis vybral asi neslo, tak nechtej kotouce a vem si radeji V-brake a ktomu vyssi radu 9-speed. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 uz ho mam koupene budu jezdit 2x do mesice trasu max 20 km kdyz moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 27. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 tak ak pojde vsetko ako ma tak v polovici marca ( ak pocasie dovoli ) idem skusat http://www.superior.cz/cz/kolekce-2009/mtb...ike.html?id=157 jaj uz aby doma bolo ak ma niekto nejake skusenosti moze mi napisat co a ako. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Nevim no. 53tis. za toto. Asi bych do tohoto kola nesel. R7 a ktomu karbon. Za ty prachy se da slozit neco lepsiho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 corikate na to moje kolo tedy??nejaka recenze zda to ma dobre brzdy atd...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Tak. Vidlice prumer. Brzdy - je to kus od kusu. Nekdo nema problem a je snima zpokojen, nekomu se neustale zavzdusnuji a pod. Razeni je 8 speed od Alivia. Tam se neda co vymyslet. Takze na semtam jezdeni je to vhodne kolo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 takze pruumer... tak dikec .. ted musim doresit ty stresni nosice a nosice kol za super cenu nekde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 27. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 deko: tak skus navrh co lepsie by sa dalo za tie prachy ja som uz skusal a pozeral ale k nicomu som nedospel a toto je to najlepsie co som v pomere cena/vykon zo znaciek nasiel aby sa mi to aj pacilo. ale ak ta nieco napada mozes dat radu uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 (editace) No tak jestli lpis na karbonovem ramu.... Treba vidlici bych si vzal jetou Fox a nechal bych si ji vyladit v tuning-testu u Milana. R7 jsou sice hmotnostne pekne, ale citlivost nic moc. Ono jsem to myslel spise, ze si postavis kolo presne podle toho co ti vyhovuje. A ne katalogovky. PS: spise vyuzijes takove kolo? Editováno: 27. Únor 2009, autor: deko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 burek: no ono za 12 tis se moc slavy neda udelat no. Ani ja se svym kolem 21tis jsem taky na prumeru. Ale ani se me uz nechtelo cpat do HT, protoze v beskydech nema moc uplatneni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 deko: jasny ja chapu ale myslim ze by me stacilo na to moje pojezdeni klido i levnejsiii.... nejsem tak aktivni jako ty a houmr jak tak koukam,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Kelis dobrej Jen bych nechal prehodit brzdy za Vecka nebo lepsi Kotouce treba Avidi apod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 petrik: dikec. potesil jsi me no ja tam asi necham ty kotouce noo.. vsichni me prave rikaji at predelam atd... ale to je 50 na 50 co clovek to nazor noo.... uvidim co budou delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Tak kdyby sis pridal, tak bych volil radeji neco takoveho http://www.teamsport.cz/kolo-pell-s-phanto...o-d-model-2008/ a nebo s V-brake http://www.teamsport.cz/kolo-pell-s-phantom-pro-model-2008/ Da se pak vybrat neco podobnyho i v jine znacce. Tech BB7 od avidu bych se vubec nebal. Velmi me prekvapili, ze krom davkovani (nejsou tak citlive) se plne vyrovnaji hydraulikam. A radeji nez ty shima 525 tak bych vozil BB7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.