Květen 24, 200916 r Včera po 25 km jsem pocítil jak duležité je mít pořádné kolo... Japato ? Povidej prehanej detaily ?
Květen 25, 200916 r Hele, co byste rekli tomu, kdyby se v OSTATNI DISKUZI udelala vedle Lamparny, VIDEA atp sekce SPORT, kam bysme presunuli temata jako je FITKO, bikovani atp ? Bylo by to pak pekne pohromade a clovek by to nemusel hledat v jednotlivych sekcich fora. Jen to jen prvotni napad, tak se chci zeptat, co byste tomu rikali. Dik MichalF
Květen 25, 200916 r To není špatnej nápad A nemusíš se podepisovat pod příspěvek, my víme, že je od tebe, lamičko
Květen 25, 200916 r pridavam fotky ze vcerejska: jo kluci, chci si dofouknout vidlici, cetl jsem neco o negativni komore ( autoventilek ze spodu ) a druha komora na vrchu, ale tam zadny ventilek neni, jinam mam nejaky system dual air, spodni komora negativni a vrchni pozitivni. Kde mam hledat ten véntilek u tej pozitivni? Jinak mam vidlici Rock Shox Reba SL 100mm, dual air. Upraveno Květen 25, 200916 r od Vinca
Květen 25, 200916 r uz vim, kde je ten ventilek, jak je ta cerna korunka, tak pod tim, ale jeste nevim, jak dostanu pryc tu korunku. http://www.kupkolo.cz/produkty/extra_180/z...-Disc_1948.html
Květen 27, 200916 r Ahojte ... jestli Vas mohu poprosit o vyjadreni se : http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1180693 Diky
Květen 27, 200916 r [color="#FFFACD"]Deko[/color] Tobě prasknul rám..? jak se vyridila reklamace..?a pri cem ti to prasklo?
Květen 27, 200916 r Jestli je to smerovano na me, asi ses dival na BF. Jo praskl. Neresim to nejak horlive. Zanesl jsem to za Mandake na reklamaci a poslal to. Bud dodaj novej ram modelu 08 nebo at mi vrati penize. Vareni ramu nebudu akceptovat. Ztraci to svou pevnost apod. ( to bych si vyjednal). Jinak posledni varianta kola pred prasknutim. Upraveno Květen 27, 200916 r od deko
Květen 27, 200916 r ta kaluz je pekna, a kdyz kolem ni sedi pekny bikerky a v tej kaluzi plavou kacenky....co vic by jsi chtel
Květen 27, 200916 r Praskl ve svaru. Ma rok. Ale zase dostava kapky jak...... Vice vam muze ric Vrkal.
Květen 27, 200916 r Deko: jasne.. zavaerene znova by bylo onicem.. jen jestli maj ram 08.. a pricina prasknuti..? nevis...?
Květen 27, 200916 r Nevim, je to ale presne ve svaru. Ono vsechno praska. Jen treba pells neni takova masovka jako merida. A kdyz nebude 08 a davali by mi 09. Nutit mi ji nemuzou, protoze neni to to zbozi, za ktere jsem se rozhodl utratit penize. A pak bych sel na zkousku do superrioru.
Květen 27, 200916 r Jasne.. jine zbozi nez mas ti nutit nemuzou.. Sup se libi i me.. pekne kolo.. ale ja doufam ze mi me kolo nepraskne .. jezdim opatrne..az ted sem tomu dal vetsi zahul pri sjezdu z Javoriny po pesi stezce.. to byl mazec.. akorat sem musel misty sedet i za sedatkem.. jinak bych preletel...
Květen 27, 200916 r Ahoj všichni, chtěl bych poprosit o radu,jelikož mám kolo už pár let,tak začínám uvažovat o koupi novýho.Mám teď treka,ale rozhodně bych teď rád horáka.Dá se něco dobrýho koupit tak do 30ti tisíc?Podmínkou je rám velikosti tak 23-24,bo mám 2 metry.Teď mám vel.22 ale zkousnul bych i větší Díky za rady
Květen 27, 200916 r tak ja si myslim,ze dneska mame hodne velky vyber, ted celkem frci superior, merida, pells, GT ..atd. hodne veci nebo co me pomohlo byl odkaz: www.bike-forum.cz tam si myslim, ze nejaky kolo vyberes. ja mam ted cube, zatim se to kolo zda byt v pohode, uvidime, mam ho ani ne tyden. Upraveno Květen 27, 200916 r od Vinca
Květen 27, 200916 r abych se priznal, tak me ty sjezdy moc nejdou, nevim, zda- se me ze v tom plavu nebo je to nezvyk na nove kolo ( mam jeste cross ), vcera jsem jel lesni cestou od lakatose, listi, klacky, a mirny kopecek, mel jsem uplne ten nejlehci prevod a predni kolo se me porad zvedalo do vzduchu kdyz jsem trochu pridal...toz nevim, taky jsem z toho rozpacitej
Květen 27, 200916 r bike forum mi taky pomohlo.. ani nemusis psat.. staci si to tam trochu projit a najdes urcite nejaké vlakno kde nekdo chce koupit MTB do urcitych cca nekolik tisic... par na ukazku .. : 1... 2... A nebo toto.. i cena solidní..
Květen 27, 200916 r ne, do kopce kdyz jsem jel, proste jsem to stavel na zadni pri lehkem prevodu...nebo jest-li je to normalni....pravdepodobne mam asi blby styl jizdy, buduho muset zmenit nevo jsem mel tezkou svacinu v batuzku Upraveno Květen 27, 200916 r od Vinca
Květen 27, 200916 r aha .. no to nevim.. ja kdyz jel nahoru jak se mi to taky zvedalo trosicku..a pak sem musel i zlacit.. pac sem mel problem to vytacit.. natoz tak vyjet..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.