MichalF Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Včera po 25 km jsem pocítil jak duležité je mít pořádné kolo... Japato ? Povidej prehanej detaily ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Hele, co byste rekli tomu, kdyby se v OSTATNI DISKUZI udelala vedle Lamparny, VIDEA atp sekce SPORT, kam bysme presunuli temata jako je FITKO, bikovani atp ? Bylo by to pak pekne pohromade a clovek by to nemusel hledat v jednotlivych sekcich fora. Jen to jen prvotni napad, tak se chci zeptat, co byste tomu rikali. Dik MichalF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 To není špatnej nápad A nemusíš se podepisovat pod příspěvek, my víme, že je od tebe, lamičko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 uz jsem si parkrat rikal, ze je to tady takove zapadle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 (editace) pridavam fotky ze vcerejska: jo kluci, chci si dofouknout vidlici, cetl jsem neco o negativni komore ( autoventilek ze spodu ) a druha komora na vrchu, ale tam zadny ventilek neni, jinam mam nejaky system dual air, spodni komora negativni a vrchni pozitivni. Kde mam hledat ten véntilek u tej pozitivni? Jinak mam vidlici Rock Shox Reba SL 100mm, dual air. Editováno: 25. Květen 2009, autor: Vinca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 uz vim, kde je ten ventilek, jak je ta cerna korunka, tak pod tim, ale jeste nevim, jak dostanu pryc tu korunku. http://www.kupkolo.cz/produkty/extra_180/z...-Disc_1948.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Kde si to byl Vinco na kole..?co to je za kaluž? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Ahojte ... jestli Vas mohu poprosit o vyjadreni se : http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1180693 Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 [color="#FFFACD"]Deko[/color] Tobě prasknul rám..? jak se vyridila reklamace..?a pri cem ti to prasklo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 (editace) Jestli je to smerovano na me, asi ses dival na BF. Jo praskl. Neresim to nejak horlive. Zanesl jsem to za Mandake na reklamaci a poslal to. Bud dodaj novej ram modelu 08 nebo at mi vrati penize. Vareni ramu nebudu akceptovat. Ztraci to svou pevnost apod. ( to bych si vyjednal). Jinak posledni varianta kola pred prasknutim. Editováno: 27. Květen 2009, autor: deko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 taky by me zajimalo,jak ti praskl? jak ho mas dlouho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ta kaluz je pekna, a kdyz kolem ni sedi pekny bikerky a v tej kaluzi plavou kacenky....co vic by jsi chtel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Kde to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Praskl ve svaru. Ma rok. Ale zase dostava kapky jak...... Vice vam muze ric Vrkal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Deko: jasne.. zavaerene znova by bylo onicem.. jen jestli maj ram 08.. a pricina prasknuti..? nevis...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Lazne leopoldov smradavka....po roku aby prdl ram? kurna to jsou veci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Nevim, je to ale presne ve svaru. Ono vsechno praska. Jen treba pells neni takova masovka jako merida. A kdyz nebude 08 a davali by mi 09. Nutit mi ji nemuzou, protoze neni to to zbozi, za ktere jsem se rozhodl utratit penize. A pak bych sel na zkousku do superrioru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Jasne.. jine zbozi nez mas ti nutit nemuzou.. Sup se libi i me.. pekne kolo.. ale ja doufam ze mi me kolo nepraskne .. jezdim opatrne..az ted sem tomu dal vetsi zahul pri sjezdu z Javoriny po pesi stezce.. to byl mazec.. akorat sem musel misty sedet i za sedatkem.. jinak bych preletel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Ahoj všichni, chtěl bych poprosit o radu,jelikož mám kolo už pár let,tak začínám uvažovat o koupi novýho.Mám teď treka,ale rozhodně bych teď rád horáka.Dá se něco dobrýho koupit tak do 30ti tisíc?Podmínkou je rám velikosti tak 23-24,bo mám 2 metry.Teď mám vel.22 ale zkousnul bych i větší Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 (editace) tak ja si myslim,ze dneska mame hodne velky vyber, ted celkem frci superior, merida, pells, GT ..atd. hodne veci nebo co me pomohlo byl odkaz: www.bike-forum.cz tam si myslim, ze nejaky kolo vyberes. ja mam ted cube, zatim se to kolo zda byt v pohode, uvidime, mam ho ani ne tyden. Editováno: 27. Květen 2009, autor: Vinca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 abych se priznal, tak me ty sjezdy moc nejdou, nevim, zda- se me ze v tom plavu nebo je to nezvyk na nove kolo ( mam jeste cross ), vcera jsem jel lesni cestou od lakatose, listi, klacky, a mirny kopecek, mel jsem uplne ten nejlehci prevod a predni kolo se me porad zvedalo do vzduchu kdyz jsem trochu pridal...toz nevim, taky jsem z toho rozpacitej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 bike forum mi taky pomohlo.. ani nemusis psat.. staci si to tam trochu projit a najdes urcite nejaké vlakno kde nekdo chce koupit MTB do urcitych cca nekolik tisic... par na ukazku .. : 1... 2... A nebo toto.. i cena solidní.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Jako kdyz si jel dolu. se ti zvedalo kolo..?? to ja nestacil brzdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 (editace) ne, do kopce kdyz jsem jel, proste jsem to stavel na zadni pri lehkem prevodu...nebo jest-li je to normalni....pravdepodobne mam asi blby styl jizdy, buduho muset zmenit nevo jsem mel tezkou svacinu v batuzku Editováno: 27. Květen 2009, autor: Vinca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 aha .. no to nevim.. ja kdyz jel nahoru jak se mi to taky zvedalo trosicku..a pak sem musel i zlacit.. pac sem mel problem to vytacit.. natoz tak vyjet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.