deko Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Chlape, pro tebe jedine 29" . Nerikam kupovat pells, ale jako priklad http://www.mojekolo.cz/4728-pells-razzer-29 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 aha .. no to nevim.. ja kdyz jel nahoru jak se mi to taky zvedalo trosicku..a pak sem musel i zlacit.. pac sem mel problem to vytacit.. natoz tak vyjet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 dobry, takze je to normalni jeste me piska zadni brzda po urcite dobe ,asi jak se zahreje kotouc, to musim taky vyresit nebo jezdim z kopce jak komediant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 U prudkych vyjezdu se musi hrat z tezistem. To same u sjezdu. Brzdy zahrivam do modra a krasne mi voni desky. Nekdy jak zase pojedu s Vrkalem ( tedy pokud se mnou jeste nekam pojede) tak natocime nejaka videa. Beskydy nema nejak moc v oblibe, ale zase ho chapu. Tam je vhodny zdvih 120+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 piska?.. zahreje?.. malo pijes ze??? ... jinak by si to pustil na kole.. a tim bys to zchladil.. a brzda by nepiskala...( ..ale nemluvim z vlastni zkusenosti kdyby neco) .. .. Odbocim.. me serou treba na te javorine ze si jedes.. zatacka..a hned za ni je prevaleny strom pres stezku..jednou sem se malem fakt zabil..a ani prilbu sem nemel.. ale asi si ji poridim.. pac v te rychlosti najet na kamen,klacek nebo neco podobneho znamena teemer jisty pad a pak osklive nasledky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 mas pravdu, to bude to teziste, priznam se, ze v nekterych sjezdech jsem videl napred sebe pred kolem, nez kolo predemnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 abado, to je sranda nebo fakt? ze pokud to zacne piskat, tak povolit, se schladi to je jasny, ale jak zasej zacnes brzdit, tak znovu piskaji, to by prece nemelo delat vubec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Budou ti piskat a taky cinkat. Aspon vis, ze odvedly dobrou praci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 tj sranda.. ale asi mas ty pravdu ze by to nemelo delat vubec.. ikdyz me to taky obcas piskne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 u nekterych prispevku se nestacim divit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 To nejsi sam... jo a hej.. kde si koupil to kolo nakonec...? si rikal ze je vyprodane vsude ne..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 je vyprodane, ale nasel jsem na foru odkaz na velocentrum.cz a tam jeste bylo, zatim se to zda byt slusnej obchod, chlapek solidni, komunikuje...akorad za mesic musim vyresit garancku, nechce se me to znovu rozdelavat a posilat zpatky do berouna. Zkusim toho borce z UB, kdyby to kolo mel, tak jsem to vzal od nej a mohl byt pokoj i se servisem v okoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Tak dneska ukradli kolegoj z prace kolo ze sklepa ... STRILET, SEKAT RUCE atp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 pekny kurvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Bohuzel, neudelas nic, PČR take ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Je to neuvěřitelná, ale je to tak. Je to něco přes dva měsíce, co jsem si pořídil nový bike a v tuto chvíli se s ním loučím. Najeto 200km a chystal jsem se na garančku a hlavně na Šumavu. Najdou se totiž neskutečný kurvy, který si prostě řeknou, že tohle kolo ukradnou. A já jsem zjistil,že člověk nemůže být klidný,ani když má kolozamčené v domě ve sklepě. Přeju tomu kryplovi,aby se na tom kole zabil! Je to kolo celkem specifické, v matné hnědé, kdyby ho někdo při své cestě zahlédl... MERIDA AM 800-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 ta merida je pekne kolo ( bylo pekne kolo ) a jaktoze vam to kradou ze sklepa? to nemate zamkly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 ta merida je pekne kolo ( bylo pekne kolo ) a jaktoze vam to kradou ze sklepa? to nemate zamkly? Ty bys takové kolo nechal někde nezamčené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Jojo rikal mi to Baui ... ja bych je proste strilel, sekal jim ruce. Jak to je vlastne s pojistenim kdyz mas veci ve sklepe ? Vztahuje se to na to ? Predpokladam, ze bez kola nezustanes, tzn dotaz do ceho pujdes ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Jinak koukal sem na ceny a te meridy je fakt skoda ... nejlevnejsi co sem ji nasel : http://www.axitbikes.eu/index.php?main_pag...products_id=999 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 ano,mel bych ho zamkle, jak kolo, tak pokud mozno ten sklep pod panelakem nebo kde to byvas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yoyo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Parada, ze semtam aj vymenime "skodovice " za bajk Na toto tema som narazil nahodou-naozaj je riadne "zasite".. Tej "cornutej" Meridky je fakt skoda... Pokial si to mal riadne pod zamkom, tak to mal niekdo vytipovane.. Pre tento pripad mam "speci" zamek /viz foto/.... Ja mam AUTHOR VISION, ale uz taha 5sezonu a je "moralne" zastaraly, ale 100%spolahlivy a to ho nesetrim... Uz som sa obzeral po neakom "celoodpruzaku" ale nahodil som detsku autosedacku na ram pod sedlovku pre "drobca" tak este sezonu vydrzim... Zdravim vsetkych priaznivcov "jednej" stopy... yoyo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Je to neuvěřitelná, ale je to tak. Je to něco přes dva měsíce, co jsem si pořídil nový bike a v tuto chvíli se s ním loučím. Najeto 200km a chystal jsem se na garančku a hlavně na Šumavu. Najdou se totiž neskutečný kurvy, který si prostě řeknou, že tohle kolo ukradnou. A já jsem zjistil,že člověk nemůže být klidný,ani když má kolozamčené v domě ve sklepě. Přeju tomu kryplovi,aby se na tom kole zabil!Je to kolo celkem specifické, v matné hnědé, kdyby ho někdo při své cestě zahlédl... MERIDA AM 800-D No ty woe ...nemám slov Šumavu ale dáš, ne? Vezmeš to Rock Machine, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Jojo rikal mi to Baui ... ja bych je proste strilel, sekal jim ruce. Jak to je vlastne s pojistenim kdyz mas veci ve sklepe ? Vztahuje se to na to ? Predpokladam, ze bez kola nezustanes, tzn dotaz do ceho pujdes ? Merida dává ke kolům na rok pojištění proti odcizení zdarma,které jsem měl aktivované. Podle toho bych měl dostat v případě odcizení znova to samé kolo. Tváří se to jako super věc a trochu mě to uklidňuje. Tak uvidím jak to dopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Tak to by bylo super, drzim pesti at to klapne ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.