Přejít na obsah

Kto tu je bajker

houmr

Doporučené příspěvky

U prudkych vyjezdu se musi hrat z tezistem. To same u sjezdu. Brzdy zahrivam do modra a krasne mi voni desky. Nekdy jak zase pojedu s Vrkalem ( tedy pokud se mnou jeste nekam pojede) tak natocime nejaka videa. Beskydy nema nejak moc v oblibe, ale zase ho chapu. Tam je vhodny zdvih 120+ :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

piska?.. zahreje?.. malo pijes ze??? ... jinak by si to pustil na kole.. a tim bys to zchladil.. a brzda by nepiskala...( ..ale nemluvim z vlastni zkusenosti kdyby neco) .. :p ..

Odbocim.. me serou treba na te javorine ze si jedes.. zatacka..a hned za ni je prevaleny strom pres stezku..jednou sem se malem fakt zabil..a ani prilbu sem nemel.. ale asi si ji poridim.. pac v te rychlosti najet na kamen,klacek nebo neco podobneho znamena teemer jisty pad a pak osklive nasledky..

Odkaz ke komentáři

je vyprodane, ale nasel jsem na foru odkaz na velocentrum.cz a tam jeste bylo, zatim se to zda byt slusnej obchod, chlapek solidni, komunikuje...akorad za mesic musim vyresit garancku, nechce se me to znovu rozdelavat a posilat zpatky do berouna. Zkusim toho borce z UB, kdyby to kolo mel, tak jsem to vzal od nej a mohl byt pokoj i se servisem v okoli

Odkaz ke komentáři

Je to neuvěřitelná, ale je to tak. Je to něco přes dva měsíce, co jsem si pořídil nový bike a v tuto chvíli se s ním loučím. Najeto 200km a chystal jsem se na garančku a hlavně na Šumavu. Najdou se totiž neskutečný kurvy, který si prostě řeknou, že tohle kolo ukradnou. A já jsem zjistil,že člověk nemůže být klidný,ani když má kolozamčené v domě ve sklepě. Přeju tomu kryplovi,aby se na tom kole zabil!

Je to kolo celkem specifické, v matné hnědé, kdyby ho někdo při své cestě zahlédl... MERIDA AM 800-D

post-320-1243584909_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Parada, ze semtam aj vymenime "skodovice " za bajk :) Na toto tema som narazil nahodou-naozaj je riadne "zasite"..

Tej "cornutej" Meridky je fakt skoda... Pokial si to mal riadne pod zamkom, tak to mal niekdo vytipovane.. :kol-31: Pre tento pripad mam "speci" zamek /viz foto/.... Ja mam AUTHOR VISION, ale uz taha 5sezonu a je "moralne" :crutch: zastaraly, ale 100%spolahlivy a to ho nesetrim... Uz som sa obzeral po neakom "celoodpruzaku" ale nahodil som detsku autosedacku na ram pod sedlovku pre "drobca" tak este sezonu vydrzim...

Zdravim vsetkych priaznivcov "jednej" stopy...

yoyo

post-31272-1243592401_thumb.jpg

post-31272-1243592464_thumb.jpg

post-31272-1243592517_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Je to neuvěřitelná, ale je to tak. Je to něco přes dva měsíce, co jsem si pořídil nový bike a v tuto chvíli se s ním loučím. Najeto 200km a chystal jsem se na garančku a hlavně na Šumavu. Najdou se totiž neskutečný kurvy, který si prostě řeknou, že tohle kolo ukradnou. A já jsem zjistil,že člověk nemůže být klidný,ani když má kolozamčené v domě ve sklepě. Přeju tomu kryplovi,aby se na tom kole zabil!

Je to kolo celkem specifické, v matné hnědé, kdyby ho někdo při své cestě zahlédl... MERIDA AM 800-D

No ty woe :kuk: ...nemám slov

Šumavu ale dáš, ne? Vezmeš to Rock Machine, ne?

Odkaz ke komentáři

Jojo rikal mi to Baui ... ja bych je proste strilel, sekal jim ruce. Jak to je vlastne s pojistenim kdyz mas veci ve sklepe ? Vztahuje se to na to ? :( Predpokladam, ze bez kola nezustanes, tzn dotaz do ceho pujdes ?

Merida dává ke kolům na rok pojištění proti odcizení zdarma,které jsem měl aktivované. Podle toho bych měl dostat v případě odcizení znova to samé kolo. Tváří se to jako super věc a trochu mě to uklidňuje. Tak uvidím jak to dopadne.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...