baurak Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 no jo tezko fotit nejaky teren, kdyz tam je vsude rovina :-) ale jezdi se tam krasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 No uz se tam za 2 tydny tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smith10 Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Ahoj, tak se taky pochlubim svým šlapacím prostředkem.... čistokrevnej američan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 jooo hezky kolecko :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo Moucha Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 tak co, je někdo přihlášen na dnešního Meresjeva? Já opět ano detaily: www.bakovdevils.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Smith10: na kolik přijde to pěkny kolečko cca? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Romarioo : Model 08 na 14000,- http://www.bradsky.cz/trek-6000-disc-2008-...000-p-1307.html Model 09 pak cca 16000,- http://www.bikeparkmost.cz/_/vyprodej-kol-...trek-6000-2009/ +- autobus ... urco najdes levnejsi i drazsi ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 tak co, je někdo přihlášen na dnešního Meresjeva? Já opět ano detaily: www.bakovdevils.cz Nene ... nikdy sem zadny zavod apod nejel Ale treba jednou kdyz na tom budu lip, pac bych dopadl asi spaaatne ... a to ja nerad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 A ted me kamos laka na : http://www.biatlon.cz/cz/News.aspx?Id=631&IsArchiv=false ... taky to nevidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smith10 Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Smith10: na kolik přijde to pěkny kolečko cca? Ahoj, moje kolo je serie 2008 kupovaná loni na podzim.....cena od dovozce Bretton stanovena na 21 990 kč a model 2009 je myslim stejně drahej...já ho měl za 17 500kč, díky tomu že jsem to kupoval po sezoně! Jak tam nahoře někdo přidával odkaz...tak to je ale na Trek 6000 a já mám Trek 6300! Jinak celá ta serie 6000 má stejnej rám, jen se to liší osazením...takže časem přejdu na XT, momentálně mam Deore! Jo a každej rok maj uplně jiné barevné kombinace...co kolo a rok to "originál"....TREK FOREVER Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Tak zejtra je trošku umyju, naoleluju, nafoukám a konečně dám do oběhu na letošní sezonu, opožděně ale přece :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Mílo: takovy pěkny kolečka a nejsou v provozu? Styd se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Ahoj Romčo, člověče ty seš taky všude:-)) jj letos jsem lempl,loni jsem trošku jezdil cca 1300km za sezonu, ale leze to do peněz, prej musím koupit new řetěz, plášť, bouchl jsem trošku ráfek, sakryš lepší jezdit autem než na kole... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Mílo: nediv se mi! Vždyt dělám moderátora v této sekci Takže to tady musim občas zkontrolovat jestli je to vcajku.Dostal jsem důvěru P.S s tim moderátorem to myslim vážně a nedělám si prču. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Tak sem jel dnes vypotit ten vcerejsi alkohol a jako fakt mi to nejelo ... des bes ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 jak tam bylo dneska? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Zima Cca 13°C ale dalo se. Kazdopadne uz vim kam chci priste : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Moment, neni to fotka z Lyse hory v beskydech? Smer stara sjezdovka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Jj je to Lysa hora Vypada to naprosto uzadne ... netusim kolik se musi ujet km dostat se nahoru a kolik metru je prevyseni ale vypada to nadherne ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Chlapi vidím, že jste tu odborníci proto se Vás zeptám, co děláte na vytvoření tzv.cyklistického mozolu na zadku, prostě vydržím jezdit max 2 hodiny a pak už nevím jak si sednout, kalhoty mám cyklistické stály kolem litru, sedadlo gelové origo author. Hlavně mi nepiště že musím více jezdit:-), loni jsem najezdil cca 1300km a stejně prd:-(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 No prijezdovych cest je tam dost a dolu habadej. Nejlehci je to po asfaltu. Jede se furt do kopce 8km. Neni to nijak narocne, da se tam jet i po terenu, ale vzdy posledni 2km se musi jet po asfaltu (tedy pokud nechces kolo nosit). Dolu je to uz na tobe. Bud cervena (lehka), pak po zlute nebo po modre na Ivancenu. Jsou to pekne sjezdiky, ale v Beskydech jsou i jinaci, krasnejsi a narocnejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo Moucha Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 miles: sedlo vyměň, vyplatí se to od té doby co jsem před lety koupil dělené anatomické (a ani nebylo drahé!), jsou bolesti v této oblasti minulostí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Dikes za radu, please jak takové sedlo vypadá, můžete někdo hodit foto či odkaz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 (editace) Vypadá to sedlo nějak takle? , já mám nyní tohle: Editováno: 21. Červen 2009, autor: Miles Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 to deko and for all: ano v Beskydech jsou krásnější a náročnější, např. sjezd z Kotaře do Morávky mohu všem doporučit.. ale ne s kolem, které má rám Pells:p Já mohu za sebe říci, že pro mne nej jsou Hostýnské vrchy a Jizerky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.