freestylle Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 tak toto je moje priblizovadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 mě trvá otlačení prdele +- prvních 100km. mmch nejel jste někdo teď v sobotu galaxy maraton tálín? já jo, můj první závod, nemyslim, že jsem nějakej super jezdec, ale na druhou stranu ani žádnej chcípák, nicméně tohle mě utvrdilo v tom, že na závody kašlu. na to fakt nemám a to bylo jen 55km. dojel jsem 78mej asi ze 110ti se ztrátou 45min na prvního a skoro jsem u toho zdechnul to jsem přemejšlel, že si zkusím i nějakej triatlon, ale po týhle sobotě na to prdim a zůstanu radši u sportování svým tempem... takže, kdo ještě žádnej závod nejel- doporučuju, fakt to chce si zkusit, já o tom 2roky mluvil, nakonec jsem se s kámošem odhodlal a zjistili jsme, že to není nic pro nás... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freestylle Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 tak toto je moje priblizovadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Luke288: Ty jezdiš pravidelně každý vikend na kole? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 když neprší tak jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 to deko and for all: ano v Beskydech jsou krásnější a náročnější, např. sjezd z Kotaře do Morávky mohu všem doporučit.. ale ne s kolem, které má rám Pells:p Já mohu za sebe říci, že pro mne nej jsou Hostýnské vrchy a Jizerky.... Toz v Jizerkach uz sem neco nadrandil a take se mi tu libi. Beskydy nemohu posoudit, stejne tak Hostynske vrchy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 mě trvá otlačení prdele +- prvních 100km.mmch nejel jste někdo teď v sobotu galaxy maraton tálín? já jo, můj první závod, nemyslim, že jsem nějakej super jezdec, ale na druhou stranu ani žádnej chcípák, nicméně tohle mě utvrdilo v tom, že na závody kašlu. na to fakt nemám a to bylo jen 55km. dojel jsem 78mej asi ze 110ti se ztrátou 45min na prvního a skoro jsem u toho zdechnul to jsem přemejšlel, že si zkusím i nějakej triatlon, ale po týhle sobotě na to prdim a zůstanu radši u sportování svým tempem... takže, kdo ještě žádnej závod nejel- doporučuju, fakt to chce si zkusit, já o tom 2roky mluvil, nakonec jsem se s kámošem odhodlal a zjistili jsme, že to není nic pro nás... Jojo to sem slysel taky, ze to je strasny maso. Clovek si mysli jak mu to jede a pak tam prijedou ty chrti a daj polovicni cas ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 tak toto je moje priblizovadlo nejake vetsi foto by to chtelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Tak už jsem opět mobilní a připraven vyrazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Bajk dodan ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo Moucha Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 miles: jo čoveče myslím, že jsi trefil přesně to moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Bajk dodan ? Jj, teoreticky jsem možná mohl stihnout i Šumavu. Celou dobu stálo v Liberci a nedali mi vědět. Ale jinak super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Tak parada ... uplne stejne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Tomáš: Škoda, zjistilo se, že jeden člen výpravy na Šumavě by významně pomohl s celým tím řešením, ale pozdě no. Hlavně že už ho zase máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freestylle Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 mě trvá otlačení prdele +- prvních 100km.mmch nejel jste někdo teď v sobotu galaxy maraton tálín? já jo, můj první závod, nemyslim, že jsem nějakej super jezdec, ale na druhou stranu ani žádnej chcípák, nicméně tohle mě utvrdilo v tom, že na závody kašlu. na to fakt nemám a to bylo jen 55km. dojel jsem 78mej asi ze 110ti se ztrátou 45min na prvního a skoro jsem u toho zdechnul to jsem přemejšlel, že si zkusím i nějakej triatlon, ale po týhle sobotě na to prdim a zůstanu radši u sportování svým tempem... takže, kdo ještě žádnej závod nejel- doporučuju, fakt to chce si zkusit, já o tom 2roky mluvil, nakonec jsem se s kámošem odhodlal a zjistili jsme, že to není nic pro nás... ja som skusil raz preteky - zjazdy, bola tam kategoria poulicny sialenci, tak som sa prihlasil. Super kopec v lyziarskom stredisku, sama zakruta, skoky,proste parada. Zial moj bajk vydrzal iba dve kola. Po slusnom salte a prehadzovacke v kolese som musel odstupit. Moj servis mechanik nemal nahradne diely. Skoda. Mal som iba o 8 sekund horsi cas ,ako kamarat, ktory jazdi za profesionalov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Tak parada ... uplne stejne ? Na chlup stejný kromě čísla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Dnes jsem s mladym chtěl vyjet na kolech ale bohužel začalo brutálně pršet...takže zase z toho nic nebylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 taaaaak, dneska jsem se nastval, beru kolo a jedu na celodenni vylet, at si klidne prsi nebo padaji trakare, uz prsi nekolikaty den a nemuzu vyrzet byt jen doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 http://www.chmi.cz/meteo/rad/updated_show....gif〈=cz doporučuju. už mockrát jsem díky tomu vyjel místo abych se třeba bál vyjet kvuli mrakům nebo třeba vyjel a zmoknul. k času si přičtěte 2h a je to skoro online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 taky chodim na ten radar, ale dneska rano jsem vedel ze prijdou mraky, tak jsem vyjel na kole a myslel, ze me stihne jen prehanka, ale chcalo cele dopoledne i odpoledne, dojel jsem mokry jak slepka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Kazdopadne kdyz by nekdo mel chut se pridat, tak tu mame zase nejakou domluvu na akcicku, tentokrat Jizerky ! predpokladany termin : SOBOTA 4.7.2009 13:00hod na Bedrichove v Jizerských horách ( http://www.mapy.cz/#x=134719936@y=13845913...edrichove@ad= ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.de Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 moje kolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rizecek Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 Je to neuvěřitelná, ale je to tak. Je to něco přes dva měsíce, co jsem si pořídil nový bike a v tuto chvíli se s ním loučím. Najeto 200km a chystal jsem se na garančku a hlavně na Šumavu. Najdou se totiž neskutečný kurvy, který si prostě řeknou, že tohle kolo ukradnou. A já jsem zjistil,že člověk nemůže být klidný,ani když má kolozamčené v domě ve sklepě. Přeju tomu kryplovi,aby se na tom kole zabil!Je to kolo celkem specifické, v matné hnědé, kdyby ho někdo při své cestě zahlédl... MERIDA AM 800-D Nazdar, tak my s priatelkou mame taketo biky. Moj je specialized pitch, priatelka ma GT Avalanche. Parkujeme ich priamo v byte, aj ked priatelka chce aby som ich dal do pivnice, zatial sa mi dari odvratit tuto hrozbu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 Tak dnes jedu s mladym na kolech...jsem zvědavej jaké vydržíme oba tempo ale chceme na Chlum do jeho okoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 Jezdí tu někdo MTB závody? KPŽ nebo něco podobnýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.