Lancelot Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Nedávno jsem si koupil 5 diodovou svítilnu Author x-ray 5, která má dva režimy svícení. Jenže po nějaké době přestal fungovat režim stáleho svícení a funguje jen blikání. Má otázka tedy zní, může toto souviset s poklesem napětí v bateriích nebo je to nějaká vada? Má to svítit až 20h a blikat až 220h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Nedávno jsem si koupil 5 diodovou svítilnu Author x-ray 5, která má dva režimy svícení. Jenže po nějaké době přestal fungovat režim stáleho svícení a funguje jen blikání. Má otázka tedy zní, může toto souviset s poklesem napětí v bateriích nebo je to nějaká vada? Má to svítit až 20h a blikat až 220h. zkus vyměnit baterky a pokud bude to samý problém, tak pomůže už jen reklamace. Když bys šel do jinyho světla, tak doporučuji Cataye Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 15. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 No asi zkusím vyměnit ty baterky. Cataye už je trochu jinde s cenou. Ale jsou to dobré světla (jednu doma mám). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 (editace) Mam na kole Cateye halogen 2.4W, to jenom ohledne firmy - kvalitka Pred 3 mesici jsem koupil MAGLED 2AA - 1x 3W LED, sviti to jak cert, nepouzivam ji sice zatim na kolo, ale jako prirucni svitilnu. Jev, ktery popisujes by mohl byt zpusoben nedostatkem napeti v clancich nebo akumulatorech. U moji MAGLED se nestane, ze by v pripade klesajiciho napeti svit diody zeslaboval, ale dioda zhasne. Vnitrni elektronika zjisti, ze napeti uz neni dostatecne a dioda zhasne. V tvem pripade napeti nestaci na plny svit, ale na prerusovany ano. Editováno: 16. Duben 2007, autor: Jeff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 22. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Tak jsem zkusil vyměnit baterky a nic na první polohu nesvítí, na druhou bliká. Nevím kde může být chybka. Takže asi reklamace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Já mám podle tvého popisu doma stejnou asi 4-5 let a funguje bez problémů. To je zajímavé, že ti to tak blbne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.