Publikováno Duben 15, 200718 r Nedávno jsem si koupil 5 diodovou svítilnu Author x-ray 5, která má dva režimy svícení. Jenže po nějaké době přestal fungovat režim stáleho svícení a funguje jen blikání. Má otázka tedy zní, může toto souviset s poklesem napětí v bateriích nebo je to nějaká vada? Má to svítit až 20h a blikat až 220h.
Duben 15, 200718 r Nedávno jsem si koupil 5 diodovou svítilnu Author x-ray 5, která má dva režimy svícení. Jenže po nějaké době přestal fungovat režim stáleho svícení a funguje jen blikání. Má otázka tedy zní, může toto souviset s poklesem napětí v bateriích nebo je to nějaká vada? Má to svítit až 20h a blikat až 220h. zkus vyměnit baterky a pokud bude to samý problém, tak pomůže už jen reklamace. Když bys šel do jinyho světla, tak doporučuji Cataye
Duben 15, 200718 r Autor No asi zkusím vyměnit ty baterky. Cataye už je trochu jinde s cenou. Ale jsou to dobré světla (jednu doma mám).
Duben 16, 200718 r Mam na kole Cateye halogen 2.4W, to jenom ohledne firmy - kvalitka Pred 3 mesici jsem koupil MAGLED 2AA - 1x 3W LED, sviti to jak cert, nepouzivam ji sice zatim na kolo, ale jako prirucni svitilnu. Jev, ktery popisujes by mohl byt zpusoben nedostatkem napeti v clancich nebo akumulatorech. U moji MAGLED se nestane, ze by v pripade klesajiciho napeti svit diody zeslaboval, ale dioda zhasne. Vnitrni elektronika zjisti, ze napeti uz neni dostatecne a dioda zhasne. V tvem pripade napeti nestaci na plny svit, ale na prerusovany ano. Upraveno Duben 16, 200718 r od Jeff
Květen 22, 200718 r Autor Tak jsem zkusil vyměnit baterky a nic na první polohu nesvítí, na druhou bliká. Nevím kde může být chybka. Takže asi reklamace.
Květen 23, 200718 r Já mám podle tvého popisu doma stejnou asi 4-5 let a funguje bez problémů. To je zajímavé, že ti to tak blbne.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.