galaher Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Ahoj.Dnes jsem měl auto na rampě a zjistil jsem,že mi teče něco černého mastného na pravé straně. Jak jsem se díval na motor tak je suchej,akorát je mokrej od toho spodek chladiče vzduchu.Neměl někdo stejnej problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 16. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Ahoj.Dnes jsem měl auto na rampě a zjistil jsem,že mi teče něco černého mastného na pravé straně. Jak jsem se díval na motor tak je suchej,akorát je mokrej od toho spodek chladiče vzduchu.Neměl někdo stejnej problém... Sám si asi odpovím,že by intercooler ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sam Vool Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Jestli je to na pravý straně dole u podběhu kola tak ti to teče někde u intercooleru, mě to dělalo a bylo to dírou v hadici co od něj vede k motoru, přesně to byl takovej spojovací mezikus k intercooleru, třeba máš stejnou závadu, nebo to tam máš jen povolený a stačí přitáhnout ty svorky který to držej. Jinak olej by tam bejt neměl, ale stává se to když ti trochu teče turbo, já tam měl olej taky,a díky tomu sem si vůbec všimnul že je něco v nepořádku. Nejdřív sem to oblepil DuckTapem v domnění že to bude držet, ale velkje omyl, je tam hroznej tlak takže sem na vrakáči sehnal tu mezihadici (má asi jen 7cm), vyměnil a je klid. Kdybys měl díru v tý hadici tak by se to mělo projevovat i na výkonu auta Tak snad sem ti nějak pomoh a závadu co nejdřív vyřešíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 17. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Jestli je to na pravý straně dole u podběhu kola tak ti to teče někde u intercooleru, mě to dělalo a bylo to dírou v hadici co od něj vede k motoru, přesně to byl takovej spojovací mezikus k intercooleru, třeba máš stejnou závadu, nebo to tam máš jen povolený a stačí přitáhnout ty svorky který to držej. Jinak olej by tam bejt neměl, ale stává se to když ti trochu teče turbo, já tam měl olej taky,a díky tomu sem si vůbec všimnul že je něco v nepořádku. Nejdřív sem to oblepil DuckTapem v domnění že to bude držet, ale velkje omyl, je tam hroznej tlak takže sem na vrakáči sehnal tu mezihadici (má asi jen 7cm), vyměnil a je klid.Kdybys měl díru v tý hadici tak by se to mělo projevovat i na výkonu auta Tak snad sem ti nějak pomoh a závadu co nejdřív vyřešíš A jak si řešil ten olej ? Nehromadí se ti tam ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 ja jsem to cistil ted,mel jsem tam par kapek,ale ja resil neco jineho,tak jsem ho vse venku,od hadic az po interc.Ten jsem pak vevnitr proplachl benzinemnvyfoukal a nechal vyschnout,to same hadice,pak jsem vyfoukal zvenku intercol,pekne to znej valilo/prach/ a pak udelal nakonec to zebrovani v podbehu,ty aspon vyhod podbeh a spodni hadici a at vytece olej,vydelavat to cele je dost mrdacka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 18. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 ja jsem to cistil ted,mel jsem tam par kapek,ale ja resil neco jineho,tak jsem ho vse venku,od hadic az po interc.Ten jsem pak vevnitr proplachl benzinemnvyfoukal a nechal vyschnout,to same hadice,pak jsem vyfoukal zvenku intercol,pekne to znej valilo/prach/ a pak udelal nakonec to zebrovani v podbehu,ty aspon vyhod podbeh a spodni hadici a at vytece olej,vydelavat to cele je dost mrdacka Jsem asi lama,ale pořád nevím co stím olejem.Už vím,že to teče přes turbo.Teda zatím to kape,ale mám strach ,že se tam bude hromadit jak to utěsním.. .Četl jsem tady na foru,že se to nějak může vrátit zpět do motoru a je to v prde.. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave0401 Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Vzdycky tam je trochu oleje v IC.. i kdyz turbo je OK! ...az kdyz je toho prilis moc tak pak uz zacina odchazet turbo... kazdopadne jakakoli netesnost = vykon jde dolu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Vzdyt jsem ti to psal,odpoj sponku nekde na nejnizsim bode na hadici a vypusti ten olej ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sam Vool Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 (editace) Tak, to udělej a uvidíš kolik ti vyteče oleje, když ho nebude nějak moc tak neřešit, rozhodně je pro turbo horší kdyby tam ten olej vůbec nebyl než když ho tam trochu je. Editováno: 21. Duben 2007, autor: Sam Vool Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.