THORIN Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Tak namontováno, opravdu to trochu víc vyčnívá ze stropu na straně u bočního okna, takže výhled nahoru je trochu snížen, asi o jeden až dva cm. Jinak ta původní clona je ůplně stajná jako u tohoto dvoudílného provedení, liší se jen oba závěsy, no a samozřejmě navíc ta přídavná plastová clona. Dost těžko jdou povolit některé šroubky, jsou samořezné, tak jsem měl obavu, abych je neutrhl, ale povedlo se (THORX 20). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Moje zkušenost je taková, že jsem sundal ty původní clony a byly z automobilky tak dorvané, až byly ty plastové úchyty kolem šroubků rozlámané..asi se už někdo na lince těšil na chalupu tak spěchal Jinak sice ty clony ční víc pod stropem, ale zase když se sklopí, tak i v tom případě ta hrana je níž, takže líp stíní Jinak daly by se zjistit číssla krytek na panty? Taky jsou jiné než původní a já je sehnal bohužel bez nich.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Mám starou ETKU, kde jsou jen ty původní clony takže netuším jestli jdou ty vnitřní panty či popřípadě jen krytky sehnat samostatně. Já to kupoval komplet, tak mi nic nechybí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 určitě jdou..jak to má svoje číslo..jen jaké Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaT4 Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 kdyby eště někdo scháněl,mám je v nabídce už půl roku http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...t=0&start=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Ahoj, prosba o radu: Sehnal jsem tady dvojité sluněční clony, ale nevím jak demontovat středové (u vnitřního zrcátka) držáky těch původních... Abych něco zbytečně neurval. Díky za radu a případné foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 jsou to krytky... ty odendej (jdou hur tak se neboj za to vzit) a prehod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 OK - zkusím. Díky za info, ale trochu se bojím, abych nedostal další "BUBU MAIL" , že píšu jen o krytkách a ne o clonách... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Uprostřed jsou jen krytky, stáhnout dolů. Krajní držák je na jednom šroubu, vyšroubovat potom zatlačit držák dopředu a poté vyklopit dolů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Tak je nakonec ani nebudu montovat. Octa je kára manželky a té se moc nelíbí ... Prodám je a budu mít klid! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Jsou šílené, kus plastu, nevím na čem škoda šetřila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Nejhorší je, že ta původní clona je stejná, liší se jen oba závěsy, no a samozřejmně je tam navíc ta malá plastová clona. Jenže ten venkovní závěs nejde koupit samostatně, tak holt musíš koupit celou dvojitou clonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 No nechápu tou plastovou pseudonáhražku clony, proč tam není plnohodnotná?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 By se tam asi ani nevešla, maximálně by ten plast mohli potáhnout a k čemu , stejně není vidět. Mi to připadá celkově jako takový katalogový prvek ideální do konfigurátoru, ale v praxi stejně svítí slunko mezi těma dvěma clonama a výsledek je pomalu jako s jednou, kterou si překlopím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Pasat: Na to clonu kasli...zas tak casto ji nevyuzijes...ale co vic me sere nez jeji vzhled je ze dela peknej rachod...pri zavirani dveri a ja nevim co strasne rezonuje. Takze ja bych ji chtel necim potahnout, treba obsit alcantarou nebo tak neco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Já když tu velkou clonu po zavření uprostřed dotalčím nahorů, tak se to tam všechno přimáčkne a pak to nedrnčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 8. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Mam dvojite slunecni clony priobjednane do noveho LKčka, nicméně v manuálu sama Škoda píše, že by se to nemělo příliš používat, vzhledem k instlaci okenních hlavových airbagů, které by s tím mohly řidiči či spolujezdci řádně ublížit. Takže teď váhám, zda-li to nezrušit, nicméně vím, že je mají i jiná autu s hlavovými airbagy. Váš názor ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Můj názor je takovej, že je používat stejně moc nebudeš, protože to není žádnej zázrak a víc než funkční fíčura je to jen katalogová položka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Mám a ač z důvodu N1 nemám hlavový airbagy, tak jestli jsem to použil 2x, tak je to moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.