Duben 25, 200817 r Tak namontováno, opravdu to trochu víc vyčnívá ze stropu na straně u bočního okna, takže výhled nahoru je trochu snížen, asi o jeden až dva cm. Jinak ta původní clona je ůplně stajná jako u tohoto dvoudílného provedení, liší se jen oba závěsy, no a samozřejmě navíc ta přídavná plastová clona. Dost těžko jdou povolit některé šroubky, jsou samořezné, tak jsem měl obavu, abych je neutrhl, ale povedlo se (THORX 20).
Duben 25, 200817 r Moje zkušenost je taková, že jsem sundal ty původní clony a byly z automobilky tak dorvané, až byly ty plastové úchyty kolem šroubků rozlámané..asi se už někdo na lince těšil na chalupu tak spěchal Jinak sice ty clony ční víc pod stropem, ale zase když se sklopí, tak i v tom případě ta hrana je níž, takže líp stíní Jinak daly by se zjistit číssla krytek na panty? Taky jsou jiné než původní a já je sehnal bohužel bez nich..
Duben 26, 200817 r Mám starou ETKU, kde jsou jen ty původní clony takže netuším jestli jdou ty vnitřní panty či popřípadě jen krytky sehnat samostatně. Já to kupoval komplet, tak mi nic nechybí.
Duben 27, 200817 r kdyby eště někdo scháněl,mám je v nabídce už půl roku http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...t=0&start=0
Březen 1, 200916 r Ahoj, prosba o radu: Sehnal jsem tady dvojité sluněční clony, ale nevím jak demontovat středové (u vnitřního zrcátka) držáky těch původních... Abych něco zbytečně neurval. Díky za radu a případné foto.
Březen 1, 200916 r OK - zkusím. Díky za info, ale trochu se bojím, abych nedostal další "BUBU MAIL" , že píšu jen o krytkách a ne o clonách...
Březen 1, 200916 r Uprostřed jsou jen krytky, stáhnout dolů. Krajní držák je na jednom šroubu, vyšroubovat potom zatlačit držák dopředu a poté vyklopit dolů.
Březen 1, 200916 r Tak je nakonec ani nebudu montovat. Octa je kára manželky a té se moc nelíbí ... Prodám je a budu mít klid!
Březen 2, 200916 r Nejhorší je, že ta původní clona je stejná, liší se jen oba závěsy, no a samozřejmně je tam navíc ta malá plastová clona. Jenže ten venkovní závěs nejde koupit samostatně, tak holt musíš koupit celou dvojitou clonu.
Březen 2, 200916 r By se tam asi ani nevešla, maximálně by ten plast mohli potáhnout a k čemu , stejně není vidět. Mi to připadá celkově jako takový katalogový prvek ideální do konfigurátoru, ale v praxi stejně svítí slunko mezi těma dvěma clonama a výsledek je pomalu jako s jednou, kterou si překlopím.
Březen 2, 200916 r Pasat: Na to clonu kasli...zas tak casto ji nevyuzijes...ale co vic me sere nez jeji vzhled je ze dela peknej rachod...pri zavirani dveri a ja nevim co strasne rezonuje. Takze ja bych ji chtel necim potahnout, treba obsit alcantarou nebo tak neco.
Březen 2, 200916 r Já když tu velkou clonu po zavření uprostřed dotalčím nahorů, tak se to tam všechno přimáčkne a pak to nedrnčí
Červen 8, 200916 r Autor Mam dvojite slunecni clony priobjednane do noveho LKčka, nicméně v manuálu sama Škoda píše, že by se to nemělo příliš používat, vzhledem k instlaci okenních hlavových airbagů, které by s tím mohly řidiči či spolujezdci řádně ublížit. Takže teď váhám, zda-li to nezrušit, nicméně vím, že je mají i jiná autu s hlavovými airbagy. Váš názor ???
Červen 8, 200916 r Můj názor je takovej, že je používat stejně moc nebudeš, protože to není žádnej zázrak a víc než funkční fíčura je to jen katalogová položka
Červen 8, 200916 r Mám a ač z důvodu N1 nemám hlavový airbagy, tak jestli jsem to použil 2x, tak je to moc...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.