Publikováno Duben 17, 200718 r nemáte někdo foto,kde a jak je umístěné ultrazvukové čidlo cobra (origo alarm) mělo by být někde za stroním světlem ale nevím ,jak je tam uchyceno a jak příjde natočit,kterou stranou do interiéru.
Duben 17, 200718 r Na streche, obojstrannou páskou myslím, nevidel som ho ešte naživo, ak máš foto, hoď ho sem...
Duben 18, 200718 r Autor ten ultrazvuk vypadá takhle je to velké tak 50*50mm Upraveno Duben 18, 200718 r od lancer
Duben 20, 200718 r nemáte někdo foto,kde a jak je umístěné ultrazvukové čidlo cobra (origo alarm) mělo by být někde za stroním světlem ale nevím ,jak je tam uchyceno a jak příjde natočit,kterou stranou do interiéru. Já ho mám přilepené pod stropním čalouněním před řidičem, koukal jsem na něj když jsem montoval stropní světlo. Taky jsem si myslel, že to bude u stropního světla a již jsem chtěl podezřívat Škodovku, že i když jsem si ho objednal, tak mi ho nedala.
Duben 28, 200718 r Tady to máš, snad ti to pomůže. Snike nerád by som rýpal, ale to si odfotil repráčik od park assistentu....žiadne ultrazvukové čidlo to nieje...
Duben 28, 200718 r Autor tak sem měl radost že alespoň vím kde to čidlo je umístěné a zase nic Upraveno Duben 28, 200718 r od lancer
Duben 28, 200718 r Tak ale zasa aspon vieš kde má byť repráčik parkassistentu. Ja na tvojom mieste by som ho nalepil na plech nad svetielko, tam ako končí tá konzola čo ho drží, konektorom smerom ku oknu.
Duben 28, 200718 r Autor ale to čidlo musí některým směrem vysílat ultrazvukové vlny a zaleží na tom zda je vysílá ve všech směrech nebo jenom jednom
Duben 28, 200718 r ja ho mam na fabce v obou prednich rozích,smerujou do kříze smerem do zadu,je to cobra
Duben 28, 200718 r Autor no jo ale to není origo to škodovácké máš vyfocené o kousek výš a nemá žádná externí vysilače.vše je uvnitř
Duben 28, 200718 r Podla mňa bude práve vyžarovať OD konektoru a z tej strany ako je potlač, inak myslím že to vyžaruje na všetky strany resp pás velkosti toho škoda znaku. Každopádne nemáš čo riešiť, káblik si urob trochu dlhší a daj to ako píšem ja a ak to nebude dobre, posunieš to, resp otočíš.
Duben 29, 200718 r ten ultrazvuk vypadá takhle je to velké tak 50*50mm Musím tě opravit,toto není ultrazvukové čidlo,ale mikrovlnné.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.