alpako Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 (editace) Pokud potřebuji v autě v kabině nějaký vypínač např. na neony, stroboskopy, osvětlení pedálů nebo něco podobného jaký použít vypínač a kam nejlépe ho umístit? Myslel jsem že bych použil originální vypínače a dal je do volných pozic na palubce, ale tyto origo. vypínače dávají jen impuls, ale nezůstávají sepnutý. Jak to vyřešit? Jak jste to vyřešili. Jaké jste použili vypínače? Chtěl bych něco decentního. Editováno: 18. Duben 2007, autor: alpako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 chtelo by to tistacek s elektronikou a malim relatkem aby to zustalo sepli. kazdej zrucnej elektrotechnik ti to udela a bede to vypadat dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra_82 Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Zdarec, mám tady něco bezproudového, viz příloha. V klidu to bere pár miliampér, napájení by se vzalo hned vedle z ohřevy zadního skla, podsvit taky a dokáže to spínat 40A auto-relé. Plošňák by se udělal tak, aby tam šel připojit třeba konektor, co je na brzdových světlách, nevidím problém... Jíra rele.bmp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 19. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Kluci OK, ale jelikož jsem elektro SuperLAMA myslel jsem vypínač jen třeba OFF ON a dát ho někam vedle spínače na světla nebo vpravo vedle volantu. Chtěl jsem vědět jakej použít aby to nebyl vypínač jak v obýváku. Jinak díky za odpovědi třeba ještě někdo něco přidá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Ja som si spínače na auto svetlá a osvetlenie nôh dal do kastlíku, neni ich vidieť a lahko sú dostupné keď treba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 19. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 profor: a jaké jsi použil spínače ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurry_Saxo Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 a co třeba klasický páčkový? Někde aby to nebylo moc vidět (vzhledově to není bůh ví co) vyvrtáš dírku a utáhneš to matičkou. Jinak já na neony v intošu používám přepínač (3polohy). V poloze 1- svítí jen při otevřených dveřích, poloha 2-vypnuto, poloha 3 - svítí pořád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 profor: a jaké jsi použil spínače ??? Tie malé páčkové sú to na tuším 3A/125V alebo tak nejak, vyvŕtaš dierku tuším 6mm a je tam a zalepíš ho pre istotu ako je to na mojej fotke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 20. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Kluci díky jdu do elektro materiálu něco vybrat a potom poreferuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Po miernej úprave (úprava vrchu tlačítka, čo by nemuselo byť až tak zložité) by sa dal použiť spínač z Feldy. Rozmerovo by mal pasovať do držiaka, len ten vrch nejako vymeniť a nemusíš tam nič prirábať - je ON OFF. Ja som to vyriešil výrobou vlastného spínača s použitím origo krytky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 20. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Nooo to je ono ještě nějakou fotečku nebo popis toho předělání vlastného spínača s použitím origo krytky, to by mě zajímalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 (editace) Feliciový som ešte neprerábal, ale keď som ho montoval do Felicie na vypínanie automatiky svetiel, tak som ho skúšal pripasovať do Fábky a mal by tam ísť. Ja som vyrábal vypínač z krytky a tlačítkového vypínača s malým zdvihom. Fotku som sem niekam dával, ale tam bol odfotený len výsledok - nedá sa to totiž rozobrať bez poškodenia. Z kuprexitu som spravil držiak presne do diery v palubke, do držiaka som vmontoval vypínač a upravenú krytku som prilepil k tlačítku spínača. Celé sa to nacvaklo do prístrojovky a funguje to už dva roky. Vtedy som ešte nevedel že by tam mohol pasovať spínač z feldy. Editováno: 22. Duben 2007, autor: Koldo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 22. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 OK zkusím vyndat manželce jeden z palubky a dát ho do Fabie uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.