Franta Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 http://www.n-joy.cz/video/muz-parkuje/1lohhicj0y4qu9yf/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 no ty vole, co to bylo za hňupa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 "pockej on se jeste vrati" :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skippy Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 To není možný! To byl asi policajt! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Video sice bylo pustene par krat dokola (zelena avie tam projela 3 krát) ale i tak super podivana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 24. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Prostě ho to v autoškole neaučili A nikdo mu neřekl, že to popředu nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 slušná práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 to neni o tom, ze mu to nikdo nerekl ... to je chorobomyslnost ! fakt jsem se narechtal ... : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 podobnej ocas bydlí u nás v baráku, dneska se pokoušel Fáčko nacpat do 2m díry podélně :-) Jindy jsem ho viděl jak ťuknul do auta před ním, tak jsem ho zjebal a on jen konstatoval, že se nic nestalo Občas natrefím jak parkuje a vždy to stojí za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 podobnej ocas bydlí u nás v baráku, dneska se pokoušel Fáčko nacpat do 2m díry podélně :-) Jindy jsem ho viděl jak ťuknul do auta před ním, tak jsem ho zjebal a on jen konstatoval, že se nic nestalo Občas natrefím jak parkuje a vždy to stojí za to. Tak by jsi nám to mohl natočit ať se taky zasmějeme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Hirosima hadr Skippy: Proc zrovna policajt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinnic Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 No mě to připadá že se učil řadit jedničku a zpátečku. Stejné zajímavý že ho ani policajti nešli kontrolovat, když jeli okolo a on jim zavazel v cestě, když otravujou slušný lidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aismenn Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 http://www.n-joy.cz/video/muz-parkuje/1lohhicj0y4qu9yf/ Opravdu pěkný ale asi bych se z toho zbláznil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.