luckyluck Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Potřebuju radu.. Začalo mi něco dost intenzivně vrzat na předku auta. Projevuje se to hlavně při rychlejším projetí nějakého hupu, nebo při přejíždění retardérů. Nedokážu přesně popsat ten zvuk, ale je to takové jak "plastové"vrzání, neřekl bych zvuk plechu. Hodně podobnej zvuk mi to dělalo, když jsem posledně nechal měnit nějaké ty gumy za pár kaček. Takže nepředpokládám, ikdyž se to chová dost stejně, že by to mohlo být zase ono. Ještě jsem vypozoroval, ale to asi nebude ono, že když zvednu víko motoru a zakvrdlám tou plastovou maskou, tím žebrováním, tak to pěkně vrže. Fakt nevim, někdy to třeba vůbec nedělá. Jindy to je hrůza. Jel jsem i do servisu, ale zrovna nepochopitelně za celou jízdu s technikem nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
44kw Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Jestli nemáš potrhané silenbloky na ramenech.A nebo je zkus prostříknou WD-ečkem a uvidíš jestli to pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 dělají to gumy na stabilizátoru stáčí povolit objímky,promáznout a vše OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 me to dělaly silentbloky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck Vloženo 6. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Jelikož jsem se pořád ještě nedostal do servisu, (taky z obavy, že ho mám za barákem, a když ráno vyjedu, tak to neskřípe)připíšu ještě jednu věc, co jsem vysledoval, ať jsem chytřejší.. Když ráno vyjedu, tak to docela dlouho nevrže. Řekněme, že to prostě začne až po nějakém čase (10km, 15 min).. A čím toho více najezdím, tím to pak vrže/skřípe více.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 ako 44kw napisal. mne sa takto ozyvali silembloky na ramenach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 hubo44 napsal: ako 44kw napisal. mne sa takto ozyvali silembloky na ramenach. Mě to taky začalo dělat, v servisu vyměnili stabilizátor, ale za pár set km znova a pak vzal kámoš WDéčko, stříkl do silenbloků a je klid dodnes (+50 tis. km!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvin Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 S WooDoo se dají dělat divy. jen bych ho nepřeceňoval.... ale najít hranici mezi tím, kde si ještě WD mohu dovolit a kde už je lepší koupit novou pryž , to je umění. WooDoo primárně patří na zrezlé šrouby a zaseklé věci ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Presne tak vrzou silentbloky ramen popr. stabilizatoru... Prostriknout a je to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghostrider Vloženo 26. Červen 2010 Sdílet Vloženo 26. Červen 2010 WooDoo bych tam moc nehnal, precejenom pokud nekdo do toho nechce vrazet tak to maznou vazelinou. Ale lespi by bylo koupit novy gumy do stabiku a vymenit, neni to zas tak komplikovany jen musis vedet jaky mas prumer samotneho sabiku 19mm, 21mm nebo 23mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
car driver Vloženo 3. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2010 Mě taky dělá, přesto že mám vyměněný silentbloky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.