Publikováno Listopad 5, 200618 r Ahoj vsetci chcel by som zamenit motor za diesel poradte ze co a ako co vsetko treba vymenit alebo prerobit a kolko by to asi stalo vydel som na predaj diesel motor za 25000,-SK tak co by to este k tomu chcelo vymenit.dik
Listopad 5, 200618 r Prodat a koupit diesel. Jiné řešení ofiko není. Jinak je toho tady už o výměně motoru popsáno ažaž.
Listopad 5, 200618 r Autor vcera som to tu hladal a nasiel som len tema na vymenu za RS motor ale nie je tam toho az tak vela detailne
Listopad 5, 200618 r vcera som to tu hladal a nasiel som len tema na vymenu za RS motor ale nie je tam toho az tak vela detailne neni jednodušší a levnější stávající auto prodat a koupit to SDI ?
Listopad 5, 200618 r Autor ked niekto si mysli ze to predam lacnejsie ako seriove auto sak tam je kopec prachov a rozdiel 45000,- medzi seriovym a mojim neni az tak vela
Listopad 5, 200618 r ked niekto si mysli ze to predam lacnejsie ako seriove auto sak tam je kopec prachov a rozdiel 45000,- medzi seriovym a mojim neni az tak vela se přiznám, že jsem nepochopil co jsi chtěl říct
Listopad 5, 200618 r Autor reagoval som na to ze ci nie je lepsie predat rozostavane auto a kupit ten diesel
Listopad 5, 200618 r reagoval som na to ze ci nie je lepsie predat rozostavane auto a kupit ten diesel aha, no to jsem nevěděl že máš rozestavěný auto
Listopad 5, 200618 r Autor no co sa tyka vonkajsku tak je urobene ale budu mozno zmeny ak sa nepreda, a ak ostane tak chcel by som ten diesel tam osadit
Listopad 5, 200618 r Problém je v tom, že nezlegalizuješ výměnu motoru. Pokud má v papírech 1,2 tak to oficiálně na nic jiného nejde . Navíc těch technických změn tam bude hodně a bude to asi ranec
Listopad 6, 200618 r 1.2 47 Kw za 1.2 47kW a tak dale..nic jineho u nas nejde..Ale o tomto tematu je tady toho silene moc...
Listopad 6, 200618 r 1.2 47 Kw za 1.2 47kW a tak dale..nic jineho u nas nejde..Ale o tomto tematu je tady toho silene moc... ale šlo by možná místo 1.2 40kW - 1.2 47kW
Listopad 6, 200618 r Autor no bol som dnes v skode objednat sa na zimnu prehliadku a zmienil som sa o tom tam tak povedal ze problem to neni ale ze na policii budu vediet lepsie.tak zo skodovky som siel k polisom a tam mi povedali mozem menit aj 20 krat rocne len musi byt STK a EK a 1.2 za 1.2 tak ma nepotesili
Listopad 6, 200618 r tak tam muzes dat 1.2 TDi z a2, ale nejak jsem nepochopil co bys SDickem ziskal?
Listopad 6, 200618 r Já bych to teda taky neměnil s ohledem na to kolik to bude stát. A když už teda, tak nějaký 3.0 v turbu a pak by jsi nemusel policii řešit! Jinak ta výměna je nesmysl.
Listopad 6, 200618 r Autor chalani ale naftu mam skoro zadarmo takze preto by som chcel diesel ale cital som o tej schlumpfovej fabci a normalne ma navnadil na nieco take
Listopad 6, 200618 r Akorát že Schlumf je šílenec (v dobrém slova smylu) a napodobit ho v našich podmínkách nelze
Listopad 6, 200618 r Autor a preco nie ja sa s touto myslienkou pohravam uz davnejsie a preco to neni mozne?
Listopad 6, 200618 r Autor tak to urobim nelegalne kto bude napr. vediet ze je pod kapotou 1.8 namiesto 1.2, z dieselom je to horsie to pocut
Listopad 6, 200618 r tak to urobim nelegalne kto bude napr. vediet ze je pod kapotou 1.8 namiesto 1.2, z dieselom je to horsie to pocut Vůbec nejde o to "co počut", ale o to, že neprojdeš STK, v případě havárie hrozí, že pojišťovna, prokurátor a další tě "podojí"
Listopad 6, 200618 r nežešil bych to.Jak píše Gil,prodat a koupit.Ty 1,2 se vcelku dobře prodávají(už třebas jen kvůli pojistce) a SDi a TDi je teď na trhu dost
Listopad 6, 200618 r Autor sak dobre sa predavaju ale je ich vela a ked mas porobene co to tak sa niekomu nevidi ze pytas trsku viac po kolko idu na cechach? mam 2004 clasic s 32000km no a s STK sa daju robit veci niektory by ti povedali myslis ze drviva vacsina 120L a podobnych aut je bez chyby?vsetko sa da staci len priplatit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.